Secret Neighbor Downloaden gratis

0

De beroemde Hello Neighbor! De serie is vroeg of laat ondergedompeld in het ondiepe einde van de multiplayer-activiteitssituatie met tinyBuild’s moderne oproep Secret Neighbor downloaden. Lancering van een Alpha Christmas-versie van het spel. Gamers kunnen gezamenlijk feest vieren om te proberen de kelder weer vrij te maken. Dit keer kan echter een van de gamers gokken omdat de buurman zichzelf vermomd als een paar andere kinderen.

Wanneer je de lobby binnenstapt, is het belangrijkste probleem dat opvalt de omtrek van de tegenovergestelde vijf jongeren die een hele recreatie kunnen goedmaken. Zes gamers samen vastzetten en willekeurig een van hen uitkiezen als de overbuurman! Het gemiddelde idee van het spel is vrij simpel. Gezamenlijk werken om de zes sleutels te verzamelen moest de kelder vrijgeven. Wil daarom dat elk kind dat met u samenwerkt, niet de buurman is die zich voorbereidt om u te grijpen.

Secret Neighbor

Secret Neighbor Downloaden Spel

Downloaden
 

Interessante statistieken over recreatie

Liefhebbers van kinderspelletjes krijgen in totaal lege slots om mee te werken! Overweeg echt een van die in het bijzonder adviseert om een ​​zaklamp te hebben zoals u wilt dat deze tuurt. De ander kan elk object behouden zodat je een apparaat hebt dat je niet nodig hebt om naar een mededeelnemer te gooien. Daarom is het item bij een deelnemer de manier waarop je voorkomt dat de buurman je grijpt! Omdat je elk item naar ze kunt gooien om een ​​lichte verdoving te veroorzaken. Dit vermindert bovendien de gezondheid van de gamers, dus het is contra-efficiënt om een ​​deelnemer te raken die niet de buurman is. Bovenal is de conditie al lang voorbij, een peuterspeler sterft en er is geen respawn.

Geheime buur gratis in totaal vier lege slots, waarvan waarschijnlijk zo veel wordt ingenomen als een huidige doos om in te kappen. Radar die laat zien waar alle geblokkeerde deuren en babygamers zich momenteel bevinden. De speciale slots zijn hetzelfde als de kind-gamers en wisselen het grootste deel van het kind. De individuele modellen van Secret Neighbor zijn zo simpel en snel als op een knop drukken. Als je eenmaal hebt gekregen, ontdek het ook al! Liefhebbers van babygames zullen u in elk opzicht tegen betaling gaan afweren! Dus houd je sluiptalent overdreven alert. Als ze je ontdekken en gadgets naar je gaan gooien, in vergelijking met de kindgamers die de buurman ontvangt om te respawnen.

Indrukken van critici

In het spel Secret Neighbor proberen metgezellen de stormkelder van hun vreselijke buurman binnen te komen. Maximaal zes spelers werken samen om hun pad te banen door een vreemd huis vol vallen, verdreven plunderingen, paaseieren en storm! Kelder sleutels terwijl ze proberen de ingang te openen. Het probleem is dat een van de spelers een bedrieger is in camouflage, het is de geheime buurman. De hele groep is consequent in tafelspellen geweest. We houden van het spelen van sociale spellen zoals Werewolf, waarbij de voortdurende interactie voortkomt uit echte sociale opbouw, het doornemen van de reacties van individuen, procedures en uiteindelijk ontrouw.

Dus we begonnen prototypen te maken van wat op de lange termijn Secret Neighbor zou kunnen worden, we zouden playtests voor zes spelers hebben. Tijdens welke een van de spelers een definitief plan zou hebben om iedereen uit te verkopen en zichzelf sociaal te ontwerpen om vertrouwd te worden! Omdat ze spelers individueel uitschakelen zonder informatie. Het fundamentele apparaat is spraakgestuurd. We wisten meteen dat er iets ongewoons was aan de middelste cirkel. In een vroeg model werd een van de spelers vroegtijdig gedood en werd de hele bijeenkomst twijfelachtig over 3 spelers die dichtbij waren. De hele vergadering stopte gewoon voor een onderzoek naar analistenstijl! Begrijpen wie de plaats was en wie de bijeenkomst kon vertrouwen.

Het succes van de originele horror

Dreef die analistenbijeenkomst aan en verplaatste de fout tussen een paar verschillende spelers. Het probleem was dat het de dubbele crosser was. Ook haalde op de een of andere manier de hele bijeenkomst over om een ​​speler uit te schakelen die niet de buurman was, gewoon om er grinnikend vandoor te gaan. Het is een spel van sociale walging in het middelpunt. Er zijn echte vreselijke spelcomponenten waar je bounce panics, vallen zou hebben! Meer de echte walging komt echter voort uit echte sociale omgang met je potentiële metgezellen, en het besef dat je niemand om je heen kunt vertrouwen.

Met de centrale interactiviteit klaar! Begonnen met het maken van de creatie door te begrijpen hoe de game voldoende verschilde voor herspeelbaarheid en tegelijkertijd het nieuw te houden. De grootste test was het voorkomen dat de buurman onmiddellijk de hoes zou verwijderen en de volledige Rambo op verschillende spelers zou gaan spelen. Hoewel ze ook niet snel alle sleutels door het huis kunnen verspreiden en winnen. Eerdere speeltests hebben aangetoond dat iedereen de middencirkel koestert. Na 4-5 wedstrijden zinvol de ideale cursus om door het huis te zoeken! De Buurman-speler niet veel ruimte laten om vallen op te zetten en vertrouwen te winnen.

Dus waar gaat het verhaal over?

Het huis is dit keer een stuk groter en de sleutels kunnen overal in huis zijn, zodat je beter in stukken kunt knippen en zo veel mogelijk vloer kunt bedekken. De deelnemer aan het Secret Neighbor gratis kan over het algemeen iedereen snel als vervanger in beslag nemen. In werkelijkheid lijkt het erop dat vijf kinderspelers zeker niet genoeg zijn in de richting van de buurman die de zes sleutels bijna heeft gevonden. Deze standaardinstelling kan worden gewijzigd, van het aantal sleutels dat nodig is om de kelder te openen. Tijdslimiet op de tijdslimiet, maar speelde geen enkele activiteit op de standaardinstellingen die niet stopte met winnen van de buurman.

Hoe terwijl een peuterdeelnemer door de buurdeelnemer wordt gegrepen, er staat dat het kind vermist is geraakt. Gaggle van de simming posters vlogen waar ze waren. Het voegde onderrug toe dat de dreigende buurman een beroep deed op de sport die het onthullende verhaal in de onderrug in Hide and Seek wegnam. Ook heeft de lijst met individuele aanpassingsopties die ze hadden, elke deelnemer een uniek uiterlijk. Zelfs voor eerlijk gezegd een alfaniveau van de sport! Er waren grotere alternatieven dan het concept zou hebben om in het uiteindelijke model van de sport te zitten. Het uitstekende daarvan is dat ze dit zeker zullen vergroten, zelfs als gamers hun personages echt kunnen aankleden op elke manier die ze in vorm zien.

Aanpassingsmogelijkheden

Het belangrijkste dat we deden, was het opnemen van willekeurige verdelers in het huis. Een paar toegangspoorten zijn voor altijd afgesloten tijdens de wedstrijd, waardoor spelers worden gedwongen om back-upmanieren te gebruiken. De tweede was het opnemen van meer dingen voor de buurman, bijvoorbeeld een rookbom of het vermogen om in een willekeurig item te veranderen. Dit zet de egalisatie voor de buurman. Cyclus nummer drie draaide rond de beweging van de wedstrijd. We nemen spelersklassen op, rekening houdend met verschillende speelstijlen en een bewegingsraamwerk voor de buurman. In de ontladingsvariant van Secret Neighbor PC gratis moet de Neighbor naar voren komen en het huis met elke andere speler onderzoeken.

Het voorspelt veel goeds voor hem om in de aanvalsmodus te gaan zodra hij op een bepaald niveau is aangekomen. Dit alles is aan de gang terwijl het huis consequent wordt afgeschermd met keycard-ingangen. S! O-spelers onderzoeken het huis op zoek naar plundering en de waardevolle keldersleutels. De Buurman doet hetzelfde en zoekt naar zijn eigen uitzonderlijke dingen die zijn capaciteiten ondersteunen. Het eindproduct zijn echt excentrieke wedstrijden waarbij je geen flauw idee hebt wanneer de eerste ontmoeting zal plaatsvinden.

Laatste versie van het spel

Stel je een buurman voor die door verschillende vaardigheden bladert, bijvoorbeeld rookbommen gooien, veranderen in onaangename pompoenen met snorren! Beartraps neerzetten, en meer mijn onbetwiste eerste keuze is dat heerlijke geluid van een beartrap die iemand krijgt. Verder de kreten van de got-spelers die begrijpen dat ze in de toeschouwermodus gaan! Buiten de doos is de distributie dood. Het was niet langer een ondersteunend actie plan op het moment dat het aantal middelgrote distributeurs groter was dan het aantal goede games dat werd gemaakt. In plaats van zich te concentreren op eenmalige distributies, is het slimmer om solide en boeiende merken te fabriceren. Dat impliceert een enorme stichting voor interne vooruitgang die zowel interne games als externe studio’s kan versterken.

Secret Neighbor TrailerLaten we Sercer Neighbor proberen

Er zijn beloningen voor het navigeren door dit labyrint. De keldersegmenten bij het opgeven van elke handeling zijn effectief om de griezeligheid op te krikken! Zelfs met een regelrechte horror. Het traditionele humeur en gevoel! Je bent in een gewone antieke buitenwijk, maar er is altijd iets niet in orde! Goed geconstrueerd in termen van foto’s en audio. De manier waarop Secret Neighbor pc-game je favoriete routes leert via de woning. Sets vallen en camera’s om van je te genieten, blijken een groovy contact te zijn.

Technische problemen

Houd echt van het uitgangspunt omdat het eenvoudig genoeg is, maar complex om uit te voeren, maar er kunnen kritieke problemen zijn met betrekking tot het balanceren. Zoals eerder vermeld, levert de standaardopstelling maar liefst nul overwinningen op voor de kindergamers, ongeacht hoe succesvol we het hebben gedaan. De dichtstbijzijnde game was veranderd in het krijgen van 5 sleutels die eerder van de deur werden gehaald dan dat de ultieme kleine werd gepakt. Zodra dit evenwichtsprobleem regelmatig is. Het downloaden van Secret Neighbor is echter best wel leuk! Maar in zijn hypermoderne koninkrijk is het vooral oprecht irritant kilometers. Voor de spellen van hoge kwaliteit moest een aangepaste lobby worden gemaakt. Het essentiële aspect is: vergeet niet om te verminderen tot vier gewenste toetsen terwijl u de standaardtimer behoudt, maar neem aan dat tien minuten ook goed kan volstaan.

Nichiporchik zei bovendien dat het essentieel is om je publiek te onthouden. De eerste enquête-indrukken van experts waren verre van geweldig. Door het publiek van de game te begrijpen, werden de volgende fasen geleidelijk duidelijker. Spelende kinderen kregen een last van de titel en letten niet op enquêtes. TinyBuild gebruikte die informatie en zette een boekarrangement op gang van de jonge schrijfster Carly Anne West.

Social Horror-spel

Qua geluid dompelt de game je echt onder in het wervelkolom-koeler / vreselijk klimaat dat het heeft. Door de audio-effecten spring je uit je stoel op elk punt waar de buurman in de buurt is. Regelmatig kraaien er kraaien naar de spelers en wijzen naar verschillende plekken waar sleutels gevonden worden. Wat betreft de beschikbaarheid, de bedieningselementen zijn echt eenvoudig te leren en eraan te wennen. Het fundamentele probleem in deze is echter dat er geen instructieoefening in het spel aanwezig is. Dit maakt het beduidend minder open voor veel mensen die niet bekend zijn met Dead by Daylight of scheve vreselijke spellen.

Als een multiplayer-game is deze echter extreem herspeelbaar. Je kunt alle verschillende klassen evalueren en zelfs als de buurman spelen. Respectvol worden bij de personages kan soms lastig zijn, maar dat is het doel van elk geweldig multiplayer-spel. Daarnaast kun je over het algemeen naar de in-game store kijken en je geld uitgeven om in-game te verdienen voor ensembles en andere coole snuisterijen voor de personages van de game.

Geweldig gezelschapsspel

Dynamic Pixels heeft het spel gemaakt en TinyBuild heeft het verspreid. Het doel van het spel is om het huis van je buren binnen te sluipen, effectief naar de stormkelder te gaan en een mysterie te onthullen. De voortdurende interactie van Hi Neighbor legt de nadruk op procedurele, door de mens gemaakte redeneringen. Een kind dat een spel speelt, worstelt met het werk van de buurman door een AI-berekening. De AI herinnert zich de manieren die de speler heeft gebruikt bij eerdere inspanningen en past de activiteiten van de buurman op dezelfde manier aan.

In Secret Neighbor PC Downloaden krijgen 5-10 spelers mysterieuze banen van buurtkinderen, een misleidende buur of zelfs de mysterieuze buurman. Het belangrijkste is dat het kind de sleutels vindt en de ingang opent, maar de buren zullen ze neutraliseren. De mysterieuze buurman lijkt misschien op een kind, maar hun verfoeilijke strategie is om de kinderen bij elke stap te frustreren.

Secret Neighbor

Secret Neighbor Spel

Downloaden

Spel Secret Neighbor Systeemeisen :

Hier zijn de Secret Neighbor spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-3330 3,0 GHz, AMD FX-8300 3,3 GHz
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB

Secret Neighbor spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5-4690 3,5 GHz, AMD Ryzen 3 1300X 3,5 GHz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060, Radeon RX 580
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB

 

 

  • Secret Neighbor Gratis
  • Secret Neighbor Downloaden
  • Spel Secret Neighbor
  • Gratis Secret Neighbor
  • PC spel Secret Neighbor
Leave A Reply

Your email address will not be published.