Desynced Download Gratis

0

Desynced Download Gratis Een sci-fi overlevingsmethode waarbij je verzamelt, bouwt, onderzoekt en vecht om te overleven met behulp van volledig aanpasbare eenheden en gedragingen. Verken en automatiseer of sterf. Onderzoek een nieuw tijdperk, ontdek een AI op het gebied van zelfbewustzijn en stap in de Blight om de waarheid van deze wereld te Desynced Gratis. Doorkruis een procedureel Forklift gegenereerd oneindig landschap met veel mysteries om te ontdekken.

Desynced Download Gratis

Desynced Download

Scenario’s en inhoud

Los oude ruïnes op, bescherm tegen vijandige krachten en ontdek nieuwe bronnen en biomen om je tijdperk te versterken. Eindeloze aanpassing van eenheden via een gadget voor het wisselen van dingen. Verwissel je mijnwerkersadditieven met geschutskoepels om een leger te bouwen, of draag een paar componenten mee zolang je ze misschien wilt hebben. Koppel componenten om ze informatie te laten coördineren.

Schrijf gedragingen met behulp van een op een knooppuntgrafiek gebaseerde visuele editor voor meer gecompliceerde automatisering. Werk samen met je vrienden, bestuur identieke apparaten of als afzonderlijke facties binnen dezelfde wereld. Speel competitief, strijd om bronnen om een bonus te krijgen en je vijanden te vernietigen. Modding via de Steam Workshop via LUA-scripts maakt aangepaste additieven, internationale aanpassingen. Desynced Download

Bouwmechanica om uit te breiden

Het is een strategische recreatie die een basis opbouwt. Gebaseerd op de strategie die de sport in realtime ontwikkelt, Desynced Download pc Het is een mode die elementen van fabrieksautomatisering biedt, inclusief. In de gelanceerde aankondigingstrailer is ver toegevoegd dat het mysterie en de statistieken erachter worden onthuld terwijl ze instructies ontvangen van de kunstmatige intelligentie die begint te ontwaken.

Terwijl je gadgets nauwkeurig aanpast, de juiste mensen op de juiste locaties inzet, mijnen in de buurt ontwikkelt en bases versterkt om je voor te bereiden op vijandelijke invasies om in de toekomst aan te vallen. Het is ook mogelijk om indien nodig geschutskoepels en schilden op industriële apparaten te installeren, en het is ook haalbaar om gedetailleerde commandostructuren in te stellen, samen met gedragsstijlen van eenheden.Desynced Download

Ingewikkeld middelenbeheer

Hoewel Desynced Download gratis geen primaire stijl is in Japan, wilden we ernaar streven videogames te maken die we wilden maken zonder ons bewust te zijn van de Japanse markt. In deze schilderijen verkent de speler een onbekende planeet, verkent de planeet, bouwt centra, produceert gadgets, ontwikkelt activa en innoveert generatie. Experimenteer met tal van indelingsmogelijkheden om een losse, vloeiende.

Om die reden lijkt het erop dat de ondersteuning van de Japanse taal duidelijk niet altijd bewust is op het moment van de release van het Early Get Entry to-model, maar voor het geval je een strategiefan bent die houdt van de verbetering van bases op planeten en de automatisering van faciliteiten, neem dan een kijkje naar het demomodel dat beschikbaar is op de Steam Keep-pagina. Je zou er moeite voor moeten doen.

Nieuwe mogelijkheden ontsluiten

Speel als klant met iemand op enige afstand die voldoende is om je gele honderdveertig+ of slechtere ping te bieden. Wanneer hordes spawnen, kijk dan overal om je heen om er zeker van te zijn dat er niets in je buurt is. Soms word je geraakt. Soms ben je niet in staat om zaken zonder vertraging voor je ogen te doden. Neem een veilige haven op een vreemde planeet, bloeiend van bestaan en eindeloze kansen.

Verzend basisgadgets uitgerust met een verscheidenheid aan uitzonderlijk aanpasbare, verwisselbare bijlagen om een uitgestrekt, procedureel gegenereerd panorama te verkennen vol onnoemelijke gevaren en kostbare bronnen. Zodra een uitstekend gebied is geïnstalleerd, stuur je bots naar het moderne mijntijdperk om staal en laterieterts, kristalclusters en andere lokale activa te oogsten. Desynced Download

Gedrag en capaciteiten

Schakel andere robots in met fabrikanten om metalen platen en versterkte frames te fabriceren, het begin van een succesvolle operatie. Gebruik die bouwstenen om op strategische wijze basisfaciliteiten samen te stellen en kritieke delen van technologie over te brengen. Weer evoluerende klimaatveranderingen terwijl het ontwikkelen van superieure technologie om te onderbreken in onontdekte gebieden, verwoestingen, en het verzamelen van nieuwe stoffen.

Versterk systemen met afschermingsaccessoires samen met geschutskoepels, schilden en andere om aanvallen van hordes vijandige inheemse wezens en rivaliserende facties in multiplayer-pakken te weerstaan. Eenmaal versterkt, doorkruis je talloze biomen, waaronder weelderige graslanden, dichte bossen, rotsachtige plateaus en meer om nieuwe materialen te vinden voor verdere uitbreiding. Desynced Download

Gegenereerde wereld die verkenning biedt

Werk alleen of met een team om een bruisende basis van operaties op te zetten en te automatiseren, vergelijkbaar met medische vooruitgang, en het schip te repareren. Gebruik een complexe technische structuur om daarnaast meer geavanceerde hardware te bestuderen en te verbreden. Creëer nieuwe uitdagingen door de mate van vijandigheid van buitenaardse levensvormen aan te passen en vooraf verborgen geheimen in de mysterieuze international bloot te leggen.

Experimenteer met honderden formaatopties om een losse, volautomatische hub te creëren. Gebruik de complexe generatieboom om daarnaast betere hardware te onderzoeken en te verbreden. Creëer nieuwe uitdagingen door de mate van vijandigheid van buitenaardse levensvormen aan te passen en ontdek de verborgen geheimen en technieken van de mysterieuze international van tevoren.

Volledig aanpasbare eenheden

Werk samen met vrienden of neem het tegen ze op in interessante multiplayer-modi, terwijl je samenwerkt om het landschap te verkennen, te bouwen en te domineren. Werk samen aan onderzoek, verzamel bronnen en bedenk strategieën om de veeleisende situaties van een antagonistische omgeving te overwinnen. Zult u zich verenigen ondanks tegenspoed of vechten voor dominantie in deze Desynced Download wereld?

Hoe Desynced PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Desynced Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Desynced

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits of nieuwer
 • Processor: 5e generatie Intel i5 CPU of gelijkwaardig
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafische kaart: GTX 1060 / AMD R9 of hoger
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Desynced Gratis Download

Desynced Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.