Klonoa Phantasy Reverie Series Download Gratis

0

Er is iets aan dit specifieke tijdperk van 2.5D platformgames dat uniek vertrouwd en geruststellend is, en Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis heeft die kwaliteiten in schoppen. Stel je voor dat Chex Mix en Rice Krispies Treats videospel Klonoa Phantasy Reverie Series Download waren, het is niet het chicste dat je ooit hebt gegeten, maar iets eraan houdt je er toch naar uit. Hierdoor zijn we getuige van verschillende shots en landschappen die erg kleurrijk zijn.

Klonoa Phantasy Reverie Series Download Gratis

Klonoa Phantasy Reverie Series Download Gratis

Downloaden

Opblazen en trekken van vijanden

Dit is het soort spel dat vrijwel iedereen onmiddellijk kan oppakken en spelen Klonoa Phantasy Reverie Series download gratis. Je kunt springen, vijanden verslaan en voorwerpen vastgrijpen. De kernmechanica van Klonoa is nogal Kirby achtig, je grijpt vijanden en gebruikt ze om elk niveau te doorkruisen, sommige helpen je hoger te springen, andere laten je zweven of zweven, of je kunt een gevangen vijand naar een andere slechterik gooien, waardoor een veiliger pad wordt vrijgemaakt voor jou om vooruit te komen.

In bepaalde gebieden heb je interactie met de achtergrond om nieuwe gebieden te verkennen, een puzzel op te lossen of je poten op een aantal kostbare voorwerpen te richten. De omgevingen en vijanden zijn levendig en vrolijk, en het spel Sonic Colors Ultimate bouwt gestaag voort op zijn kerndynamiek door gestaag nieuwe vaardigheden en manieren toe te voegen om met de omgeving om te gaan in een levendig maar toch gemakkelijk verteerbaar tempo. Klonoa Phantasy Reverie Series

Springen op platforms

Een handvol doordachte verbeteringen van de levenskwaliteit maken Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis toegankelijker dan andere platformer-poorten uit zijn tijd. Het eerste dat je opvalt, is de mogelijkheid om tussenfilmpjes op 5x snelheid af te spelen en ze ook meteen over te slaan. De remasters bevatten ook aanpasbare moeilijkheidsgraden waarmee je kunt kiezen uit een van de drie allesomvattende uitdagingsniveaus, de algehele gezondheid van Klonoa en de schade die vijanden aanrichten, en je totale aantal levens kunt aanpassen.

Onder de vele series en saga’s die in het tijdperk van de eerste PlayStation naar ons toe kwamen, is de geliefde serie Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis. De spellen werden vóór de fusie met Bandai uitgegeven door Namco en ontwikkeld door Klonoa Works. De serie gaat over een schattig personage dat de wereld van dromen moet redden, die de genegenheid van fans won en twee hoofdgames en verschillende spin-offs werden gepubliceerd, waarbij een derde hoofddeel werd geannuleerd. Klonoa Phantasy Reverie Series

In het rijk van platformgames

Eerder dit jaar, na verschillende geruchten, bevestigde Bandai Namco dat een remaster van de serie genaamd Klonoa Phantasy Reverie Series Download PC. Deze remaster bevat HD-versies van zowel de originele Klonoa: Door to Phantomile als het vervolg Klonoa 2: Lunatea’s Veil in één pakket. Naast enkele toevoegingen in de kwaliteit van leven van het spel. In deze compilatie concentreert het verhaal zich op de eerste twee games, en deze hebben geen veranderingen ondergaan in hun plot.

In Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis zijn we in de wereld van Phantomile waar het gelijknamige personage van de game leeft, een antropomorf dier dat eruitziet als een samensmelting van verschillende dieren: hond, kat en konijn. We zullen veel personages ontmoeten in ons avontuur, en hoewel velen niet opvallen, is elk goed gedifferentieerd. In feite is de taal die ze gebruiken die van henzelf, met geluiden als gebabbel en andere veel voorkomende fonetiek.

In de toekomstige collectie

Klonoa heeft een reeks terugkerende dromen gehad, die hij allemaal vergeet, behalve één. In de droom vindt ze een object dat uit de lucht valt en het blijkt de Ring of Wind te zijn, kort nadat een ander object tegen een nabijgelegen gebouw en Klonoa Phantasy Reverie Series Download Gratis PC crasht en dan ziet de lucht zwart worden. Alles blijkt een nachtmerrie te zijn. Dat is waar de plot over gaat, de Guardian of Dreams zijn en hen bevrijden van nachtmerries. Klonoa Phantasy Reverie Series

Ontgrendelt na het voltooien van het spel

Laten we het hebben over de gameplay, ten eerste, het zijn 2.5D side scrolling platformgames waarbij we door een level moeten gaan om vijanden te verslaan, Dream Stones te verzamelen en de Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis pc te redden. Elk niveau heeft verschillende fasen plus één met een eindbaas die we natuurlijk moeten verslaan. De hoofdpersoon kan korte tijd van links naar rechts lopen, springen, zweven. De niveaus hebben verschillende takken, snelkoppelingen en vallen in verschillende richtingen.

De reiziger van dromen

Klonoa Phantasy Reverie Series download gratis heeft een magische windring waarmee we vijanden kunnen grijpen. Gevangen vijanden worden opgeblazen als ballonnen en vervolgens naar andere vijanden gegooid of gebruikt om dubbel te springen. Deze vijanden kunnen in verschillende richtingen worden gegooid: vooruit, achteruit naar beneden en naar het scherm om geheimen en open paden te vinden. Na verschillende fasen zullen we vechten met een levelbaas.

Deze bazen zijn te vinden in cirkelvormige arena’s en om ze te verslaan moeten we hun zwakke punt vinden en kleinere vijanden naar ze gooien. Sommige hebben verschillende fasen voordat ze uiteindelijk worden verslagen. Als we een pad zien met objecten en vijanden op de achtergrond, is de kans groot dat we daar later komen. Ook zijn veel van de geheimen verborgen en moeten we alle perspectieven gebruiken om ze te vinden.Klonoa Phantasy Reverie Series

Camerawisselingen en unieke niveaus

Het spel Klonoa Phantasy Reverie Series Download gratis heeft drie moeilijkheidsgraden, twee aan het begin plus één ontgrendelbaar. We hebben de gemakkelijke moeilijkheidsgraad waarin we 5 harten van gezondheid zullen hebben, schade met de helft verminderd en met oneindige levens, geschikt voor nieuwe spelers. Dan is de normale moeilijkheidsgraad die ons 3 harten van gezondheid, volledige schade en onbeperkte levens geeft, de moeilijkheid waarmee de originele spellen zijn bedacht.

Hoe Klonoa Phantasy Reverie Series PC instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Klonoa Phantasy Reverie Series pc-knop
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Klonoa Phantasy Reverie Series PC
Systeemvereisten (minimaal)
CPU: Intel Core i3-2100 | AMD Phenom II X4 965
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 650, 2GB | AMD Radeon HD 7790, 2GB
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 10 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 2 GB
Systeemvereisten Aanbevolen:
CPU: Intel Core i5-2300 | AMD FX-8350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 660, 2GB | AMD Radeon HD 7850, 2 GB
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 10 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 2048 MB

Klonoa Phantasy Reverie Series Download
Klonoa Phantasy Reverie Series Download Gratis

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.