Minekos Night Market Download Gratis

0

Het aantal minigames dat Minekos Night Market Download Gratis kortweg in de trailers aangeeft, heeft mij ervan overtuigd dat ze ofwel leuk zullen zijn, ofwel me gek zullen maken. Of het nu gaat om het gooien van oorbellen op pinnen voor dingen of het precies zagen van stukjes hout, er is iets heel moois aan die kleine verplichtingen en de neiging om te wedden dat Minekos Night Market Gratis het weet na jaren van uitrusting.

Minekos Night Market Download Gratis

Minekos Night Market Download

Minigames vissen

Nadat het in 2015 opnieuw werd aangekondigd, wordt het vervolgens op 26 september gelanceerd. Een groot deel van de tijd wordt besteed aan het rondstruinen en beheersen van het Japans geïnspireerde dorp aan de voet van de berg Fugu, het sluiten van vriendschap met de alternatieve dorpelingen in de lijdende stad en het verzamelen van diverse bronnen om buitengewone gewgaws te maken, zoals handwerk met rozenkwarts.

Als je ze eenmaal hebt gemaakt, kun je een kraam installeren om je waren op de wekelijkse markt te verkopen en vervolgens je onrechtmatig verkregen winst naar de kraampjes van je kennissen brengen om voedsel te patrooneren en allerlei soorten spellen te spelen voor prijzen. Elke week zul je zelfs deelnemen aan evenementen zoals parades en kattenraces, op dezelfde manier als je traditionele kapitalistische ondernemingen op de avondmarkt. Minekos Night Market Download

Geschiedenis van het dorp

De verhaallijn die alle bizarre gebeurtenissen rond het dorp met elkaar verbindt, de aanbidding van een legendarische Zonnekat, kwaadaardige winkeliers die zich met de katten bemoeien, en de strijd van de stad zijn de alternatieve aandacht van enige tijd. Het ontrafelen van de bol thrillergaren kan een verklaring bieden voor meer, of simpelweg resulteren in extra vragen over je mede Minekos Night Market Download gezelschappen en stadsmensen. Minekos Night Market Download

Geheimen van het eiland

Minekos Night Market Download Spelers besteden hun tijd aan het verzamelen van vreemde voorwerpen en knutselen, naast het verkopen van hun goederen op het eiland. Brandi Kobayashi, download minekos night market version zegt dat het spel avontuur zich baseert op folklore en doelen om een meer verhalend avontuur te zijn dan een avontuur dat is opgebouwd rond het verzamelen van nuttige bronnen.

Personages en unieke uitdagingen

Een deel van Minekos Night Market Download PC reis zal bestaan uit het ontrafelen van de thriller rond Abe, die de laatste tijd overal op het eiland is gesignaleerd. Tijdens het spelen anticiperen spelers op de rol van Mineko, een meisje dat is verhuisd naar een nieuw eiland vol bijgeloof genaamd Fogu Island. De bewoners van het eiland aanbidden een Zonnekat genaamd Abe, die is gespot als een aantal burgers night market version full game.

Gamers zullen dus op avontuur moeten gaan om de geheimen en technieken achter de stad te ontdekken, maar ook hun dagelijkse activiteiten moeten uitvoeren, verschillende klussen moeten voltooien en speurtochten moeten ondernemen. Verder kunnen gamers, na het maken van objecten, een avondmarkt openen en hun stoffen promoten. Kenmerken van het spel omvatten verkenning en het zoeken naar zeldzame bezittingen. Minekos Night Market Download

Eiland en verken

Verder omvatten minigames kattenraces, het trekken van octopussen en sumo-gezond worstelen. De game bevat hele zoektochten en helpt je door het hele dorp om het beter te maken. Je kunt ook het eiland ontdekken en regio’s ontgrendelen om aanwijzingen te ontdekken. Meer nog, de game wordt ook geleverd met andere gameplay-elementen. Ten eerste kun je gadgets maken die je kunt promoten op de wekelijkse avondmarkt.

Er zijn ook talloze minivideogames waaraan je kunt deelnemen, waaronder kattenraces en diploma-optredens. Terwijl je veel personages verzamelt. Er is een apparaat waarmee gamers objecten kunnen maken en deze kunnen promoten bij de stedelingen door ermee te ruilen. Narrativedriven social simulation adventure game, die dit jaar van start gaat, volgt een dame genaamd Mineko die tegenwoordig naar Mount Fugu Island is verhuisd. Minekos Night Market Download

Indie-avonturenspel

Naast de uren aan gameplay is een van de belangrijkste aspecten van deze sport de schattige artworkstijl. Zoals gezegd is hij ver in 2D en wordt hij geleverd met een handgeschilderd uiteinde. Dit draagt bij aan de sfeer van het spel terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen en knutselbenodigdheden. Bovendien zijn de beeldaanpassingen afhankelijk van het seizoen, zodat je er allemaal van kunt genieten terwijl je speel simulation adventure game that celebrates.

Over het geheel genomen is Minekos Night Market Download gratis een sport die je kunt spelen als je op zoek bent naar een ontspannen spelplezier. De plot van het verhaal is rijk en gedetailleerd en laat je de Japanse traditie ontdekken. De gameplay van Merge Games is echter misschien te comfortabel. Als je op zoek bent naar een extra uitdagende tijd. Ze runt momenteel een markt, maar die zit al lang in een economische crisis.

Hoe Minekos Night Market PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Minekos Night Market Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Minekos Night Market
Minimaal:
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i3-2100 of AMD Phenom II X4 965
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 730, 2 GB of AMD Radeon R7 240, 2 GB
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
 • Aanvullende opmerkingen: Laag 720p @ 30 FPS
Aanbevolen:
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-3470 of AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB of AMD Radeon R7 360, 2 GB
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
 • Aanvullende opmerkingen: Hoge 1080p @ 60 FPS

Minekos Night Market Gratis Download

Minekos Night Market Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.