The Texas Chain Saw Massacre Download Gratis

0

Het aanpassen van de traditionele horrorfilm The Texas Chain Saw Massacre Download Gratis uit 1974 in een asymmetrische multiplayer-sport lijkt op het eerste gezicht misschien gewoon, vooral omdat de groepsopstelling niet dezelfde 4v1 is die we kennen van de beroemde Dead by Daylight, maar als alternatief het nog vreemder klinkende 4v3-arrangement. Met andere woorden, er zijn twee meest effectieve The Texas Chain Saw Massacre Gratis om te winnen.

The Texas Chain Saw Massacre Download Gratis

The Texas Chain Saw Massacre Download

Slachtkamers

Het werkt fantastisch goed in de praktijk, ook al groeit een tactische, irritante, crew-based multiplayer game die de voorkeur geeft aan hersens boven spierkracht. Of je nu deel uitmaakt van de Victim-crew van vier die willen ontsnappen, of het seriemoordende Family-trio dat ze probeert te verminderen. De aanpassing van The Texas Chain Saw Massacre Download aan het asymmetrische multiplayer-formaat presteert al uitstekend.

Ontwikkelaar Sumo Digital Nottingham en ontwikkelaar/uitgever Gun Interactive beloven meer kaarten voor lancering volgend jaar, maar voor deze preview-consultatie hebben ze een half dozijn rondes uitgevoerd in het meest herkenbare gebied van Texas Chain Saw Massacre: het agrarische landgoed in Texas waar de film klaar is. Slachtoffers beginnen in de kelder, en teamwerk wordt aanbevolen en durf te zeggen belangrijk. The Texas Chain Saw Massacre Download

Huis uit de film

Ja, het beste, omdat de slachtoffers de familie niet kunnen doden, maar ze het beste kunnen verdoven, wat de stabiliteit van elektriciteit verder aantast. Ze kunnen, maar glippen door smalle openingen in de muren en duiken onder prikkeldraadvallen. Ondertussen hebben personages op beide facetten bepaalde vaardigheden. Terwijl de kok zorgvuldig kan letten op onopvallende slachtoffers en sloten kan toevoegen aan deuropeningen voor de familie.

Maar hij kan zijn kettingzaag gebruiken om door deuren te snijden en om in- en uitgangen van kruipruimtes te beschadigen, zodat de slachtoffers minder navigatie-alternatieven hebben. Geniet van zijn vermogen om zijn kettingzaag te laten draaien, en de manier waarop dat verband houdt met de kracht van zijn aanvallen. Zwaai je opgemerkt naar een slachtoffer zonder het te toeren en je zult een hoop schade aanrichten. The Texas Chain Saw Massacre Download

Asymmetrisch horrorspel

Maar als je de candy spot van het toerentalbereik verovert, krijg je een one hit kill. Merk op dat je ook de kettingzaag kunt uitschakelen om heimelijker rond te kunnen circuleren als de enorme The Texas Chain Saw Massacre Download gratis. Ervaring uit de eerste hand kan u vertellen dat dit enorm plezierig is. Door het te laten draaien terwijl hij door de woning dwaalt, kan hij ook heel hard terreur veroorzaken in de harten en geesten van de slachtoffers.

Hij is tot nu toe mijn favoriete persoon. Maar voorzichtig teamwerk en coördinatie kunnen zonder twijfel zijn vruchten afwerpen voor uitstekende slachtofferspelers, zoals wanneer een van jullie naar de top van het huis gaat en de elektriciteit naar de kelderuitgang herstelt, waardoor hun teamgenoten op een andere manier kunnen ontsnappen. Slachtoffers zijn met name in staat zich te verstoppen in donkere hoeken van het huis, in struiken buiten.

Unieke 4v3-opstelling

Omdat het dan hun verwachtingen ondermijnt en het hen meteen dat onbehagen geeft. Uitbreiding van de subversieve gruwel van het Texas Chain Saw Massacre-spel. Je breekt uit in die voortuin als slachtoffer en het is prachtig. De zon staat aan de horizon, er zijn lange schaduwen en kleurrijke bloemenvelden. En toch weet je ook dat er een kerel met een kettingzaag is die op het punt staat door de deur te breken en voor je beschikbaar is.

De kleine schrijver stuitte op gevangenishindernissen met een eerdere naam, The Texas Chain Saw Massacre Download terwijl de scenarioschrijver van de originele film, Victor Miller, effectief zijn huisrechten opeiste. De rechtszaak stopte de release van recent inhoudsmateriaal voor Friday the Thirteenth: The Game. Gedreven door Vicens keerde terug tegen het idee dat de Texas Chain Saw Massacre-game een kans op verlossing is voor de schrijver. The Texas Chain Saw Massacre Download

Hun potentiële slachtoffers

Het gaat er niet langer om simpelweg er weer in te duiken en componenten te herhalen die we al hadden uitgevoerd. Het werd dat we een eenvoudig accuraat spel kunnen zien met iets nieuws voor ons en iets anders voor ons dat nog steeds binnen de stuurhut valt van wat we doen. De kok, tot zijn verdienste, is misschien wel mijn favoriete persoon op dit moment tijdens het spelen vanwege het gezin.

Er is natuurlijk ook veel aantrekkingskracht om Leatherface te zijn. Het meest voor de hand liggende is de waarheid die je krijgt met de eenvoudigste kettingzaag op de kaart, en het kilometers maken ervan is zeker om rillingen over de ruggengraat te sturen van iedereen die wanhopig wil ontsnappen. Maar de game zou bij aankomst nutteloos zijn als de andere geweldige personages gewoon ruimtevullers waren geweest voor de mascotte van de serie. The Texas Chain Saw Massacre Download

Horror-multiplayer spellen

Gelukkig geven de synergetische talenten van de kring van familieleden de sport een kritische laag van strategie, dit is vereist voor deze stijl ondanks het feit dat, in de unieke film, de familie veranderde in meer of minder een drietal sadistische improvisatoren wier beste leidende milde worden chaos veroorzaken. Het zijn deze benaderingen waarin TCM wordt gegoten in een actueel multiplayer-spel dat zo sterk atypisch lijkt.

De originele film voelt gruizig en ongekookt en onbeschaamd aan. Het is een gewone gewoonte, maar het maakt me niettemin zenuwachtig als ik ernaar kijk vanwege zijn opzettelijke vuiligheid en onwankelbare terreur. Het voelt typisch oncommercieel aan, in die mate dat een online game, gepolijst en esthetisch aantrekkelijk, bijna verraad voelt.

Op de franchise

De game doet er ook goed aan om het slordige gevoel van de film te grijpen, het is gewoon dat het medium gamified elementen vereist, zoals capaciteitscooldowns en UI-factoren, waardoor het allemaal dit soort atypische maar mooi beredeneerde juxtapositie van IP en PvP wordt.

Hoe The Texas Chain Saw Massacre PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Texas Chain Saw Massacre Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Texas Chain Saw Massacre

Minimaal

 • CPU: Kern i5 4790
 • RAM-geheugen: 8GB
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 1060
 • SPECIALE VIDEO-RAM: 3072 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Aanbevolen

 • CPU: Kern i7-12700
 • RAM-geheugen: 16GB
 • VIDEOKAART: GeForce RTX 2070
 • SPECIALE VIDEO-RAM: 8192 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

The Texas Chain Saw Massacre Gratis Download

The Texas Chain Saw Massacre Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.