Far Cry 4 Downloaden

0

Far Cry 4 Downloaden is de volgende editie van uiterst populaire serie van first-person shooters sandboksowych. Het eerste deel van de serie werd geproduceerd door Crytek in 2004. Een jaar later, heeft het Franse bedrijf Ubisoft nam de verantwoordelijkheid voor het maken van sequels spelconsole en haar spin-offs. Het vierde deel van Far Cry werd voornamelijk in de Montreal Studio van Ubisoft ontwikkelaar.

Far Cry 4 Downloaden

PC Downloaden Game
De bevrijding van de onderdrukkende

Het ligt in de Himalaya, een klein fictief land waarvan de bewoners gehecht aan traditie en de eenvoudige manier van leven. Staat schudt echter, burgeroorlog, die voortvloeien uit handelingen Pagan Mina, een excentrieke militaire krijgsheer en zelfverklaard heerser Kyratu. Samen met zijn aanhangers introduceert hij regeert met ijzeren hand, met voorbijgaan aan de burgerslachtoffers van het conflict.

De hoofdpersoon van het spel heet Ajay enkelvoudige Ghale. Hij gaat op reis naar Kyratu te komen aan de wensen van een stervende moeder. Op het terrein wordt betrokken bij een strijd tussen aanhangers van de dictator en de guerrilla’s. Maar de productie nam in mindere of meerdere mate, vrijwel alle andere takken van het bedrijf. Far Cry 4 is de eerste game in de serie, die verscheen op de Xbox en PlayStation 4.

Regering stond altijd voorop

Net als in Far Cry Three functioneren de door de vijand bezette torens als platformpuzzels met een bevredigende ervaring van persoonlijke ontwikkeling. Door naar de top te klimmen, krijg je een breder perspectief op de sector, waarbij prachtige locaties worden benadrukt en nieuwe doelen worden ontgrendeld. Het bevrijden van buitenposten is een grotere uitdaging in Far Cry Four dan in zijn voorganger, en daardoor ook bevredigender.

Kies voor de heimelijke aanpak en je kunt de alarmen afzonderlijk uitschakelen om vijandelijke versterkingen te besparen, en aas gebruiken om tijgers, beren en verschillende dieren aan te trekken om de interesse van de vijand te behartigen. Het harde tegenwicht hiervoor is de Hunter, een nieuwe, stille vijand die een boog hanteert en in staat is dieren te fascineren om voor hem te vechten.

Stoppen met de overnames

Door op deze manier met de Koninklijke Landmacht te worstelen, wordt een behoorlijk krachtigere nadruk gelegd op buitenposten, een van de meest fascinerende bezienswaardigheden van de franchise. Buitenpostgevechten, met name de vier grote forten die eigendom zijn van overheidsfunctionarissen, zijn op hun uitzonderlijkst terwijl een vriend langskomt voor een coöp met twee deelnemers.

Hij creëert nog een onverwachte variabele waardoor ik nog harder dacht over hoe die uitzonderlijke gevechtsstructuren collectief werkten. Bovendien proberen vijandelijke troepen af ​​en toe hun territorium terug te winnen, waardoor je moeilijk kunt laten vallen wat je doet en golven meedogenloze infanteristen kunt afweren. Dit moedigt je bovendien aan om specifieke bolwerken neer te halen die, hoewel ze zijn overwonnen.

Hilarische momenten

Tijdens de campagne, zullen de spelers verschillende missies, evenals diverse zoektochten en optionele taken, zoals bevrijdt checkpoints, riding time levering of jacht op wilde dieren. Zoals het hoort in een productie van FPS, wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan wapens, van eenvoudige pistolen tot zware machinegeweren. Er waren ook allerlei dolken en messen en kruisbogen, handbogen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een kruisboog. Volledig aanpasbare wapens vinden hier meer dan zestig. Een andere nieuwigheid is het systeem van karma, waarbij de opeenstapeling van extra punten voor de militanten van de gouden weg in de strijd tegen het leger van de dictator, evenals voor het maken van de lokale godheden, bijvoorbeeld.

Het toevoegen van een andere speler

Tijdens het spel spelers gaandeweg leren de geheimen Kyratu. Dankzij de specifieke locatie, het fictieve land biedt gevarieerde en interessante locaties – van het besneeuwde berg wandelingen langs de dichte bossen, evenals de stad, oude ruïnes etc. Er is geen tekort er allerlei wilde dieren, die kunnen jagen en verhoogde op deze manier varken redo een bewezen systeem om een grotere holster, portemonnee enz.

Tijdens het Far Cry 4 Downloaden kunnen we bewegen op het gehele grondgebied van de Himalayastaat, dat is een groot en open kaart. Wij gebruiken deze als verschillende vervoermiddelen. Onder de vernieuwingen was hij onder gyroplane buzzer autorickshaw Tuk-Tuk, kostuums wingsuit hebben of zelfs een olifant, die we kunnen gebruiken als een levende tank. Ook in sommige momenten van het spel kunnen we meditatie.

Gevechten resulteert in nieuwe

Coöperatieve multiplayer introduceert bovendien nieuwe tactische mogelijkheden, zoals de ene speler via de voordeur laten blazen terwijl de andere via de achterkant naar binnen sluipt om afgeleide bewakers neer te steken. Je kunt, als je een betrokken persoon en bekwaam bent, de Map Editor van Far Cry Four gebruiken om je persoonlijke buitenpostmissies voor alleenstaande deelnemers te creëren.

Door verlichting kaarsen op het altaar of twirling gebed mills. In ruil daarvoor krijgen we kortingen in winkels met wapens en de mogelijkheid om je eten op het slagveld. Weerstand ongebreidelde tendenzen van Mina zet de rebellen, proberen om hem uit en stop de spiraal van geweld. Die ons voor een tijd naar een fantastisch land Shangri-La. Actie Far Cry 4 Gratis brengt ons naar Kyratu.

Hoe Far Cry 4 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Far Cry 4 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Far Cry 4

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 /AMD Phenom™ II X4 955
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 30 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400S / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD Radeon R9 290X
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 30 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.