Fallout 4 PC game Gratis spellen downloaden of volledige activering

0

Fallout 4 op pc downloaden is het vierde volwaardige gedeelte van een cultserie van post-apocalyptische RPG, gestart in 1997 door studio Black Isle en samenspel. Na het sluiten van de oorspronkelijke ontwikkelaar studios en een coole party uitgebracht voor de PlayStation 2 Fallout: Brotherhood of Steel, de rechten op het merk nam het bedrijf over in Bethesda, en het is haar interne studio verantwoordelijk voor zowel het derde en het vierde deel van de serie. De studio werd voorheen vooral gekend van The Elder Scrolls-serie, de populairste editie, Skyrim, uitgebracht in 2011 op PC-tach en consoles PlayStation 3 en Xbox 360.

Fallout 4 Dutch Downloaden PC

Fallout 4 Downloaden PC Dutch

Downloaden


Titel in een versie voor personal computers biedt diverse verbeteringen ten opzichte van de console versies. Het spel biedt de mogelijkheid om o.a. in 60 frames per seconde en een resolutie hoger dan Full HD. PlayStation 4 en Xbox 1 Fallout 4 Dutch PC draait terwijl “slechts” 30 frames en 1080p. Een ander belangrijk aspect is de veranderingen in de PC nagenoeg op dezelfde basis als in het geval van Skyrim. Binnenkort schrijven, spelers hebben vrijwel volledige vrijheid in het maken van aanpassingen.


Fallout 4 Het verhaal begint in de buitenwijken van Boston, VS, voor enkele momenten voordat de tragische gevolgen van een Nuclear Blast. Tijdens een korte introductie we maken kennis met de familie held, en we maken ons karakter (mannelijk of vrouwelijk) door wijzigingen aan te brengen in de uiterlijke schijn en wijs skill points. Even later gevolgd door de genoemde explosie, waarna onze protagonist gaat naar przeciwatomowego shelter nr. 111. De actie juiste begint 200 jaar later, toen we geregeld onze karakter komt van het tehuis naar het oppervlak en beginnen te vechten om te overleven in een vijandige, post-apocalyptische omgeving. Onze belangrijkste taak is om de andere leden van de familie.

Fallout 4 – Trailer


Afhankelijk van individuele voorkeuren, delen Fallout 4 voor de PC versie van Windows, bekeken vanuit het perspectief van de primaire of tertiaire-persoon en gamemechanismen zijn grotendeels gebaseerd op de oplossingen bekend spelers van Fallout 3. Het spel keert o.a. zo karakteristieke elementen van de serie, zoals de systeemkenmerken S.P.E.C.I.A.L. of V.A.T.S. targeting systeem, zodat u precies gefotografeerd in een geselecteerd deel van de tegenstander. Bij de productie is er ook de mogelijkheid om een hond of samenwerken met andere personages, die in de loop van het spel kunnen we eenvoudige opdrachten. Het belangrijkste doel, waardoor hun scheppers, maar is uitgegroeid tot een absolute vrijheid, het hangt dus van de speler waar te laten slagen en hoe haar acties invloed hebben op de verdere ontwikkeling van het perceel. Vergeleken met de vorige reeks hits, hij heeft een betere uitgebreidere crafting systeem, zodat o.a. recycling elementen van het milieu en gebruik ze om volledig nieuwe objecten en zelfs hele gebouwen die dienen als schuilplaats voor de held en de andere nabestaanden. Het spel is beschikbaar enkele tientallen soorten wapens, die elk kunnen worden honderden unieke modificaties. In Fallout 4 retouren ook verbeterde vorm bekende fans van de serie organisator genaamd PipBoy, dat naast het gehele management center vinden we o.a. ook een eenvoudig spel – natuurlijk als we vinden woestenijen bijbehorende schijven.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2300 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7 4790 3.6 GHz / AMD FX-9590 4.7 GHz
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GTX 780 3GB / AMD Radeon R9 290X 4GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Fallout 4

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.