Far Cry 4 Dutch PC Downloaden Spele Computer

0

Far Cry 4 PC Spele is de volgende editie van uiterst populaire serie van first-person shooters sandboksowych. Het eerste deel van de serie werd geproduceerd door Crytek in 2004. Een jaar later, heeft het Franse bedrijf Ubisoft nam de verantwoordelijkheid voor het maken van sequels spelconsole en haar spin-offs. Het vierde deel van Far Cry werd voornamelijk in de Montreal Studio van Ubisoft ontwikkelaar, maar de productie nam in mindere of meerdere mate, vrijwel alle andere takken van het bedrijf. Far Cry 4 is de eerste game in de serie, die verscheen op de Xbox en PlayStation 4.

Far Cry 4 Downloaden PC Spele

Far Cry 4 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Actie Far Cry 4 brengt ons naar Kyratu. Het ligt in de Himalaya, een klein fictief land waarvan de bewoners gehecht aan traditie en de eenvoudige manier van leven. Staat schudt echter, burgeroorlog, die voortvloeien uit handelingen Pagan Mina, een excentrieke militaire krijgsheer en zelfverklaard heerser Kyratu. Samen met zijn aanhangers introduceert hij regeert met ijzeren hand, met voorbijgaan aan de burgerslachtoffers van het conflict. Weerstand ongebreidelde tendenzen van Mina zet de rebellen, proberen om hem uit en stop de spiraal van geweld. De hoofdpersoon van het spel heet Ajay enkelvoudige Ghale. Hij gaat op reis naar Kyratu te komen aan de wensen van een stervende moeder. Op het terrein wordt betrokken bij een strijd tussen aanhangers van de dictator en de guerrilla’s.


Tijdens het spel spelers gaandeweg leren de geheimen Kyratu. Dankzij de specifieke locatie, het fictieve land biedt gevarieerde en interessante locaties – van het besneeuwde berg wandelingen langs de dichte bossen, evenals de stad, oude ruïnes etc. Er is geen tekort er allerlei wilde dieren, die kunnen jagen en verhoogde op deze manier varken redo een bewezen systeem om een grotere holster, portemonnee enz. tijdens het spele Far Cry 4 kunnen we bewegen op het gehele grondgebied van de Himalayastaat, dat is een groot en open kaart. Wij gebruiken deze als verschillende vervoermiddelen. Onder de vernieuwingen was hij onder gyroplane buzzer autorickshaw Tuk-Tuk, kostuums wingsuit hebben of zelfs een olifant, die we kunnen gebruiken als een levende tank. Ook in sommige momenten van het spel kunnen we meditatie, die ons voor een tijd naar een fantastisch land Shangri-La.

Far Cry 4 – Trailer


Tijdens de campagne, zullen de spelers verschillende missies, evenals diverse zoektochten en optionele taken, zoals bevrijdt checkpoints, riding time levering of jacht op wilde dieren. Zoals het hoort in een productie van FPS, wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan wapens, van eenvoudige pistolen tot zware machinegeweren. Er waren ook allerlei dolken en messen en kruisbogen, handbogen. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een kruisboog. Volledig aanpasbare wapens vinden hier meer dan zestig. Een andere nieuwigheid is het systeem van karma, waarbij de opeenstapeling van extra punten voor de militanten van de gouden weg in de strijd tegen het leger van de dictator, evenals voor het maken van de lokale godheden, bijvoorbeeld. Door verlichting kaarsen op het altaar of twirling gebed mills. In ruil daarvoor krijgen we kortingen in winkels met wapens en de mogelijkheid om je eten op het slagveld Downloaden Dutch PC.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 /AMD Phenom™ II X4 955
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400S / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD Radeon R9 290X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Far Cry 4 Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.