Sonic Colors Ultimate downloaden spel

0

Soms is het super leuk en effectief een van de betere Sonic Colors Ultimate gratis die er is, niet zo waar met die opmerking, maar toch, bij verschillende gelegenheden, het maakt me verdrietig en moet me terugtrekken in over het algemeen elke 2D Sonic die er is . Of aan de andere kant een verre overheersende 3D platformgame, alles bij elkaar genomen. Het is een nieuwsgierig monster. Moeilijk voor te schrijven en toch ook moeilijk aan te klagen zonder een klein stukje verwijtbaar te voelen. Voor het grootste deel eindig je gewoon met het wensen dat het misschien voorspelbaarder is.

Sonic Colors Ultimate

Sonic Colors Ultimate Spel

Downloaden
 

Tussen volledige 3D secties

Een remaster van Sonic Colors, onlangs gezien op de Nintendo Wii en Nintendo DS in 2010, Sonic Colors Ultimate spel is waarschijnlijk niet een remaster die iemand verwachtte te zien, maar hier zijn we dan. Sonic Colors: Ultimate hangt af van de Wii aanpassing en is duidelijk gericht op het meer jeugdige segment. Sonic zijn nooit verschrikkelijk geweest, maar deze zit boordevol enthousiaste muziek en veel tussenfilmpjes om te vertellen tot een wiebelige anekdote over groot versus kwaad. Het is niets vooruitstrevends, behalve dat het leuk is en er zijn enkele boeiende grappen en rommelige transacties tussen personages. Echt, zijn vergezochte jij zult hier gigantisch veel aandacht aan besteden, omdat het echt vervangbaar is, maar kinderen zullen het absorberen.

De game ziet er over het algemeen beter uit

De reden plaatst je in de ruimte met Sonic die verwacht een buitenaardse samenleving te redden, gezien de Wisps die Doctor Robotnik in gewone stijl heeft onderworpen. Er is een centraal punt dat bestaat uit verschillende delen van zijn Amusement Park, waardoor elke regio een alternatief onderwerp heeft. Elke regio wordt vervolgens verdeeld in zes primaire niveaus, naast een gevecht met supervisors. Dat klinkt echt uitgebreid, maar een paar niveaus hebben slechts 30 seconden nodig om te eindigen, de langste duurt slechts een paar momenten. Dit is een avonturen spel dat draait om herspeelbaarheid in plaats van levensduur, waarbij het hele ding slechts ongeveer vijf uur nodig heeft. Het idealiseren van de niveaus is de plaats waar een stimulans voor contant geld een integrale factor wordt en er is hier veel te doen.

Technische analyse van gaming

Eindeloze voorraad van elk niveau, je hebt een cijfer van S tot D uitgedeeld, waarbij dat cijfer afhankelijk was van snelheid, munten verzamelen en soms ook een specifieke stijlmaat voor het scoren van punten. De niveaus beginnen uiterst eenvoudig voor iedereen die eerder een platformgame heeft gespeeld, maar de dingen worden ijveriger, maar onder bepaalde voorwaarden. In dit spel kun je eigenlijk niet doorgeven. Er is geen scherm en geen echte discipline om te floppen, aangezien je prompt terugkeerde naar het vorige level om het nog een keer te proberen. De afwezigheid van risico is soms een probleem omdat, ondanks het feit dat je vast komt te zitten op bepaalde platformgroepen, het echt niet veel effect heeft hoe vaak je het nog een keer probeert, behalve dat het je laatste cijfer beïnvloedt.

Enkele ernstige visuele problemen

Een deel van de Wisps kan vervullend zijn, maar zonder mankeren voel je je minder onderdeel van een Sonic dan voorheen SEGA. Bovendien, wanneer het Sonic Colors Ultimate downloaden streamt als een legitiem Sonic spel, is het een fantasie. Dat gebeurt gewoon niet regelmatig genoeg, terwijl het spel je steeds weer eigenaardige nieuwe verhogingen toevertrouwt. Je zult verleid worden om het weg te gooien en dan, inderdaad, nog een mooie tweede waar Super Meat Boy Forever voelt als Sonic en de muzikaliteit heeft jou en je snel door een niveau gebracht en alles is vergeven. Dan, op dat moment, ontstaat er een ander Wisp arrangement en alle wijzers terug of voelen weer verkeerd aan.

Sonic Colors Ultimate Trailer

Verbeter de ervaring

Je moet teruggaan naar eerdere fasen om er enkele te doorlopen om regio’s te openen waar je eerder geen toegang toe had. Het is allemaal in een poging om tijden en posities te verbeteren of om de vijf rode ringen rond elke etappe te verzamelen. Die ringen openen buitengewone fasen die leiden naar Chaos Emeralds die leiden tot gratis Sonic Colors Ultimate tijd. Je begrijpt. Het zijn die minuten die de Wisps oké maken, maar niet Sonic Mania.

Dat klinkt over het algemeen zo vreselijk negatief, maar als een behoorlijke run begint en alles aangenaam stroomt, is Sonic Colors: Ultimate een fantasie voor een kort tijdsbestek. Het is in feite een van de betere 3D delen. Het moet gewoon dat tempo langer volhouden dan het doet. Op het moment dat het te gecentreerd wordt, merk je dat je al snel naar verschillende stadia tuurt die er momenteel zijn.

Sonic Colors Ultimate

Sonic Colors Ultimate Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 1600X
RAM: 8 Gb
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 x64
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2GB or AMD Radeon HD 7790
FREE DISK SPACE: 26 Gb

Recommended Requirements

CPU: Intel i5 6500
RAM: 8 Gb
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 x64
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 / Radeon R9 270 +
FREE DISK SPACE: 26 Gb

Leave A Reply

Your email address will not be published.