Doom 2016 PC Spele Downloaden Dutch

0

In 1993 was de markt debuut first-person shooter Doom PC Spele, die voorgoed veranderde het aangezicht van hun soortgenoten. Meer dan twee decennia later op de PC was uitgebracht genaamd hetzelfde kwartaal van de volwaardige editie van de cultserie, waaruit de bedoeling van de makers van een terugkeer naar de roots van de cyclus en de specifieke opgestart. Voor game creation overeenkomen met de maker van de originele Texas gebaseerde studio id Software, gesticht door de ware legendes van de industrie, waaronder John Carmack en John Romero. En hoewel in latere jaren, de heren van de studio id Software gecreëerd (of bijgedragen aan) dergelijke succesvolle producties zoals terug naar Castle Wolfenstein en woede, het kenmerk van de resterende twee topmerken: Doom en Quake.

Doom Downloaden PC

Doom 2016 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Van alle hardware platforms waarop verscheen Doom, ziet het beste traditionele versie van personal computers (PC). Hij is beroofd van een hele reeks typische console beperkingen, biedt een breed scala aan geavanceerde grafische instellingen en opties en effecten beschikbaar voor bezitters van de PlayStation 4 en Xbox.


In tegenstelling tot de verzadigde met elementen van horror de vorige cyclus leest, in termen van de mechanismen van de vierde versie van Doom PC 2016 Spele voor pc Windows zet vooral op snelle en bloederige actie, aldus dichter bij de eerste twee delen van de serie. Fun richt zich daarom op de spectaculaire elimineren hordes vijanden met een vrij groot arsenaal aan wapens, die bestaat grotendeels fans vertrouwder Doom soorten wapens, zoals kettingzaag (kettingzaag, dwulufowa superstrzelba (Super Shotgun), plasma gun (Plasma Rifle) of krachtige BFG 9000. tegelijkertijd de hero heeft een nieuwe vaardigheden, zoals dubbele sprong, het vermogen om aan de randen en – bovenal – knocking verzwakte tegenstanders zeer spectaculaire “veredelaars” (in de stijl van beknelling schedels en scheurt de ledematen). De ontwikkelaars van id Software heb gebruikt bij de classic health systeemvernieuwing, geregenereerd met kits en bekende van de eerste reeks hits inzamelpunten armor. De combinatie van karakteristieke elementen van de cyclus met een reeks nieuwe oplossingen die de gameplay iets opgedaan in diepte en brutaliteit – het bloed van Doom uitgegoten hl.

Doom – Trailer


Net als de vorige games in de Doom Dutch Downloaden serie, naast de singleplayer-campagne “vier” in de versie van het Windows-PC-platform biedt een dynamische multiplayer-mode en in een meer uitgewerkte vorm dan in de vorige games. Machtsstrijd plaatsvindt in de zes-team gameplay varianten en combineert de typische studio id software oplossingen (bijv.. Power-ups op de kaarten) met vernieuwingen zoals geselecteerd voor elke wedstrijd voorgedefinieerde sets van wapentuig en uitgebreide aanpassingsopties avatar. Bovendien is één van de sleutelelementen van multiplayer-plezier gedaan runes demon – een speciale power-ups waarmee de speler voor een transformatie naar een krachtige demon, snel kantelen de schalen van overwinning voor uw team. Bovendien, de opdrachtgever, teneinde ervoor te zorgen multiplayerowi in Doom als het grootste potentieel, bereid editor Doom SnapMap. Het zorgt ervoor dat elke speler kan zelfstandig nieuwe arenas (ook met speciale scripts), evenals het maken van geheel nieuwe gameplay opties – van klassieke deathmatch na gevechten uit golven van demonen in de co-op-mode.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400 /AMD FX-8320
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GTX 670 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 55 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 55 GB

Doom Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.