Gothic II Complete Classic Download

0

THQ Nordic heeft aangekondigd dat Gothic II Complete Classic Download naar de Nintendo Switch komt. Deze geremasterde port van de traditionele pc-RPG uit 2003 bestaat uit de Night of the Raven-groei en zou op 29 november kunnen verschijnen. Hieronder kun je een beweringstrailer voor de release bekijken. Gothic II is het vervolg op de pc-RPG Gothic uit 2001, waarvan in september ook een geremasterde port op de Nintendo Switch werd uitgebracht.

Gothic II Complete Classic Download

Gothic II Complete Classic Download


Download

De cirkel van magie

Spelers kunnen een diepgaande open wereld ervaren en vechten met meer dan tweehonderd specifieke spreuken en wapens terwijl ze het verhaal van de Naamloze Held voortzetten. Dit is een geweldige sport. Het wordt gespeeld in zowel de eerste man als de vrouw of in een individuele houding van 0,33 en het is een spel met één deelnemer; je hebt niet de mogelijkheid om een partij te controleren.

De eerste persoon die je tegenkomt is Xardas, de necromancer. Xardas veranderde in een soort mentor binnen de authentieke gotiek. Hij riep je op onder het puin dat op je viel aan het einde van het eerste spel. Nadat je Gothic II Complete Classic Download opgeroepen, samen met je elektriciteit die is verbruikt uit het puin dat je in de val heeft gelokt en de meeste van je vaardigheden zijn vergeten, begint je avontuur.

 

Gothic II Complete Classic Download

 

Wezens met andere vaardigheden

Het is opgesplitst in hoofdstukken en, net als bij een normaal e-boek, heeft elk hoofdstuk een unieke essentiële zoektocht of belangrijke gebeurtenis. Omdat je buiten het verhaal blijft, kan het moeilijk zijn om het uit te leggen zonder de ervaring van het beoefenen van de sport te temperen. Op deze manier is het, als je Gothic 2 speelt zonder Gothic te gokken, net alsof je een boek oppakt en ergens dichtbij het centrum begint.

De game zelf zal geen lagere prijs hebben als we niet eerst het unieke gokken, maar af en toe kan het verhaal nogal vaag lijken. Je blijft vragen stellen als: Waar heb ik deze man ontmoet of wat had de barrière met mij te maken. Deze vragen zijn echter niet genoeg om gamers ervan te weerhouden deel te nemen aan het verhaal in Gothic II Complete Classic Download. Het verhaal lijkt rechtstreeks uit een e-boek te komen.

 

Gothic II Complete Classic Download

 

Verschillende soorten magie

Er zijn de belangrijkste speurtochten, die doorgaans een of meer hoofdstukken in beslag nemen. Er zijn de vereiste kleine speurtochten, die een kortere tijd in beslag nemen en vrij ongebruikelijk zijn, maar die belangrijk zijn om de volgende mate van activiteit te introduceren. Ten slotte zijn er niet-verplichte speurtochten die in lengte variëren. De fundamentele speurtochten en verplichte speurtochten zijn de speurtochten die direct verband houden met de verhaallijn.

De keuzevakken bieden zo nu en dan meer dan één antwoord en zijn zeker niet verplicht. Zij zijn degenen die de vrijheid brengen omdat ze gamers in staat stellen keuzes te maken en hun individualiteit expliciet te maken. De meeste speurtochten zijn onvoorspelbaar en stellen gamers in staat een persoonlijke band met de NPC’s op te bouwen. Dit is over het algemeen afhankelijk van hoe spelers omgaan met de speurtochten die aan hen worden gepresenteerd.

 

Gothic II Complete Classic Download

 

Meer strategieën

Quests zijn creatief en divers. Ze bestaan uit het zoeken naar gewoonte via facties, iemand in elkaar slaan alleen maar om een nieuwe spreuk op hem of haar uit te proberen, goud inzetten op een voorheen vervalste innamewedstrijd, of zelfs een oorlog oplossen tijdens de hofmakerij van een stel. Er zijn ook massa’s reddingsmissies en massa’s ophaalmissies, maar er wordt niet overdreven veel gebruik gemaakt van één type missie.

De speurtochten hebben meestal verhalen achterin en bieden verschillende alternatieve oplossingen. De meeste speurtochten beginnen met een keuze. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een boer in zijn omgeving te helpen en vervolgens kunt u selecteren welke lof u wilt ontvangen. Er zijn 3 belangrijke soorten speurtochten binnen de Gothic II Complete Classic Download Gratis serie. De traditionele bedieningselementen zijn eenvoudig.

 

Gothic II Complete Classic Download

 

De Gothic-serie gebruikt

Veel van de opdrachten en functies zijn onder dezelfde toets geprogrammeerd. Houd er rekening mee dat Gothic 2 begint waar Gothic ophield. Je begint als een zwakke held in een gloednieuw land, waar alleen enkele bekende gezichten zichtbaar zijn. Je starttalenten en eigenschappen zijn vooraf ingesteld na je ultieme reis in Gothic. Gelukkig is het e-boek zo accuraat dat het, waar je ook begint, gegarandeerd onderhoudend is.

De conventionele bedieningselementen zijn degene die worden gebruikt in de unieke Gothic. In Gothic II Complete Classic Download Free heb je echter ook de mogelijkheid om niet-traditionele besturingselementen te gebruiken, die misschien extra lijken op die in andere RPG titels. Voor iemand die de unieke Gothic niet heeft gespeeld, kunnen de traditionele besturingen in het begin wat ongemakkelijk lijken, maar na een uur of twee zul je ze even kruidig als ademend vinden.

Hoe Gothic II Complete Classic PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Gothic II Complete Classic Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Gothic II Complete Classic

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP/2000/ME/98/Vista/7/8/10
 • Processor: Intel Pentium III 700 MHz
 • Geheugen: 256 MB RAM
 • Grafische kaart: 3D grafische kaart met 32 MB RAM
 • DirectX: versie 8.1
 • Opslag: 5 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

Gothic II Complete Classic Gratis Download

Gothic II Complete Classic Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.