EA SPORTS FC 24 Download Gratis

0

EA Sports heeft FC 24 onthuld, de eerste EA SPORTS FC 24 Download Gratis voetbalgame na het uiteenvallen van de twee bekende vrienden vorig jaar. Maar reken er niet op dat er een revolutie op het digitale vlak zal plaatsvinden die deze enorme financiële rebranding zal begeleiden. Reken in plaats daarvan op welkome upgrades van hoge EA SPORTS FC 24 Gratis van bestaan, een paar fantastische gameplay aanpassingen en een enorme ruil naar.

EA SPORTS FC 24 Download Gratis

EA SPORTS FC 24 Download

Meer potentiële animaties

Na een flink aantal vingers op tijd met FC 24, is het veilig om te vermelden dat de sport van dit jaar verschijnt en lijkt op wat je zou verwachten van FIFA 24. Er zijn honderden nieuwe animaties – er zijn altijd honderden recente animaties voor EA SPORTS FC 24 Download Gratis. Het mooie karatedoel van Erling Haaland voor Man City in tegenstelling tot het voorgaande lidmaatschap van Borussia Dortmund in de Champions League van vorig seizoen.

Dat geldt ook voor Haalands unieke manier van wandelen, waarbij zijn lange vingers achter zijn gebogen rug zwaaien. EA SPORTS FC 24 Download heeft een uitgebreide lijst met speelstijlen die een speler op een specifiek gebied een stuk beter maken. Ze zitten ook in Ultimate Team, wat betekent dat het onvermijdelijke Team van de Week Haaland ook de Power Header PlayStyle kan bevatten. Precies wat de meest overweldigende doelmachine van de arena verlangt. EA SPORTS FC 24 Download

Coveratleet Erling Haaland

Merkbewust, het PlayStyles logo van EA SPORTS FC 24 Download Gratis heeft een diamant tussen Play en Styles. Dit zie je terug in de sport: je ziet de speelstijl van een speler boven zijn hoofd verschijnen zodra hij aan de bal is. Het is een stuk dat afleidt en in plaats daarvan onnodig is. Spelers, vooral liefhebbers van Ultimate Team, zullen herkennen welke speelstijl hun spelers hebben. Het is het beste om deze visuele indicator uit te schakelen als u er onwel van wordt.

De zorg is dat er één specifiek van vitaal belang kan worden geacht voor online spelen, en een enkele manier van scoren aanmoedigt. De hands-on build omvatte slechts twee jongensteams, Man City en PSG, en twee damesteams Chelsea en Lyon, die allemaal gevuld waren met spelers met een hoge rating, dus het werd moeilijk om te bepalen of een specifieke deelnemer veel baat had bij de toevoeging van een PlayStyle. EA SPORTS FC 24 Download

HyperMotion-animatie

De wens is dat hun grote verscheidenheid zal helpen de gameplay in balans te houden. Het is de EA SPORTS FC 24 Download waard om te wijzen op de gloednieuwe Controlled Sprint, die gelukkig wordt geactiveerd door een simpel invoercommando Houd R1 vast op PlayStation. Hierdoor dribbelt de bal in een tempo dat een stap langzamer is dan een sprint, maar snel genoeg om de aandacht van verdedigers op te eisen.

Een andere keer komt de inspiratie van spelers van Man City die de gave hebben om de bal in de resterende milliseconde ver van het uitgestrekte been van een verdediger te raken. Denk aan de dribbelexpertise van Bernardo Silva, Phil Foden en Jack Grealish. Op het digitale veld voelt de Controlled Sprint uitzonderlijk aan, en het geeft voldoening als je in de resterende minuut ver van tackles schietr.

Nieuwe functies zoals altijd

Denk uiteindelijk aan Andrew Robertson uit Liverpool, we verlaten het blauwe facet van Manchester aan de achterkant van! Nippend in de voorkant van een aanvaller die op het punt staat de bal in het lege internet te tikken. Je zult ook merken dat de bal aan de tenen van een geraakt slide-tackler blijft plakken, in plaats van in een willekeurige richting rond te springen, omdat dat in FIFA 23 Download de neiging heeft.

Ook keepers hebben de neiging om zelfs prikkelende beelden dicht bij huis te bewaren, in plaats van ze weg te paren zoals ze regelmatig doen in EA SPORTS FC 24 Download gratis. Je realiseert je dat aanpassingen aan de gameplay teleurstellend zijn als je enthousiast wordt via menu’s. Iedereen die een behoorlijke tijd een FIFA-sport heeft gespeeld, zal je laten weten dat de menu’s stressvol zijn. EA SPORTS FC 24 Download

Nieuwe gedaante

Om EA Sports krediet te bezorgen, gebruikte het de overstap naar EA SPORTS FC 24 Download Gratis als een mogelijkheid om de menu’s merkbaar te herzien. Het is onmogelijk om te zeggen of ze op dit moment sneller kunnen worden geladen, aangezien de handpalm in een offline omgeving plaatsvond, maar de nieuwe navigatie met verticale oriëntatie is op zijn minst eenvoudig. Je ziet ook ‘stay video’ in het menu staan, dat is een prettig contact.

Dit op mijzelf is een gigantisch moment voor EA SPORTS FC 24 Download beroemdste en meest betwistbare speltype, maar de ontwikkelaars gingen nog een stap verder en mengden mannen en vrouwen zodat je voor het eerst samen in Ultimate Team kunt spelen. Het is een verbazingwekkende beslissing, maar het heeft online al tot een aantal gemene, seksistische en vrouwonvriendelijke reacties geleid, allemaal in de roep om authenticiteit. EA SPORTS FC 24 Download

Het bestuur van het voetbal afgewezen

Ja, FIFA en nu FC worden gepresenteerd als voetbalsimulaties, en ea sports fc 24 download apk houdt vol dat authenticiteit zeker een van de uitgangspunten is. Maar de ontwikkelaar erkent Ultimate Team bovendien terecht voor wat het duidelijk is: een fabel. Dit is een modus waarin we moderne en gepensioneerde spelers al een paar levenloze spelers konden laten spelen in dezelfde groep in een stadion vol anime-cosmetica.

EA SPORTS FC 24 Download PC veranderde een aantal beroemde spelers in Marvel-superhelden: de Argentijnse legende Javier Mascherano werd omgevormd tot Octo-Boss, en de voormalige Engelse spits Peter Crouch is een echte robot geworden, een verandering die werd gestimuleerd met behulp van zijn beroemde verjaardagsfeestje. Ondertussen presenteert de Shapeshifters-promo bizarre rolveranderingen en grote statistische boosts voor gamers.

Hoe EA SPORTS FC 24 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op EA SPORTS FC 24 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van EA SPORTS FC 24
Minimaal:
 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-6600K @ 3,50 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 GHz
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB of AMD Radeon RX 570 4GB
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 100 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64-bits
 • Processor: Intel Core i7-6700 @ 3,40 GHz of AMD Ryzen 7 2700X @ 3,7 GHz
 • Geheugen: 12 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1660 of AMD RX 5600 XT
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 100 GB beschikbare ruimte

EA SPORTS FC 24 Gratis Download

EA SPORTS FC 24 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.