Anno 2205 Downloaden

1

Anno 2205 Downloaden is de volgende editie van de beroemde reeks economische strategie is een soort vervolg op het onderdeel met nummer 2070. De actie productie vindt plaats in de verre toekomst, en dus hebben we te maken met futuristische gebouwen en technologische oplossingen. Spelers op de manager van het opkomende metropool die moet worden opgebouwd en leiden tot welvaart, zou later vliegen in de ruimte.

Anno 2205 Downloaden

Anno 2205 Downloaden

Downloaden
Waar we vanuit de menselijke kolonie

In verband met deze actie Anno 2205 vindt plaats op het aardoppervlak, en later ook op de maan. Nieuwe bewoners lunar voor ons werken tijdens de winning van grondstoffen, die vervolgens worden vervoerd en verwerkt op de planeet. Deze keer hebben de ontwikkelaars verantwoordelijk voor de productie van de studio Blue Byte, die zich ten doel hebben gesteld zullen strijden om de titel van beste binnenstad builder op de markt.

De makers zorgden voor een aantal verschillende gebouwen zowel voor residentiële en industriële toepassingen. Elk van de gebouwen zich ontwikkelt zich in de loop der tijd. Ontwikkelaars echter kon de bouw van zelfontplooiing door buitenvoorzieningen van verschillende modules. De auteurs ook geprobeerd om een model van gelijktijdige gameplay, vergelijkbaar met wat we gezien hebben in de nieuwste of SimCity.

Anno 2205 Downloaden

De opbrengst zal worden

Zoals de titel al aangeeft, anno 2205 brengt ons tot in de verre toekomst en kunt u de stad niet alleen op het oppervlak van de aarde, maar ook op de maan, waar we extract grondstoffen waarmee de prestaties van onze metropool op verschillende continenten van onze planeet. In Anno 2205 Downloaden Blue Byte studio ook nieuwe grafische engine waarmee een meer gedetailleerde presentatie van onze stad.

Bovendien, in vergelijking met de vorige games in de serie, de nieuwe Anno biedt maximaal vijf keer grotere eilanden en de totstandkoming van grote steden. Het is zeer belangrijk element dat tijdens het spel de hele tijd probeert te heffen de nodige grondstoffen, en dat de massa niet onbeperkt aan natuurlijke hulpbronnen, die ook werd sterk misbruikt door de bevolking heeft gewoon geen andere keuze je moet veroveren.

Dit betekent

Dat het spel kan worden simultaan uitgevoerd op diverse kaarten, zowel in de ruimte en op aarde. Ondanks verscheidene innovaties, het wild niet significant verschillen van andere opvattingen Anno serie, vooral de vorige versie met het nummer 2070. Mensen die te maken hebben met deze onmiddellijk na het begin van het spel zal voelen als een vis in het water. Middelen voor de verdere ontwikkeling van de metropool massa en lunar kolonies.

In Anno 2205 Gratis is het onze taak om het beste van de stad en de opdracht gegeven voor het uitvoeren van missies wanneer uitgebreide singleplayer-campagne. Daarvoor is het nodig om in te spelen op de behoeften van de bewoners van onze metropool door hen te voorzien van voedsel, werk en verschillende soorten gameplay, waardoor onze stad evolueert naar een hoger niveau van ontwikkeling.

Anno 2205 Downloaden

Het meest effectieve ding

Wel ongebruikelijke activa genoemd, die het handigst kunnen worden verworven door er actief naar te zoeken en ze te verzamelen. Een manier om dit te doen is door middel van speurtochten op de kaart met betrekking tot je persoonlijke stijl, jacht of maanrover, die bijna allemaal neerkomen op het ophalen van speurtochten of het gedurende een bepaalde tijd vasthouden aan een bepaalde productiefase van een bepaalde exacte stof.

Het verhaal is een slecht geschreven

De andere manier is door middel van slenterende gevechtsmissies, een middelmatige, verwaterde RTS minigame die je helpt een kleine, uitbreidbare vloot van schepen te besturen. Het lijkt erop dat Anno gevechtsmissies en speurtochten optioneel moet maken voor puristen op het gebied van stadsplanning, maar tegelijkertijd worden de verbeteringen achterwege gelaten die nodig zijn voor een meest effectieve commerciële ondernemingsversie om dit te doen.

De campagne bevat een verhaal, maar het dient weinig of geen voorbij een over het hoofd geziene kans. Een ontevreden, kale man met een sik, die afstamt van een aanstaande golf van maankolonisatie, pleegt terroristische daden om te lobbyen voor de onafhankelijkheid van de maan van de regeringen en organisaties van de aarde, dus blaas je heel veel van zijn spullen op in gescripte gevechtsmissies.

Hoe Anno 2205 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Anno 2205 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Anno 2205

Minimale:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5 750 @ 2.6 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5870
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX 4100 @ 3.6
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD AMD Radeon HD 7970
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.