En Garde Download Gratis

0

En Garde Download Gratisis een fantastisch bewegingsavontuur dat later dit jaar naar de pc komt en er komt binnenkort een demo uit. Tijdens de Future Games Show Summer Showcase Powered by Intel onthulde de Franse indiestudio Fireplace Games de gloednieuwe trailer voor En Garde Gratis. Als legendarische roekeloze held Adalia de Volador is het jouw proces om de tirannieke Count Duke te weerstaan en kwade krachten te bestrijden waar.

En Garde Download Gratis

En Garde Download

De drie Musketiers

Gevechten in En Garde Download Speelt zich af in snelle real-time gevechten met ontwijken, ontwijken en laatste seconde pareren. Je kunt ook omgevingsvoorwerpen zoals vaten en zelfs muzikale gadgets gebruiken om vijanden mee te bekogelen. Er is zowel een speciale verhaalmodus waarin Adalia de Volador schurkenstaten in Frankrijk uitroeit via episodische inzendingen, of je kunt dingen combineren met een experimentele gebiedsmodus.

Als je niet kunt wachten om het debuut van Fireplace Games na te streven, dan hebben we goed nieuws, want er is een gratis demo die de volgende maand in juni wordt gelanceerd als onderdeel van Steam Next Fest. Adalia de Volador en haar broer, die gewoon niet El Vigilante is, komen tegelijkertijd sympathiek en charismatisch over, met opmerkelijke dialogen en buitengewone stemacteurs. En Garde Download

Verhalende ontwerper

En Garde Download Was, als je het als waar zou kunnen accepteren, in het begin gemaakt als een leerlingtaak, en een prijswinnende taak daarbij. De oorspronkelijke crew van ontwikkelaars is nu herenigd en uitgebreid onder Fireplace Games, om in feite het volledige aspect van de grond af opnieuw te maken en En Garde! De nette verflaag die het verdient. Het verhaal tot nu toe is niet ingewikkeld en dat hoeft ook niet zo te zijn.

Erg blij dat Fireplace hiervan op de hoogte was en op een zachtaardige reis ging. Het is duidelijk dat als de hele sport dieper gaat dan wat we nu hebben, dat een bonus is, maar wat ik heb gezien, maakte me best blij. Wat betreft het verschijnen van de stem, het was ERG kruidig en onderstreepte zonder twijfel de tong in de wang. En Garde Download

Verschillende speelstijlen

Nu is het gevecht niet bepaald superhard. Het is gebaseerd op pareren en ontwijken, maar in mijn plezier waren de timings voor beide redelijk schoon. Dit is echter geen grote klacht van mijn kant. Deze game is niet bedoeld om je het moeilijk te maken, als vervanging biedt het een volledig vloeiend en relatief eenvoudig gevecht, waardoor je er wat plezier mee kunt hebben. Een klein woordje, hoewel.

Je kunt manden oppakken en ze op de hoofden van je strijdende partijen gooien, En Garde Download mode, en ze vervolgens schoppen om ze eraan te herinneren met wie ze misschien rotzooien. Je kunt je strijdende partijen in wapenstandaards trappen en anders kom je niet uit dat puin gadgets die omvallen en ze verslaan, het zijn idioten voor status in tegenstelling tot jou.

Ringen rond laten lopen

Dus En Garde! Geeft je op zich niet altijd een vlotte uitdaging, het probeert er nu gewoon niet mee te stikken. Je kunt ook kratten dichter bij je vechters schoppen om hun stabiliteit te verminderen en een opening te creëren voor een snelle en dodelijke aanval. Tenzij je strijders betaalde acteurs zijn, in dienst genomen door El Vigilante te gebruiken om je te testen. Dan doe je een korte en onschuldige por met je zwaard met twijfelachtige authenticiteit.

Zoals ontdekt in de laatste confrontatie met El Vigilante zelf, krijg je ook een aantal speciale acties die je balk met speciale bewegingen uitputten en hun eigen cooldown-duur hebben. Gebruik ze verstandig en je zult ook iedereen verslaan die tussen jou en gerechtigheid staat. Het gevecht van En Garde! is uitdagend en dynamisch en moedigt spelers aan om sluwe processen, acrobatiek en het creatieve gebruik van omgevingsitems te gebruiken om hordes schurken. En Garde Download

Grote groepen vijanden

Spelers kunnen genieten van spannende verhaalafleveringen of hun creativiteit omarmen in Arena Mode, waarin ze golven van verschillende vijanden met unieke modifiers tegenkomen. Met prachtig met de hand geschilderde omgevingen, theatrale personages en een overvloed aan scherts en humor, En Garde! Legt op doeltreffende wijze de essentie vast van traditionele roekeloze komedie en avontuur uit vervlogen tijden.

Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van prachtige handgeschilderde vergezichten, douchen En Garde! De omgeving speelt ook een grote rol in gevechten, waardoor er veel mogelijkheden voor bereik ontstaan. Hoewel elke tegenstander eenvoudig aan te pakken is, kun je af en toe moeiteloos worden overspoeld door enorme aantallen. En de avonturen van Adalia de Volador in kunstwerken waar je je ogen niet van af kunt houden. En Garde Download

Interessante permutaties

Het grijpen van een vriend en een andere gamepad kan een paar dynamietpakken veroorzaken, vaak vergezeld van een gezonde hoeveelheid onzin. Strategisch geplaatste putten, correct geplaatste deuren en willekeurige acties, zoals het gooien met het zwaard, leiden tot een paar goede lachbuien en de eerder genoemde momentumzwaaien brengen absoluut het agressieve vuur in vrienden naar boven.

Er is zelfs de mogelijkheid om verjaardagen te spelen, met een toernooikeuze voor meer dan alleen mensen. Dit is het soort recreatie waar ik graag mee zou willen multitasken, maar er is geen enkel gevaar om het in de venstermodus te spelen En Garde Download. Hun satirische bewegingsreis speelt zich af in het Frankrijk van de 17e eeuw.

De machtsfantasie

Het plezier van Nidhogg wordt extreem getemperd met behulp van een aantal technische problemen. Het menusysteem van het spel is net zo grof als de ontspanning van het spel en het navigeren door een van deze kan een stuk omslachtig zijn. De online lobby voelt bijzonder onvriendelijk aan, vooral wanneer een game vastloopt terwijl je probeert een tegenstander te vinden. Een ander element waar ik trots op ben.

Hoe En Garde PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op En Garde Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van En Garde

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: 4 kernen 2,5 GHz (onder voorbehoud)
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GTX 1050 of RX 580 (TBC)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: 8 kernen 3,5 GHz (onder voorbehoud)
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafisch: RTX 2060 (TBC)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

En Garde Gratis Download

En Garde Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.