Ghostrunner Downloaden

0

Ghostrunner Downloaden is een spel over een robotninja die op verdelers kan rennen! Verlaag de tijd, ontwijk slakken in de lucht. Dood tegenstanders met een enkele zwaai van zijn zwaard. Het voldoet ook echt aan die verbluffende reden, in ieder geval in zijn beste minuten. Ghostrunner had een maand geleden een open demo, waarmee spelers kunnen parkeren en zich een weg door een korte fase van het spel kunnen banen.

Ghostrunner Downloaden

Ghostrunner Downloaden

Downloaden
 De wall running parkour revolutie

Op het moment dat de Ghostrunner ontwaakt op de basis zonder geheugen! Hij maakt hem bekend dat hij de top moet beklimmen om de kwaadaardige sleutelmeester uit te schakelen die de stad bestuurt. Het is eigenlijk niet het meest unieke verhaal, maar het zorgt voor zaken en zet de mindset. De game had bovendien nog een trailer die verscheen tijdens de ontwikkelaar All in! Games, die een deel van de meedogenloze activiteit lieten zien.

Om zijn verplaatsing naar de top eenvoudiger te maken, heeft het Ghostrunner downloaden alle standaardbewegingen van een parkour-meester. Gelijkaardig, om rennen, mantelen, glijden, fantastische hop en een vangstrik te verdelen. Bij het benutten van al deze capaciteiten gaat het meer om snelheid dan om nauwkeurigheid! Daarom ren je stuiterend in de richting van een scheidingslijn, je Ghostrunner beweegt vervolgens naar een scheidingsbaan!

Ghostrunner Downloaden

Wereldwijde ramp

Terwijl u naar de top van de top gaat, is het gebruik van de manier die van vitaal belang is uw belangrijkste doel. De strijd kan ieders aandacht trekken, weg van de ontwikkeling. In tegenstelling tot de gematigde en overdreven warrige strijd van de meeste huidige eerste individuele activiteitsspellen! Elke vijand in Ghostrunner bijt in het stof met een snelle zwaai van je zwaard. Het belangrijkste probleem is dat je ook in één klap in het stof bijt!

Schakel je tegenstanders uit, die allemaal verschillende kwaliteiten en tekortkomingen hebben waarmee je rekening moet houden. Daarna word je doorboord door de strijdlustige tegenstanders. Vrijwel hetzelfde als Doom veroorzaakte dat het uitvoeren van kwaadaardige aanwezigen het gevoel kreeg een Tony Hawk-spel te spelen. Ghostrunner zorgt ervoor dat vernietiging en strijd aanvoelt als een demonstratie van voorzichtige verbeeldingskracht.

Superkrachtige cyborg

Van wat we in de demo hebben gevonden, kunnen spelers rennen verdelen, een vangstrik gebruiken om op het podium te komen! Snijd tegenstanders in een enkele schone zwaai van het mes, leid slakken om, ren, vertraag de tijd en schuif hun nadering naar de overwinning. Dit was ook allemaal billijk vanaf de demo. Concluderend, de volledige game, het zou niet verbazingwekkend zijn als spelers eerdere capaciteiten opnieuw zouden kunnen ontwerpen.

Daarom verwacht de voortdurende actie van Ghostrunner dat spelers snel handelen en sneller denken. Net als Mirror’s Edge en Dishonored, zijn er een heleboel ontwikkelingsmechanismen in het spel! Alle spelers moeten een aas krijgen om de kans te krijgen om te volharden. Dit blijkt duidelijk uit de demo waarin spelers projectielen moeten ontwijken, divider rennen. Verlaag de tijd en stuiter allemaal binnen milliseconden van elkaar.

Betreed een intense cyberpunkwereld

Door de Dharma-toren te beklimmen met een cutting edge dichtbij, heb je de mogelijkheid om de realiteit achter de nederlaag van de mensheid te ontdekken. De nieuwe trailer vertoont een deel van de nominale Ghostrunner gratis pc capaciteiten die in de Cybervoid zijn geleerd! stuur agressors naar hun lot met geconcentreerde Tempest-luchtinslagen. Gebruik echter voor een dodelijke aanval die het schild breekt.

Spring achter beschermde Enforcers en sla ze van achteren aan. Monteer geautomatiseerde Drones om over afgronden te zweven, gebruikmakend van de explosie van hun botsing om verschillende agressors uit te schakelen. Spring en benut het verticale vermogen van de Ghostrunner spele om de brede vitaliteitsbalken te ontwijken die zijn neergeschoten door Wavers, verwoestende tweevoetige robots.

Ghostrunner Downloaden

Ontdek de geheimen bovenbouw

Drijf agressors terug en stuur ze naar hun lot met de Tempest-capaciteit. Ontgrendel schildbrekende slachtslagen in een oogwenk met de Blink-capaciteit. Verleid door wat Ghostrunner brengt? Kan je nauwelijks wachten op de verzending van Cyberpunk 2077 en heb je iets anders nodig om het gat te vullen? Hoewel we nog geen leverdatum hebben voor Ghostrunner gratis, zou het in de niet zo verre toekomst op pc moeten worden verzonden.

Een andere verwachte koers voor stroomlijning komt voort uit het enorme aantal balken dat wordt geworpen om de RT-effecten in Ghostrunner te creëren. De reflecties zijn bijvoorbeeld het volledige doel, wanneer Battlefield V-verschijning op maximale instellingen ondanks alles er briljant uitziet en slechts 40 procent van het schermdoel gebruikt. Het is nog steeds duidelijk denkbaar om op dat moment een ongelooflijke RT-ervaring van Ghostrunner te krijgen.

Hoe Ghostrunner PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Ghostrunner Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Ghostrunner

Minimum

 • Besturingssysteem: WIN7-64 bit
 • Bewerker: Intel i3-2100 / AMD A8-5600k
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570
 • Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz / AMD FX-8370
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 580 8GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
 • Systeemgeheugen: 16 GB RAM
 • Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf
Leave A Reply

Your email address will not be published.