DiRT Rally Download

0

Dirt Rally Download is een onderdeel van een reeks bijeenkomsten die gericht zijn op de Windows PC platform. Tijdens haar toenemen om aan de maker van de serie, en de ontwikkelaars van de Britse studio Codemasters die enkele van de beste specialisten in dit genre. De auteurs benadrukt het realisme, dus volledig herbouwd drijvende model. Ontworpen door de makers van het systeem onder meer rekening met wisselende ondergronden.

DiRT Rally Download

DiRT Rally Download

Downloaden
Voor de toepassing

Dirt Rally Download PC bereid verschillende manieren kunt spelen. Spelers kunnen deelnemen aan het wereldkampioenschap rally, die kan concurreren met de steeds betere en snellere drivers bestuurd door artificiële intelligentie, evenals hun persoonlijke evenementen. De productie was ook asynchroon multiplayer waar je racet met de geesten van andere gebruikers probeert te verslaan hun uitkomst.

Er is ook de mogelijkheid om een netwerk league bestemd voor ons en vriendengroepen. Tot onze beschikking kreeg zeventien auto’s verdeeld in zes verschillende klassen, waaronder zowel moderne auto’s en auto’s geproduceerd in de jaren ’60 van de twintigste eeuw. U kunt rijden na 36 etappes vertaald in drie grote locaties – op een moment van plezier bezoek de Welshe Powys, Griekse acropolis en Monaco Monte Carlo.

DiRT Rally Download
Er zijn 14 auto’s

Allemaal met mooie, handgemaakte details, waaronder rally klassiekers zoals de Lancia Stratos, Subaru Impreza, Ford Sierra RS Cosworth en Mini Cooper. Vanaf de jaren zestig tot aan de moderne tijd, de aangeboden wagens hebben allemaal hun eigen uitgesproken persoonlijkheden. Noodgang door een onverharde track in een gammele kleine Mini Cooper voelt heel anders dan in een moderne rally-tuned car.

Er zijn 36 golfbanen verspreid over drie aparte omgevingen. Powys, Wales is grijs, nat en modderig, zenuwslopende bos secties. Monte Carlo, Monaco features strakke ijs en sneeuw bedekte asfalt wegen. En Argolis, Griekenland is droog, stoffig, en bestaat voornamelijk uit grind wegen. Ze kijken allemaal fantastisch, vooral de regen doordrenkte Welshe platteland en zit boordevol baanapparatuur detail.
Rally DownloadDiRT Rally

Ik was zo afgeleid

Gooi in de Career mode met auto-upgrades en teammanagement en je hebt een aardig pakket. Het is echter vooral de echte vreugde hier is het rijden en de 36 cursussen bieden een goede variëteit aan terrein en het weer je vaardigheden te testen. Het is een aangenaam back to basics rallygame maakt dat voor haar gebrek aan flair met een diepe, krachtige driving model. Dit is een van Codemasters beste racegames.

Met regelmatige updates beloofd, Dirt Rally zou worden geïnvesteerd in het begin. Toen ik voor het eerst een camera drone buzz over mijn auto, ik crashte. Het is aangevuld met authentieke besturingssystemen ondersteunen, tractiecontrole, ABS-u en stabiliteitscontrole. Dit is niet het enige uitingen van realisme dat verscheen in het spel. Met opeenvolgende die we reisden voor mijlen, uitgevoerd door onze wagens zijn geleidelijke beschadiging.

Dirt Rally is moeilijk

Meeslepende, mooie, uitdagende, onderhoudend, frustrerend, beangstigend en heel veel plezier als u bereid bent om de tijd in de beheersing ervan. Aangezien dat perfect beschrijft echt rallyracen, wij voelen in het beschrijven van Dirt Rally Download als de beste rally game ooit. Ondanks het moeilijkheidsniveau van de game, minder ervaren spelers nog op maat maken de auto en concurrentie van hun goesting verschillende.

DiRT Rally Download

Moeilijkheidsinstellingen kan worden

Auto setup gebeurt door eenvoudige schuifregelaars, met duidelijke beschrijvingen hoe instellingen wijzigen voor een auto’s DiRT Rally Download Gratis. Schade minder gemakkelijk te verzachten, zoals op dit moment althans, kan niet worden uitgeschakeld. Nogmaals, deze rassen voldoening als je escape een podium afgekomen en niet tijd voor reparaties in het service park, maar sommige spelers zullen zich in een terugkoppelsignaal van beschadigingen.

Hoe DiRT Rally PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op DiRT Rally Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van DiRT Rally

Minimale:

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i3 Series / AMD FX Series
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 5450 / Intel HD 4000
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5 4670K / AMD FX-8150
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.