Gord Download Gratis

0

Gord Download Gratis is een single-participant duistere fabelgame via Team17 , en wordt op 8 augustus 2023 gelanceerd op Steam. Ging door met een speelbare demo en met een boeiend verhaal, verbazingwekkend bepaalde omgevingen, basisconstructie en troepenbeheer, Gord Gratis wil je een paar harde keuzes maken, zodat het je mensen in leven houdt.

Gord Download Gratis

Gord Download

De omgeving verkennen

Dit is een geweldige benaderingssport en werd gemakkelijk te onderzoeken, maar de uiteindelijke beslissing van de tweede situatie werd erg moeilijk en betekent dat het algehele spel wild wordt. In Gord moeten we de mensen van de Tribe of the Dawn leiden terwijl ze diep in verboden landen vertrekken. We voltooien speurtochten die hun persoonlijkheid vormen, hun gezondheid beïnvloeden en het lot van hun netwerk bepalen.

We moeten zorgen voor het voortbestaan van uw bevolking in een grimmige fabelwereld die wordt gestimuleerd via Slavische folklore. Met ex-CD Projekt Red-ontwikkelaars aan de achterkant van het spel, is hun invloed duidelijk in de grimmige, donkere wereld en sommige ontwerpen van wezens zijn misschien vergelijkbaar met Witcher 3, maar Gord heeft zijn persoonlijke artworkstijl en een paar specifieke en angstaanjagende beesten om voor te zorgen. Gord Download

Dood en falen staten

Je moet hele missies uitvoeren terwijl je een bevolking behandelt wiens persoonlijke verhalen en goedheid het lot van je stam bepalen. Het is niet het beste dat we onze mensen gevoed en genezen willen houden, we moeten ook bang zijn voor hun geestelijke gezondheid. Terwijl ze voorbij de veiligheid en mildheid van het Gord Download PC dorp schilderen, verliezen ze langzaam hun verstand.

De eerste stand van zaken leert je op een geweldige manier de beweging en de mechanica van de digitale camera en het schakelen als een squadron. Het gebruikt favoriete RTS-besturingselementen samen met klikken op slepen om te selecteren, troepen toewijzen aan bedrijven, enzovoort. Om op die wilde landen te leven, moet je je gord opbouwen, maar om zegevierend te zijn, moet je zegevieren over de duisternis achter de poorten. Gord Download

Gord en bouw een samenleving op

Terwijl je het silhouet over de gord beweegt, lijkt de oriëntatie van het gebouw het midden van de ronde gord te zijn. U kunt vervolgens op Q en E drukken om het te draaien voor een fijnere plaatsing. Later kwamen we een magiër tegen die bezweringen ontgrendelde die we konden gebruiken. De mate van detail van de omgevingen is eersteklas, net als het geluidsontwerp. De interface van Gord Download game is ook soepel om te bestuderen.

Met een enorm statistiekenpaneel aan de linkerkant dat de statistieken, gadgets, gezond verstand en meer van de troepen aangeeft. Op de rechterkant staat een lijst van je levendige instelling en de troepen binnen die organisatie. U kunt hun conditie en gezond verstand in één oogopslag zien, en het erfgoed van hun portretaanpassingen als ze weinig gezond verstand of gezond verstand hebben of een aandoening hebben.

Tribe of Dawn zuiden

Dorpsbouw en verkenning moeten balanceren met omgaan met gezond verstand en uithongering, het is niet zomaar een gewone RTS-game. U wilt strategischer nadenken over wie u op verkenningsmissies stuurt en wie u stuurt om scenario’s te bestrijden, en fouten kunnen bestraffend zijn. Je scant ook de omgeving op zoek naar bomen en hobbypunten om naar terug te gaan als je fit of gezond verstand nodig hebt, of om te ontspannen met een zaklamp.

Het gekraak van de donder en de Gord Download klonken als het echte element en de monsterlay-out veranderde in fantastisch. Op een bepaald niveau ontmoette je bijvoorbeeld een sinister uitziende heks die een overzeese en naar verluidt slechte God diende. Door dit te doen, werd de mogelijkheid ontgrendeld om een niet-seculiere tempel in mijn dorp te bouwen waar individuen kunnen bidden en geloof kunnen genereren. Gord Download

Gord transpireren in een wereld

Mijn dorpelingen maakten hogere zandzakken dan squadrons, maar met de juiste training, gadgets en vooral door als een groep te opereren, waren ze normaal gesproken in staat om als beste uit de bus te komen tegen Gord’s extra alledaagse gevaren, hoewel normaal gesproken niet zonder een heleboel mentale trauma’s over te nemen. in de methode, die hen steeds dichter bij een mentaal wrak dreef als ze daar niet de neiging toe hadden.

Had de kans om haar in mijn gelederen te rekruteren met protest van sommigen binnen de verjaardagsviering. Als je niet weet wat een gord is, het woord verwijst naar Slavische versterkte nederzettingen uit de Middeleeuwen, een passende roep om een sport die draait om het bouwen van je eigen ommuurde dorpen om te leven in de vijandige omgevingen van de put. Op het eerste gezicht ziet en voelt Gord eruit als een erg ellendig model van De Sims. Gord Download

Overlevings en horrorelementen

Het bouwen van systemen zoals een houtzagerij voor het opslaan van hout voor gebruik in de schepping of een voederhut voor het opslaan van maaltijden waren essentieel om mijn overeenkomst blij en operationeel te houden, maar ook om me zorgen te maken over de intellectuele fitheid van de organisatie omdat ze zich waagde in het extreem gevaarlijke en steevast donkere Woods eist een hoge tol, tenzij ze goed voorbereid zijn met fakkels en in paren reizen.

Zegt gewoon dat veel van de systemen klaar zijn, en dat de volgende ongeveer 12 maanden precies zijn om alle onderlinge interacties in evenwicht te brengen en af te stemmen. Hij legt uit dat een aantal van die structuren zo klein zijn als een eekhoorn die je bijt voor 1 hitfactor in RimWorld vanwege schaalvoordelen, je hoeft niet constant met die kleine ideeën om te gaan, maar als je dat doet, zul je zijn ervoor beloond.

Gegooid als een horrorstrategie

Als de debuutnaam van Covenant wordt er veel gebruikt op Gord Download gratis. Het is buitengewoon gedurfd en meer dan een kleine niche, maar na een uur naar een demo te hebben gekeken en de game uitgebreid te hebben besproken, ben ik tevreden dat het een enorme hoeveelheid mogelijkheden en beloften heeft. Misschien slagen Just en zijn crew er in ieder geval in om hun mythologie en cultuur naar de mainstream te brengen.

Hoe Gord PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Gord Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Gord

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-6600 of AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB of AMD Radeon R9 380, 4 GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i7-9700K of AMD Ryzen 5 7600X
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 GB of AMD Radeon RX 5700 XT, 8 GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Gord Gratis Download

Gord Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.