Hitman Downloaden

0

Hitman Downloaden is het zevende deel van de cult-actiereeks richt zich op het karakter van de charismatische huurmoordenaar in een perfect op maat gesneden pak. In deze aflevering Agent 47 is op de drempel van zijn bloedige carrière en alleen bouwt haar reputatie in de organisatie van IO. In tegenstelling tot andere games in de serie, Hitman heeft een meer open structuur. Creators geserveerd om echt sandboksowe benadering van het spel.

Hitman Downloaden

Hitman Downloaden

Downloaden
Spelers zijn natuurlijk

De gameplay zelf keert terug naar zijn praktijk. Tegelijkertijd werd een groot deel van de verbeteringen mogelijk gemaakt door motor Glacier 2, die o.a. vermindert de noodzaak voor het downloaden van content. Als gevolg hiervan is de fun is vrijwel verstoken van schermen laden van gegevens. Glacier 2 motor ook ingeschakeld voor de simulatie van het gedrag van veel meer mensen op het podium.

Een nieuwe Hitman Downloaden is dit aantal gestegen tot meer dan 300. Waardoor de locaties in de game zijn groot en kan bezocht. Worden op veel verschillende manieren kunt dragen. Hitman is niet alleen de stedelijke ruimtes van bekende steden bijvoorbeeld. In Parijs, maar ook een aantal andere exotische plekken an de zonnige kust van Italië naar de stoffige straatjes van Marrakech.

Hitman Downloaden

Verschillende manieren om het podium

Het stelen van kleding en de identiteit van andere mensen, of ook genieten van diverse gadgets en wapens beschikt om de volgende tegenstanders. Elke missie kun je zo veel verschillende manieren waarmee een breed scala aan wapens en uitrusting. Het feit dat de apparatuur nemen we gegevens opdracht besluiten voorafgaand aan de missie, en ook tijdens het spel geleidelijk biedt ons nieuwe soorten apparatuur.

Als je Italiaanse misdadigers en Cubaanse infanteristen hoort spreken als gewone Amerikaanse Joes, kom je absoluut uit het moment, in ieder geval totdat je aan deze eigenaardigheid gewend raakt. Val de leiders van een militie aan op een terrein in Colorado en verken vervolgens een niet-openbaar ziekenhuis bovenop een besneeuwde berg in Japan. In de vorige game engine gesimuleerde het gedrag van ongeveer 50 personen.

Die natuurlijk bieden

Zoals in alle vorige serie Hitman Gratis, de game vindt plaats in de vorm van een betaalde assassin codenaam Agent 47. In verband met de gloednieuwe, open of zelfs sandboksową formule gameplay, het spel zal niet de traditionele, stijf layer narratief dat vereist maatregelen op een bepaalde manier en volgorde. Tijdens het spel de protagonist bezoekt een uitgebreide zes locaties verspreid over de wereld.

Waar zij verdere bestellingen die deel uitmaken van het verhaal van de game. Eerste viool spelen hier echter elke minifabuła geassocieerd met konkrenym bestellen, en de draad verbindt de belangrijkste campagne missies is zwaar op de marges. We gebruiken een aanpak aan de rustige darting tussen kamers. Elke fase lijkt super en zit boordevol allerlei hoekjes en gaatjes om te verkennen en heel veel NPC’s om mee om te gaan. 

Hitman Downloaden

Nieuwe manieren om te krijgen

De langdurige internationale smaak van de Hitman-serie is hier opgefleurd met specifieke plaatsen die in alle uithoeken van de sector te vinden zijn. Je snuffelt rond in een modeshow in Parijs, sluipt rond in een dure villa aan de Italiaanse kust, maakt deel uit van bendes die oproeren in Marokkaanse souks, stalkt een rock-megaster in een hotel met vijf bekende personen in Thailand.

Velen van hen komen met praatjes en precieze routines en gedragingen die in je moorden kunnen worden verwerkt. Het handigste nadeel van de algehele presentatie is de geweldige NPC spraak, die behoorlijk talrijk is en goed wordt geacteerd, maar in werkelijkheid allemaal wordt gesproken met een modieus Amerikaans accessoire dat je opschorting van ongeloof zou kunnen omzeilen.

Maak je punten af

Het spel is meer een karikatuur dan welke vorm van echte verkenning dan ook van de arena van moorden op nederzettingen dat is in werkelijkheid een geweldig aspect, zowel vanwege de manier waarop dit de stemming verlicht bij elke sport waarbij je een man kunt opblazen die recht in een kots zit te kotsen. De toiletruimte is er niet één die zichzelf al te serieus neemt, ondanks het aantal frames en bovendien veel ruimte biedt voor moorddadige creativiteit.

Hoe Hitman PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Hitman Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hitman

Minimale:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7 3770 3,4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.