Hammerwatch II Download Gratis

0

Hammerwatch II Download Gratis en zijn opvolger Heroes of Hammerwatch zijn stuk voor stuk voortreffelijke, coop hack en scale down videogames. De eerste een dungeon crawler en de tweede een roguelite. Ontwikkelaar Modus Games heeft nu de volgende game ontdekt, Hammerwatch II Gratis en wat maakt het uit? Het is nu een volledige co-op motion RPG, en een die er belachelijk mooi uitziet voor een gepixelde hack en slasher.

Hammerwatch II Download Gratis

Hammerwatch II Download

Krachtige nieuwe vaardigheden

Met het vervolg gaan we voor een actiereis met een meer open einde. De eerste game was beperkt tot Castle Of Hammerwatch en zijn kerkers, maar de open international van het vervolg neemt je mee over het toepasselijk genaamde Hammerwatch II Download. Deze keer heeft een boosaardig leger het koninkrijk omvergeworpen, waardoor jij en de verschillende aanhangers van de koning gedwongen zijn naar het riool te vluchten.

Het groezelige systeem te gebruiken om door de arena te vervoeren en in het geheim verzet te verzamelen. Klinkt als een groter scrappy-rise-up verhaal. Die nieuwe open wereld lijkt behoorlijk handig, en zoals je in de trailer kon zien, is de getoonde pixelart ook prachtig. Hammer Island heeft zelfs een complete dag/nacht-cyclus en weerstructuren, wat betekent dat je in de regen terecht kunt komen terwijl je een aantal aspect-speurtochten accepteert of hogere items maakt. Hammerwatch II Download

Kies uit vijf verschillende

Een moderne kaartschrijver zal ook een deel van het plezier zijn, en ik weet zeker dat dat nuttig zal zijn voor die evenementen voor vier spelers die op zoek zijn naar iets speciaals. De eerste Hammerwatch werd gelanceerd in 2013 en werd een grote prestatie voor de studio, met meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Crackshell vergezelde het met een ultieme Serious Sam-spin-off, voordat ze hun persoonlijke IP afspeelden met Hammerwatch II Download.

Hammerwatch 2 zal ergens dit zomerseizoen op consoles en pc verschijnen via Steam. Een duurdere The Chronicles Edition zal ook beschikbaar zijn en wordt geleverd met beauty-items, man- of vrouwenstempakketten en een geremasterd model van de eerste echte Hammerwatch. Uitgebreide modding-hulp keert terug en zal bij de lancering beschikbaar zijn voor pc-gamers, zodat je niveaus kunt bewerken en je eigen verhalen kunt creëren. Hammerwatch II Download

Episch aantal speurtochten

Hammerwatch doet zijn plezier om terug te luisteren naar de traditionele Gauntlet en is een coöperatieve hack-and-scale down motion-sport. Er zijn 4 trainingen om uit te kiezen: Paladin, Warlock, Ranger en Wizard. Elke elegantie begint met een regelmatige aanval naast een speciale aanval die een positief aantal magische factoren afvoert. Meer speciale aanvallen worden vroeg of laat ontgrendeld, hoewel het een stuk te lang duurt om ze virtueel te verdienen.

Naar mijn mening komt niets in de buurt van de effectiviteit van een Ranger, aangezien hun standaardaanval doordringt via vijanden die volharden in zijn traject om nog grotere vijanden te beschadigen en hun unieke bomaanval ideaal is om grote groepen vijanden tegelijk te vliegeren en te doden. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd met bewegen te bestraffen, dat is misschien wel het meest essentiële om uit deze recensie te verwijderen als je Hammerwatch koopt.

Donkere bergachtige streken

Reis door Hammer Island, de Fallowfields en de donkere bergachtige streken van Blackbarrow, allemaal gemaakt in de kenmerkende Hammerwatch pixelart-stijl. Bouw een aangepaste Herian-held en kies uit 5 geweldige persoonsklassen: Paladin, Ranger, Rogue, Wizard en Warlock voordat je het uiterlijk en het niveau van een held aanpast en effectieve nieuwe mogelijkheden en vaardigheden vrijmaakt.

Fans kunnen zich verheugen op een volledig nieuwe open wereld, en pcspelers zullen worden getrakteerd op een wereld die volledig kan worden aangepast, aangezien modding-hulp beschikbaar zal zijn bij de release. Pas graden aan, creëer nieuwe verhalen en wees de schrijver van je eigen reis. Hammerwatch II Download Gratis verscheen tijdens de moderne show van Guerrilla Collective met een uitlegvideo waarin Crackshell’s vernieuwende regisseur. Hammerwatch II Download

Reis door Hammer Island

Kortom, het verkennen van de veel extra open wereld van Hammerwatch II is iets dat je, zelfs in dit vroege stadium, zeker wilt doen. Of je nu een piratenhol tegenkomt vol met bloeddorstige schurken, of een grot ontdekt met een verborgen schat die erin ligt, er is constant iets dat je bezighoudt in Hammerwatch II, voorbij het hameren van vijanden tot een dikke rode pasta. Een probleem dat op dit niveau zijn enigszins lelijke kop lijkt op te steken.

Hoewel de aanwezigheid van speurtochten welkom is, evenals de mogelijkheid om een groot aantal van hen tegelijkertijd aan te pakken, kan het erg ingewikkeld zijn om ze te volgen, omdat wanneer een zoektocht energiek is, je nu niet echt enige UI-hints krijgt op dit niveau ongeveer zelfs het algemene pad waarop uw doel kan liggen. Terwijl dit misschien in de smaak valt van sommigen die op zoek zijn naar een meer beslist hardcore ervaring met veel minder handbescherming. Hammerwatch II Download

Uitgestrekte en dynamische open wereld

Afgezien van dergelijke dingen, slaagt Hammerwatch II Download er ook in om de basis van het genre geruststellend goed vast te leggen. Gevechten zijn bevredigend behendig, met gamers die in staat zijn om melee- en afstandsaanvallen zonder problemen uit te voeren en te combineren, terwijl bereikbare ontwijkingsbewegingen je in staat stellen om enige afstand tussen jou en je vijanden te creëren als de zaken naar het zuiden gaan.

Elders is het verzamelen van nieuwe tools en het maken van nieuwe gadgets ook een aangenaam eerlijke onderneming, terwijl het samenwerken met vrienden in werkelijkheid, zoals het geval is met andere diensten in het genre, het hele spel nog leuker en boeiender maakt. Hoewel Diablo IV hoog staat in de kerker-crawler-stijl, ziet Hammerwatch II er al zo uit dat het genoeg op tafel brengt om er een waardevolle kans van te maken.

Hoe Hammerwatch II PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Hammerwatch II Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hammerwatch II

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger
 • Processor: Intel Core™ Duo of sneller
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafisch: OpenGL 3.2+ / DirectX 11+
 • Opslag: 500 MB beschikbare ruimte

Hammerwatch II Gratis Download

Hammerwatch II Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.