Dragon Ball The Breakers Download Gratis

0

Dragon Ball The Breakers Download Gratis is een clean tackle Dragon Ball videogame die je in de schoenen plaatst van overlevenden die joggen voor hun leven van personages als Cell en Frieza. Hoewel dat een speciaal concept is voor een game, is het leuk om te spelen, en kan het ook opkomen voor andere overlevende titels op de markt? Ontdek het nu in onze Dragon Ball The Breakers Gratis Impressions!

Dragon Ball The Breakers Download Gratis Dragon Ball The Breakers

Downloaden

Cell of Frieza en een Survivor team

Bedankt aan BANDAI NAMCO voor het laten testen van deze bèta, zorg ervoor dat je hier binnenkort terug komt voor ons overzicht van de Dragon Ball The Breakers Download Gratis. Asymmetrische survivalgames zijn een beetje ingewikkelder dan je typische online game, dus ik zal uitleggen hoe een in shape werkt. Elke gezonde functioneert één Raider die zeven overlevenden moet jagen. Overlevenden zullen duidelijk de Raider moeten vermijden en moeten weten hoe ze kunnen ontsnappen.

Om de Super Time Machine te laten verschijnen, moeten overlevenden eerst alle aan / uit toetsen instellen om het opstartsysteem te activeren. Er is één Power Key verborgen op elke plaats waar de CBT kaart 6 regio’s heeft en overlevenden moeten deze in een geselecteerde regio lokaliseren en in de buurt brengen. Naast het vermijden van de Dragon Ball The Breakers Download, wordt Survivors ook aangeraden om naar objecten te zoeken.

Doel in orde

Een onderdeel om te observeren is dat Survivors in wezen je aangepaste karakters zijn. Je kunt het geslacht, de poriën en huidskleur van je Survivor, kleding, enzovoort aanpassen. Er zijn echter niet heel veel aanpassingsalternatieven, dus verwacht geen MMORPG reeksen van persoonlijke adventstools. Het is ongeveer hetzelfde als Dragon Ball The Breakers Download. Het doel van de Survivors is om de Temporal Seam te ontwijken en tegelijkertijd de Raider af te wenden. Dragon Ball The Breakers

Een van de twee schurken

Voordat de Super Time Machine kan worden geactiveerd, moeten overlevenden het opstartsysteem repareren/bewaken, dat in het midden van de kaart verschijnt. Hoe groter de elektriciteitssleutels, hoe minder tijd het kost om het opstartsysteem te Dragon Ball The Breakers Download. Zodra het opstartsysteem effectief is geactiveerd, herstelt de Super Time Machine de tijdelijke naad en stelt alle overlevenden in staat om weg te komen, de pasvorm af te maken en hen te laten winnen.

Als het opstartsysteem wordt vernietigd, is niet alle verlangen misplaatst Dragon Ball The Breakers Gratis. Er verschijnen bakens op de kaart om verschillende ontsnappingstijdmachines te noemen, waaraan wij gamers alleen of met andere overlevenden zullen ontsnappen. Als je er niet in slaagt om weg te komen of buiten de tijd loopt, zal dit resulteren in een nederlaag. Eenmaal gebruikt, kunnen vaardigheden na een tijdsbestek opnieuw worden verkregen.

De supertijdmachine activeren

Items zijn beschikbaar via plunderende leveringsdozen of door vernietigbare objecten op de kaart te gebruiken. Wapens kunnen worden gebruikt om de Dragon Ball The Breakers Download neer te schieten voor verwaarloosbare schade, terwijl auto’s gamers helpen sneller over de kaart te stromen. Er zijn ook radars, waardoor het zoeken naar gadgets met Power Keys eenvoudiger wordt. Items kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën. Dragon Ball The Breakers

Burgers over de kaart

Voorwerpen die opstijgen terwijl je ze kiest: Dit is Change Power, waardoor je Dragon Ball The Breakers Gratis niveau wordt verhoogd. Je kunt geen grotere Change Power kiezen zodra je de maximale limiet hebt bereikt. Items die kunnen worden opgeslagen in speciale slots: inclusief Dragon Balls en verschillende soorten radars. Items die geactiveerd willen worden om toe te passen: inclusief gadgets bestaande uit gadgets voor het herstellen van barrières en raketwerpers.

Zeni: Je kunt dit gebruiken om items samen met Power Charge of Barrier Recovery te kopen van merchandisingmachines tijdens de strijd. Merk op dat het selecteren van exclusieve vormen van radars hun mogelijkheden zal integreren. Als je een Dragon Ball The Breakers Download, een Rescue Radar en een Power Key Radar oppakt, heb je een radar met al hun mogelijkheden, waardoor het zoeken naar items veel gemakkelijker wordt.

Vijf verschillende gebieden

Vaardigheden kunnen worden gebruikt om overlevenden te helpen bij het zoeken naar items of om zonder problemen weg te komen van de Raider extra. De Saiyan Pod Remote kan bijvoorbeeld worden gebruikt om aan boord van een pod te gaan en overal op de kaart te landen. Andere mogelijkheden, zoals Change, laten Survivors rechtstreeks omwerken in een willekeurig object dat probeert de Raider te ontwijken, of Solar Flare dat de Raider snel verblindt.

Kubussen en voer een D-Change uit

Deze potentiaal kan worden geactiveerd door het ophopen van een veranderkracht. Zelfs als Z-Fighter zullen Raiders desalniettemin Survivors overweldigen. Combineer dat met de snelle periode van de transformatie, en Dragon Ball The Breakers Download pc wordt strategisch prettig ingezet. De energie van de Z-Fighter is afhankelijk van het niveau van de Transsphere tot drie bereiken. Level 1 en een paar Z-Fighters richten enige schade aan Cell aan als hij zijn perfecte vorm bereikt.

Verschillende soorten vaardigheden

Z-Fighters van niveau drie kunnen de Raider echter overweldigen, vooral als de Survivors tegelijk aanvallen. Het doden van de Dragon Ball The Breakers Download Gratis is dus ook een andere methode om het avontuur aspel te winnen. Wat de algehele prestaties betreft, verliep de sport soepel. Er waren geen bugs geweest. Wat betreft de wachttijden, in de rij staan als een Raider duurt natuurlijk lang, als je bedenkt dat dat is wat elke persoon wil spelen.

De gameplay zal over een bepaalde periode duidelijk naar voren willen worden geschoven door middel van updates. Games als deze kunnen niet helemaal in balans zijn, maar ze kunnen een lach zijn, dat is waar de bouwers op willen schilderen. Dragon Ball The Breakers Download Gratis konden we Survivors tijdelijk ombouwen tot een Z-Fighter via het gebruik van Transpheres. Overlevenden kunnen het slagveld verlaten door de Super Time Machine te activeren. Dragon Ball The Breakers

Dag en nacht verschil

Als je alle 7 Dragon Balls vindt, kun je Shenron oproepen om een verlangen te vervullen. De wens kan zijn om de Dragon Ball The Breakers Download fase te verhogen, of om de elektriciteit van alle bondgenoten te verhogen. Als een Raider alle overlevenden uitschakelt, zal dit waarschijnlijk een hele overwinning zijn. Tijdens deze gesloten bètacontrole voor Dragon Ball The Breakers Download Gratis is Cell de enige beschikbare Raider.

De graad vier Dragon Change, ook wel Ultimate Dragon Change genoemd, kan het meest effectief worden verkregen door Shenron op te roepen en biedt een elektriciteit die past bij de uiteindelijke vorm van een Raider. Raiders kunnen echter ook Shenron oproepen en willen, zowel om genezen te worden als om hun evolutiegraad te verhogen door er een te gebruiken. Het doel van de Raider is om eenvoudig iets te doden dat beweegt.

Een soort verhaalmodus

Als de HP van een overlevende wordt verlaagd tot 0, kunnen ze toch worden gered door middel van een beste vriend. Als de Dragon Ball The Breakers Download echter de complete slag toebrengt aan een neergestorte Survivor, kunnen ze niet bewegen. Elke keer dat je evolutieniveau door middel van één omhoog gaat, kun je een heel deel van de kaart verpesten, waardoor overlevenden de Power Keys niet in het aangegeven gebied kunnen plaatsen.

Elke plek die je verplettert, wordt verboden terrein, waardoor overlevenden minder ontsnappingsmogelijkheden hebben en het minder ingewikkeld wordt om ze te zoeken. Een groter probleem dat in de toekomst waarschijnlijk constant zal zijn, is het gebrek aan een voice/proximity chatkenmerk. Voor een sport als deze waar communicatie en teamwork voorop staan, is voicechat een must. Hierdoor voelt de Dragon Ball The Breakers Download spel in werkelijkheid gewoon ongepolijst aan. Dragon Ball The Breakers

Asymmetrische multiplayer games

Dood door middel van Daylight eenheden een uitstekend voorbeeld door de kaart en het geluidsontwerp dat ze bruist van de omgeving. Dragon Ball The Breakers Spel Gratis voelt in vergelijking gewoon onaf. Dit blijft vergeeflijk, aangezien de game nog niet altijd uit is, maar je zou verwachten dat er meer aandacht zou zijn voor deze afdeling. Er is geen achtergrondmuziek die wordt afgespeeld, de handigste geluidsresultaten en bepaalde audiosignalen.

Net terwijl je aanneemt dat er te veel mechanica zijn, komen Dragon Ball The Breakers Download in de strijd. Wat de game wil verbeteren, is de uitvoering. Graphics, animaties en sounddesign moeten enorm naar voren worden geschoven. U kunt maximaal 2 van dat soort items tegelijk vervoeren. Items kunnen worden bereid in uw vingers en uw weer. Overlevenden kunnen tot een paar Transpheres uitrusten die de zielen van personages als Goku, Vegeta en Piccolo bevatten.

Draak Verander niveau

Een ander ding dat de janky aard van de sport illustreert, zijn de onhandige bedieningselementen en animaties. De acties van de Dragon Ball The Breakers Download personages kunnen behoorlijk ongemakkelijk zijn. De grootste boosdoener is absoluut de besturing voor het vliegen het is in werkelijkheid wankel. Als je moeite hebt om overlevenden te vangen in The King of Fighters XV Downloaden, veel geluk om ze te vangen in deze recreatie, waarin je bovendien het verticale bewegingsvlak niet mag vergeten.

Hoe Dragon Ball The Breakers pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Dragon Ball The Breakers PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Dragon Ball The Breakers PC
Systeemvereisten (minimaal)
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-7600 of AMD Ryzen 3 3100
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: GeForce GTX 770 of Radeon RX 470
DirectX: versie 9.0
Netwerk: Breedbandinternetverbinding
Opslag: 10 GB beschikbare ruimte
Systeemvereisten Aanbevolen:
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i7-8700 of AMD Ryzen 5 3600
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: GeForce GTX 780 of Radeon RX 570
DirectX: versie 11
Netwerk: Breedbandinternetverbinding
Opslag: 10 GB beschikbare ruimte

Dragon Ball The Breakers Gratis Download

Dragon Ball The Breakers

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.