NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

0

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download is in essentie een preventiesport. Hoewel het nu niet zo rigide is als Street Fighter of technisch als Tekken, verricht het een opmerkelijke activiteit waarbij de erfenis van de Ultimate Ninja Storm serie wordt voortgezet door de introductie van een enorme selectie van meer dan honderddertig personages, van wie er veel bovendien met elkaar kunnen communiceren.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download


Download

Het bronmateriaal

Hoewel sommige fanatici van de Ultimate Ninja Storm-serie misschien niet zo enthousiast zijn over dit absoluut optionele, vereenvoudigde besturingsschema, is het vermogen om de zaken wat te verzachten voor nieuwere gamers met eenvoudige aanvallen en bewegingen met één knop een eersteklas toevoeging aan het spel, en nog steeds een spannend en boeiend gevecht, zowel in de verhaalmodus als in de strijd tegen een echte tegenstander.

De grote selectie aan personages biedt mogelijkheden voor heel veel herspeelbaarheid dankzij hun speelstijlen, interacties en de manier waarop verschillende personages uit de collectie elkaar aanvullen. Spelen NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download met een team van Naruto, Kushina en Minato ontgrendelde een snel filmpje waarin de hele familie samen opereerde om een gemengde aanval uit te voeren.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

Een paar leuke rondjes

Het potentieel om die interacties te ontdekken en complementaire groepen te ontdekken, zal een hoop herspeelbaarheid naar Naruto X Boruto uploaden en spelers helpen hun eigen ideale team samen te stellen. Een daarvan wordt de History modus genoemd, waarin je kunt spelen via de gelegenheden van de anime, geheel met de authentieke stemacteurs uit het scherm en anime-tussenfilmpjes.

Hoewel de tussenfilmpjes niet noodzakelijkerwijs animeren, zorgden de algemene presentatie en lay-out ervoor dat deze modus meer leek op een gamecampagne met rechtse bewegingen dan wat je normaal gesproken in een vechtgame tegenkomt. De centrale gameplay is ook in deze modus ononderbroken, aangezien elk hoofdstuk een handvol niet-verplichte veeleisende situaties en snelle activiteiten bevat, waardoor een aantal.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

Ninja Storm serie

Hoewel ze niet per se de grootste fan zijn van quicktime activiteiten, waren ze niet zo moeilijk om uit te voeren, en afhankelijk van de bonus kunnen ze ook bonusfilmpjes vrijgeven ultimate ninja storm connections mobile. Buiten de gebruikelijke arcade en multiplayer modi heeft NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Free Download twee campagnes. De tweede campagne in het spel is het speciale verhaal.

Naruto’s nieuwe

Nine Tailed Fox-transformatie is er een die er verschrikkelijk slecht uitziet. Solo uitvoeren Ultimate Jutsus is een hoofdbestanddeel van de serie, en het is behoorlijk rad om dit te doen met nieuwe personages met de nieuwe slechterik Jigen in de mix. Als je hem de Otsotsuki-energie ziet gebruiken om een Disruption Cube op te roepen en zijn vechters te verzwaren, komt dat over de hele linie. topvaardigheid die games bereiken dit goed.

In tegenstelling tot de History modus is dit een nieuw, uniek verhaal dat Boruto biedt terwijl hij zijn weg vindt via het internetspel Bandai Namco . Hoewel deze misschien geen anime-tussenfilmpjes bevat en de nostalgie die verband houdt met de unieke anime prepurchase naruto x boruto ultimate, werd het kleine beetje dat werd uitgevoerd vertederend en zeker iets dat liefhebbers van de serie zullen waarderen.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

De 3D-arena

Het is bovendien een tagfighter, waarbij elke speler een groep van 3 personages heeft naar wie hij op een bepaald moment in het gevecht kan wisselen. Hoewel je met dit systeem je favoriete personages kunt mixen en passen voor speciale groepscomposities, hoef je eigenlijk alleen maar jezelf klaar te maken voor Combination Ultimate Jutsus. Deze zaten in Ultimate Ninja Storm vier, maar nu met een selectie personages uit Boruto zullen.

Mechanisch gezien presteert NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download verder dan de vorige games in de serie, waarbij gamers zich in een 3D-gebied bezighouden met eenvoudige aanvallen, mengsels, alternatieve ontwijkingen en een verscheidenheid aan wilde Jutsu’s. Met een complete Chakra-meter en je gezondheidsbalk in roze, kun je opnieuw de Awakening-modus invoeren, die zowel een comeback-mechanisme.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

Bekende shonen anime

Naast nieuwe personages en gameplay aanpassingen beschikt NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download Gratis. Bekend als History Mode, voor antieke hoofden zoals ik, en één genaamd Special Story Mode, waarin Boruto centraal staat. De History Mode wordt voorgesteld als een speelbare marketingcampagne die de belangrijkste momenten vastlegt uit de originele serie Naruto gevechten.

Hoe NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 7 2700X
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 660 Ti / Radeon R9 270X / Intel Arc A380
 • DirectX: versie 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 30,36 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 11
 • Processor: Intel Core i7-11700K / AMD Ryzen 5 3600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon RX 480 / Intel Arc A750
 • DirectX: versie 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 30,36 GB beschikbare ruimte

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Gratis Download

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.