Firewatch Downloaden

0

Firewatch Downloaden behoort tot het genre van de adventure games, waarin we de actie vanuit het first person perspectief en onze hoofdactiviteit is de exploratie en volg het pad door de opstellers van de verhaallijn. De samenstelling van dit team bestaat uit voormalige medewerkers van teams die op zoek zijn naar andere producties zoals The Walking Dead: Season One, Mark van de Ninja, de grot, naar huis gegaan, BioShock 2 en Brutal Legend.

Firewatch Downloaden

Firewatch Downloaden

Downloaden
 

Deze vreemde relatie kan ontaarden

De actie productie vindt plaats in 1989, in het grote bos van de Amerikaanse staat Wyoming. Je speelt met een man genaamd Henry, moe van het leven man van ongeveer 40 die beslist om te breken met hun dagelijkse problemen. Hij loopt weg van de beschaving, om alles over de zomer als hoedster van het bos, wiens voornaamste taak is om te trachten de leden van de hoge toren tussen de bomen.

Dagen gaan hem patrouilleren in het park en via de radio te spreken met superieure genaamd Delilah. Schijnbaar stille werking alleen ondanks de heersende droogte en blijft de voortdurende noodtoestand snel complexer wanneer rond Henry beginnen te gebeuren vreemde dingen. We worden geconfronteerd met een debuut productie van onafhankelijke studies Campo Santo, opgericht in 2013 in San Francisco.

Firewatch Downloaden

De loop der tijd in een veel diepere relatie

Het spel op de PC platform Windows was created using the Unity motor, dus u kunt verwachten van de esthetische vormgeving, maar niet knock-out detail en het aantal grafische vuurwerk. De kracht ligt in de graphics een beetje komisch-achtige game en geweldige verlichting. De makers Firewatch Downloaden rekenen op ervaring in de story mode is dus niet laten verleiden door het verrijken van de titel van elke.

Net als andere zogenaamde wandelsimulators is de gameplay in Firewatch het verhaal, ook al is er hier op zijn minst meer te doen dan in de meeste games in deze stijl. Een uitgestrekt gebied van Two Forks Woods is verkenbaar, met caches voor levering, specifieke bezienswaardigheden, of zelfs een verborgen schildpad die je zou kunnen adopteren. Je blijft nu bij mij, Shelly Duvall!. Aangezien ze in de loop van het zomerseizoen van alles leren kennen.

Tijdens de niet lineaire

Actie Firewatch Gratis brengt ons een ongespecificeerde forest in de Amerikaanse staat Wyoming. De speler neemt de rol van de bewaker, die voor de omgeving van de lodge. Het verzorgen van uw bestelling en informatie over bosbranden zijn de belangrijkste taken van het hoofdpersonage. Tenminste tot iets vreemds gaat gebeuren in de stille bossen. Het voornaamste doel van het spel is om de oorzaak te vinden van vreemde verschijnselen.

Je abseilt van kliffen, beklimt rotsformaties, verkent de uitkijktoren die in de zomer ook dienst doet als je eigen huis, en nog veel meer. En toch blijken deze zelfde eenvoudige acties die aan het begin van het spel een bevredigende verkenning van je nieuwe omgeving zijn, bijna angstaanjagend te zijn naarmate het plot vordert, wat leidt tot punten waarin Henry’s eerste individuele houding wordt gespeeld.

Firewatch Downloaden

Hij behoort tot de superieure genaamd Deliah

Afhankelijk van de keuzes, kan bijhouden, of worden gespannen en voer een minder vriendelijke tracks. Naast exploratie, een zeer belangrijk onderdeel van het spel is het bouwen van interpersoonlijke relaties met de enige vorm van onafhankelijke, die ligt in een held. Ondanks de afstand tussen Henry en Delila, de kop wordt een held steeds belangrijker en delen met het beter en beter de details van uw leven.

Het schrijven hier steekt absoluut met kop en schouders uit boven bijna elk ander spel dat ik ooit heb gespeeld. In feite zou het script van Firewatch, in tegenstelling tot de meeste videogames, ook een supernovelle zijn die net zo aangrijpend is als de game. Het is zo nu en dan gespannen, beangstigend en humoristisch, allemaal binnen een paar minuten na elkaar. Er zijn niet veel videogames die dat efficiënt kunnen beweren.

Hoe Firewatch PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Firewatch Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Firewatch

Minimale:

OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Processor: INTEL Core i3-2115C 2.0GHz / AMD Athlon II X3 460
Memory: 4 GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 v4 / AMD Radeon HD 6770
DirectX®: 11
Network: Broadband Internet Connection Required
Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen :

OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Processor: INTEL Core i3-550 3.2GHz / AMD Athlon II X4 620
Memory: 6 GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon HD 6950
DirectX®: 11
Network: Broadband Internet Connection Required
Hard Drive Space: 4 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.