SUPERHOT Downloaden

0

SUPERHOT Downloaden ongebruikelijk FPP shooter ontwikkeld voor de Windows PC platform. De productie werd door Lodz studio blauwe baksteen, voorgezeten door Piotr Iwanicki, voor de competitie 7DFPS editie van 2013, maar vond het idee van de spelers zo leuk dat ze besloten om een veel uitgebreider versie. Daartoe verzamelde meer dan $ 250.000 op de site Kickstarter en hetzelfde aantal verkregen uit overeenkomsten met partners.

SUPERHOT Downloaden

SUPERHOT Downloaden

PC Downloaden Game

Fun in the superhot vindt

Drie standen singleplayer-campagne, Endless modus en uitdagingen problemen. In het eerste geval is de game is opgedeeld in verschillende missies in de tweede tegen iemand golven van vijanden aanvalt in sommige nieuwe levels. Challenges-mode is de herhaalde passage van een campagne, dit keer met een aantal wijzigingen, bijvoorbeeld. Door middel van het zwaard zonder armen of slechts één leven.

Maar hoewel elke stand van zaken een unieke missie biedt, en elke fase absoluut de moeite waard is om te gokken, is er een groot verlies ervan. Het duurt ongeveer vier uur om Superhot het meest effectief te voltooien, en het idee wordt in die hoeveelheid tijd in geen geval aanzienlijk ontwikkeld. In tegenstelling tot een puzzelspel zoals Portal of Braid, dat voortdurend nieuwe varianten op hun nieuwe mechanica introduceert.

SUPERHOT Downloaden

Superhot is meestal gebaseerd

Het kost niet de moeite om nieuwe wapens of resultaten te introduceren die je onder de knie moet krijgen, behalve een eigendom modebeweging die je in geen geval brutaal mag toepassen omdat er geen niveaus omheen zijn ontworpen. Door zijn verlies aan bereik en korte speelduur voelt Superhot zich onderontwikkeld als een mooie eerste stap in de richting van een game van hoge kwaliteit, maar nu nog niet mooi daar maar.

Hoewel het probleem tijdens de 32 fasen toeneemt door het introduceren van omgevingen met minder kap om achterin te bedekken, een paar toegangspunten voor vijanden, en doorgaans veel grotere vijanden gewapend met jachtgeweren en geweren in plaats van golfuitrusting of pistolen vergelijkbaar met andere shooters Superhot biedt ook situaties die waarschijnlijk niet mogelijk zouden zijn zonder het vermogen om de tijd te vertragen.

Achter je heeft hersteld en bereid

SUPERHOT Gratis is een shooter waar de actie plaatsvindt in een niet-standaard schone kamers, waar de overheersende praktisch slechts twee kleuren. Alle kamers zijn in tinten van grijs, en alleen tegenstanders zich onderscheiden door een rode kleur. Het doel van het spel is om te schieten, het spel werd geïntroduceerd om de interessantste – tijd vloeit alleen tijdens de verplaatsing van onze held.

Het tegelijkertijd stopprincipe

Je bent geen Batman, er zijn geen mooie takedown-moves, dus je hebt een paar extreme seconden om afhankelijk te zijn van je persoonlijke aandacht voor het element, en kleine stapjes te nemen waarmee je kunt zien welke vijand het eerst zijn wapen zou kunnen verbeteren, of er nu wel of niet één is. in elk van hun kogels kan het binnen een seconde in je hoofd zitten, of degene die je zojuist hebt ontwapend zich al dan.

Verhaallijn SUPERHOT Downloaden voor Windows PC is vrij ongebruikelijk en is gecentreerd rond het spel en blij haar speler. Het geheel is verdeeld in een aantal kleine, opeenvolgende ruimten waarin je gewoon alle tegenstanders. In tegenstelling tot traditionele FPS, action richt zich niet uitsluitend op de schietpartij, omdat de basis van deze voorstelling is de tijd dat vloeit alleen wanneer u het teken.

SUPERHOT Downloaden

Eenvoudigweg in specifieke omgevingen

De beste manier om het doel te bereiken is te beoordelen de baan van je kogels afgevuurd vanuit wapens, tegenstanders en vaardige manoeuvreren tussen hen aanvallen zodra u handige venster. Aanvankelijk vaak voelen wij zijn verstoken van enig wapen. Bovendien, om niet te gemakkelijk, het aantal rondes van munitie naar behoren werden beperkt, en een goed schot maakt omkomen en start het niveau vanaf het begin.

Toen we bij de plaats, het tijdstip is gestopt en u kunt de volgende plannen beweegt. Meestal in de eerste plaats moeten we een geweer, en vervolgens de volgende stappen te plannen. Het spel is zo moeilijk dat één shot eindigt het spel en begin het peil opnieuw.

Hoe SUPERHOT PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op SUPERHOT Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van SUPERHOT

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz/AMD Phenom II X3 B77
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4440 3,1 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.