Hello Neighbor 2 Download gratis

0

Hello Neighbor 2 Download staat garant voor een uitgebreid universum, inclusief de boekenreeks, de strips, de energieke show. Het voorverpakte spel, die uiteraard allemaal bestaan of zullen bestaan. Serieus fascinerend is echter de garantie van voortdurende interactie in de sandbox in de stad Raven Brooks, en een echt moeilijke vijand die zijn huis zal beschermen, Hello Neighbor 2 gratis en je bovendien achtervolgt in de open wereld.

Hello Neighbor 2 Download gratis

Hello Neighbor 2

Downloaden
 

De rol van Nicky Roth

Uitvoering, crashes en onbetaalbare voortdurende interactie die het een groter deel van een slecht ontworpen puzzelspel maakten dan een gevaarlijk geheim spel. Een sensationele prequel Hello Neighbor Hide and Seek en een sociale walgelijke multiplayer-game Secret Neighbor verschenen beide eind vorig jaar op Steam en lijken echt heel goed te zijn, en in april van dit jaar liet distributeur TinyBuild een pilot vallen voor een verlevendigde serie.

Op een dag buiten spelen

Bovendien werd vandaag onthuld dat er een echte Hello Neighbor 2 Download, aan de gang is en naar verwachting volgend jaar uitkomt. Hello Neighbor 2 Download speel je als Quinten, een schrijver die een reeks rapporten onderzoekt voor iemand die vermist is. Uw onderzoek op de lange termijn leidt tot de plaats van Mr. Peterson The Neighbor die zogenaamd verlaten is, maar de waarheid wordt verteld door een uitzonderlijk ongewoon kraaiachtig wezen.

Het raadselachtige dier zal de ontwikkelingen en activiteiten van de speler opmerken en zal die informatie gebruiken om te voorkomen dat spelers de bevoorrechte inzichten in het huis en zijn omgevingsfactoren uitzoeken. De Hello Neighbor 2 Download was oorspronkelijk gepland voor medio 2022, maar is nu verschoven naar december 2022. Terwijl je onderweg sleutels, hints en souvenirs vindt, begint het verhaal zich voor je uit te spreiden.

Hello Neighbor 2 Download

Dit is afgezet tegen een kleurrijke

De respons is enorm. Je excursie begint als de inzichtelijke columnist Quentin die naar de open wereldstad Raven Brooks gaat. Je bent daar om een ​​geval van vermiste jongeren te onderzoeken, en deze keer is het zeker minder hartelijk dan het hoofdspel Hello Neighbor 2 download. Als een levend en ademend universum van Cluedo lijkt iedereen een vaag mysterie te hebben om op te bergen, en elke inwoner van deze stad is een verdachte.

Momenteel is de bèta die hier wordt aangeboden voorzichtig geregeld. Als je je hoofdkwartier verlaat, kun je door de fundamentele straat van de stad naar het huis gaan met de politiewagen buiten, en naar binnen sluipen om deze misdaadlocatie te onderzoeken. Zou het avonturengames zijn als je hebt geprobeerd een vierkant in de broodkeuken te brengen, de verbluffende Crow achtige gast zal verschijnen en begrijpen dat dit op zijn eigen uitzonderlijke manier niet is toegestaan.

Hello Neighbor 2 Download

De gameplay functioneler

TinyBuild heeft bevestigd dat de bèta voor Hello Neighbor 2 Download pc de inhoud van de game niet zal verpesten, en gamers zullen het volledige schokkende verhaal van de game echt willen zien wanneer het in de niet zo verre toekomst wordt verzonden, of ze nu het duplicaat spelen of niet. bèta of niet. Deze bèta zal gamers alleen trainen in wat we willen doen met betrekking tot Hello Neighbor 2 Download. Dit is vooral, eigenlijk voor deze bèta in ieder geval.

Met name TinyBuild maakte goede kennis met Hello Neighbor 2 Download zal op 6 december officieel worden verzonden, maar ze zijn ook van plan om een ​​bètatest uit te voeren, zodat gamers binnenkort kunnen spelen. De personen die het spel normaal of luxueus aanvragen vandaag en vóór de leveringsdatum, zullen de bèta-variant van het spel benaderen wanneer deze wordt geopend.

Hello Neighbor 2 Trailer

De eerste twee bedrijven van Game

Waarschijnlijk alleen om coöperatieve energie te maken met de eerder genoemde nieuwe film. Ondertussen zijn anderen niet uitzonderlijk opgeschrikt voor de voortdurende interactielimieten van de persoon Hello Neighbor 2 Gratis. Op dat moment suggereerden stukjes van horen zeggen dat Jane Foster veel zou spelen als Thor, iets wat Crystal Dynamics zelf in de buurt van het nieuws drong.

Op deze manier waren de stukjes van horen zeggen geldig, en een paar spelers zijn versterkt dat ze geldig waren, terwijl anderen minder verblind zijn. Vanaf vandaag kun je formeel een pre-aanvraag indienen voor de langverwachte spin-off van de eerste geheimzinnige walgelijke hit! Tegen die tijd zet je de volgende duidelijke stap en breek je in om te zien wat er aan de hand is. Grafisch zeer bemoedigend.

Hello Neighbor 2 Download

De wereld van videogames

Een paar elementen Hello Neighbor 2 Download die zal worden onthouden voor de volledige game zal niet in de bèta zitten, zei tinyBuild, dus er zal later iets anders zijn om te anticiperen. Er zijn bovendien geen spoilers in deze bèta, dus degenen die anticiperen op de volledige levering in december hoeven zich niet druk te maken over iets dat voor hen wordt vernietigd. Deze verklaringen kwamen overeen met het begin van pre-orders voor de game.

De game was verrassend solide

Het variëteitsbereik lijkt erg op de primaire Hello Neighbor 2 download. Maar deze keer zien we meer nerf in het hout, stoominslagen van de douche en een enorme herziening van verlichting en schaduw. De personages waarnaar wordt verwezen, hebben deze keer ook vreemd intrigerende personages. Van onze Jazz aanbiddende burgemeester van de stad tot onze vissenkop scheren, jachtgeweer dat meneer Otto toetert, deze AI gaat verder dan ooit.

Hello Neighbor 2 Download

Voortgang van de serie

Inzichten over de leveringsdatum en verschillende subtiliteiten werden door tinyBuild gedeeld via online entertainment en in een bericht op de Steam-pagina van de game die een breed scala aan gegevens besloeg. Een trailer die in de buurt van deze verklaring werd afgeleverd, pronkte met een groter deel van de game Hello Neighbor 2 Download gratis die spelers nu in de bèta kunnen proberen.

Inderdaad, ondanks veel ijver zijn een paar spelers extreem onrustig dat de persoon eerder in het spel komt dan verschillende personages. Een onmiskenbare stap vooruit van het hoofdspel, met rijke details in elke persoon. We realiseren ons dat je de emmer deed overlopen om je ticket terug naar Raven Brooks te boeken. Vooral als u ervan uitgaat dat u het Secret Neighbor formulier aanvraagt, Hello Neighbor 2 gratis machtigingsformulier een paar dagen eerder spelen.

Hoe Hello Neighbor 2 pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Hello Neighbor 2 Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hello Neighbor 2

Systeemvereisten Minimaal

Memory: 6 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 770
CPU: Intel Core i5-4400E
File Size: 4 GB
OS: Windows 10

Systeemvereisten Aanbevolen

Memory: 8 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1060
CPU: Intel Core i7-610
File Size: 4 GB
OS: Windows 10

Hello Neighbor 2 Gratis

Hello Neighbor 2

Downloaden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.