Hometopia Download Gratis

0

Hometopia Download Gratis is de perfecte auto voor mensen die graag zonder beperkingen hun eigen huis willen bouwen. Spelers kunnen bouwen, ontwerpen en renoveren in één van de vijf unieke buurten, of online met vrienden sleutelen aan iets absoluut unieks. Er is zelfs een sandbox-modus als speelbaar aspect voor de komende Hometopia Gratis.

Hometopia Download Gratis

Hometopia Download

Items om te ontwerpen en te bouwen

Bouw vanaf het begin, dat wil zeggen, van de regels tot de schaduw van de gordijnen. Dit is een sport om naar te kijken. Omdat we bang zijn dat dit overdreven is, kan Hometopia een van de hoogwaardige videogames zijn die naar de pc komen en in januari 2022 worden gelanceerd, maar met een speelbare demo die overal via Hometopia.INC verschijnt. De Hometopia-demo is momenteel te spelen op Steam.

Als je de tijd hebt gekregen, is het in werkelijkheid zeker de moeite waard om wat in Hometopia te investeren. Als u Sandbox kiest, kunt u een aangepaste community creëren, schilderen op een huidige, of bouwen met behulp van een sjabloon. Voor deze Hometopia Download recensie hebben we ervoor gekozen om een gloednieuwe buurt te creëren. Er is keuze tussen Kleine Buurt en Grote Buurt, afhankelijk van hoeveel tijd je aan je armen hebt besteed! Hometopia Download

De plattegrond en aanwijzen

Het eerste dat u gaat doen, is de regels van uw eigendom opstellen. Net als in De Sims kun je de bouwkeuze op de werkbalk kiezen om aan de slag te gaan. Hier ontdekt u de funderingen van de muur, de helft van de muur, de vloer en het plafond. Klik eenvoudig op een keuze om te beginnen met bouwen. U kunt afzonderlijke funderingen naar beneden plaatsen als u een moeilijke bouw plant, of u kunt uw muis slepen om een groter gebied te bestrijken.

De besturing is uitzonderlijk oprecht, waarbij de game gedurende de hele game een aantal nuttige tooltips laat zien. We hebben snel ontdekt dat u geen opening wilt laten voor deuropeningen aan de buiten- of binnenkant. De constructietechniek is eigenlijk redelijk intuïtief, hoewel de keuze had kunnen worden bevorderd om de muurfunderingen door het hele perceel van de vloerfunderingen te kunnen trekken. Hometopia Download

Designmeubels

Zodra je de regels onder de knie hebt, begint het lachen voor mij tenminste. U kunt kiezen uit verschillende wandbuitenkanten om de buitenzijde van uw privéwoning in te richten Hometopia PC. Wanneer je de buitenkant hebt geselecteerd, klik of klik dan echt op en sleep om de buitenkant te schilderen. Frustrerend genoeg was er geen keuze om alle buitenmuren meteen te schilderen.

Hoewel we de omvang van het element respecteren dat in Hometopia is opgenomen, voelt het alsof er enkele korte opties moeten zijn voor degenen die niet buitensporig veel tijd op één plek in hun droomhuis willen doorbrengen. Mijn volgende taak werd het aanbrengen van enkele deuren en ramen aan de buitenkant van mijn huis. Er was een behoorlijke hoeveelheid opties om uit te kiezen, en de mogelijkheid voor Steam Workshop.

Overzicht cameramodi

Nadat ik de ramen en deuren van mijn huis wilde uitlijnen, merkte ik al snel de optie op om de raamhoogte vast te zetten. Dit maakte de zaken een stuk eenvoudiger, waardoor ik snel mijn vensters allemaal in gelijke mate kon positioneren. Als je een grote fan bent van De Sims, zul je je misschien inleven in hoe irritant het kan zijn om een kamer te plannen, om al je plannen op hun kop te zetten toen je je realiseerde dat je huis enorm groot was geworden.

Het biedt u een panoramisch zicht op uw huis, zodat u kunt bedenken waar elke kamer zal worden geplaatst. Van woonkamers tot bibliotheken, van keukens tot sportkamers, er is genoeg om op een goede manier uw droomhuis te bouwen. Als het gaat om het ontwerpen van de vloer en scheidingswanden, zijn er enkele keuzes. U kunt kiezen uit verschillende soorten, bijvoorbeeld tapijt of tegels, behang of verf. Hometopia Download

Creëer huizen en buurten

Wanneer u klaar bent om uw eigendom te schenken, valt er heel wat te ontdekken. Je kunt filteren op soort kamer, tot aan de wasruimte of de buurt. Elk kamertype biedt u vervolgens een lijst met soortgelijke Hometopia gratis. Als u bijvoorbeeld de keuken kiest, ziet u alle beschikbare opties, zoals apparaten, werkbladen. De Counter Sets bieden alternatieven om uw keuken snel te bezorgen; u kunt kiezen uit aanrechtbladen voor mannen of vrouwen.

Voor gameliefhebbers die van de fijnere details houden, zul je oprecht waarderen dat er al een hele hoop werk in dit spel avontuur is gestoken. Grafisch is Hometopia een mooi wonder geworden. Elk object zag er eenvoudigweg onderscheidend uit en voelde als een echt huis achter de display. Het kunnen opbouwen van een hele gemeenschap met wegen, auto’s, parken en meer is iets waar ik zeker nog veel meer tijd in zal investeren. Hometopia Download

Fundering van daken

Hoewel de alternatieven momenteel beperkt zijn, zullen er voor de bouwers en het netwerk talloze mogelijkheden zijn om een bijdrage te leveren aan Hometopia Free Download. Ik hou van het idee om zowel een hoofdweergave van een woning te krijgen, zoals in House Flipper, als de optie om te wisselen naar een bovenaanzicht (zoals in De Sims Vier, zodat je recht hebt op toegang tot de hele woning waar je bent Ik werk eraan.

Op deze manier wordt het een fluitje van een cent om een kamer te plannen voordat je dichtbij en persoonlijk komt en begint met het inrichten ervan. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik dit in een spel heb gedaan zonder de 2 opties en eindigde met armaturen, het staat niet langer echt op de juiste plek, omdat ik niet kan zien waar het kilometers is als het om de rest van de kamer gaat.

Hele huizen vanaf nul

Hoewel er al veel is om naar uit te kijken, heeft de ontwikkelaar van Hometopia, toepasselijk genaamd Hometopia, verklaard dat het spel simulatie een constante en levendige ontwikkeling is en dat het van plan is een langdurige en diepgaande ervaring te creëren, niet alleen met inhoudsupdates, maar ook met massa’s recente mogelijkheden. Dit bestaat uit zaken als terraforming, recreatieve wedstrijden, extra bouw en aanpassingsuitrusting.

Hoe Hometopia PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Hometopia Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hometopia

Minimaal:

  • Besturingssysteem: Windows 7 SP1+, Windows 8, Windows 10 (64-bit)
  • Processor: Ondersteuning voor SSE2-instructieset.
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Grafische kaart: Grafische kaart met DX9 (shader model 3.0) of DX11 met feature level 9.3-mogelijkheden.
  • DirectX: versie 9.0

Hometopia Gratis Download

Hometopia Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.