Metal Gear Solid V The Phantom Pain Spele PC Dutch Downloaden

0

Metal Gear Solid V The Phantom Pain PC Dutch (MGS V: TPP) voor de PC is een volwaardige gedeelte van de beroemde serie (vorige aflevering van de serie is Metal Gear Solid V: Begane nullen – vooruitlopend op de Fantoompijn), gemaakt door Konami (Serie Pro Evolution Soccer, Castlevania, etc.), en meer specifiek schriftelijk door Hideo Kojima en zijn Kojima Productions team. Studio werd niet alleen beroemd opeenvolgende pagina’s Metal Gear series, maar ook de zone van de Boelens en erkende slasher Castlevania: Lords of Shadow, waarop samengewerkt met de Spaanse ontwikkelaar Mercury Steam Entertainment.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Dutch Downloaden PC

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Titel in de PC-versie is vrijwel hetzelfde als op de consoles PlayStation 4 en de Xbox, maar dankzij de samenwerking met Nvidia, de ontwikkelaars die in deze editie van aanvullende oplossingen, bijvoorbeeld. G-Sync-technologie en GameStream. Het spel kan ook bogen op uitstekende grafische vormgeving en diverse unieke effecten. Bovendien is de multiplayer kan spelen met 16 spelers, tegen 12 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 Metal Gear Solid V: De Fantoompijn werd uitgebracht voor de PC-tach uiterlijk op consoles. De première was in feite nr 1 en 15 september 2015.


Het hoofdpersonage van Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Spele Downloaden wordt gestraft Snake (aka Big Boss) – een van de hoofdpersonen in het Metal Gear-universum, die goed bekend veteranen van de serie, onder andere dankzij Metal Gear Solid: Peace Walker. Ontwaakt hij na negen jaar coma, die het gevolg is van letsel, waaronder het verlies van zijn linkerhand. De gebeurtenissen die hebben geleid tot deze staat, wordt gepresenteerd in de proloog van de game, genaamd Metal Gear Solid V: Begane nullen. Kort na het herstel van het bewustzijn, het ziekenhuis waar hij verblijft Snake wordt aangevallen door schutters en de held heeft moeten ontvluchten. Het helpt hem in deze mysterieuze patiënt met gesluierde gezicht, showing up als Ismaël. Snake gestraft wordt later een leger Diamond Dogs en begint te volg het spoor van een terroristische organisatie, verantwoordelijk voor hun problemen en de dood van kameraden, waaronder hitting Afghanistan en Afrika.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain – Trailer


In Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Dutch Spele platform Windows PC makers hebben tal van belangrijke wijzigingen in het systeem de game znanwgo onderdeel van de vorige cyclus. Eén van de grootste nieuws is de open wereld. Spelers kregen volledige vrijheid van handelen, waardoor de individuele om de missie op vele manieren. Je kan net zo goed een aanval op de vijandelijke basis in Rambo stijl, gebruik een sluipschuttersgeweer om doelen op een afstand, of om in alle rust de omgeving verkennen en daarna sneak onopgemerkt blijven, niemand heeft ontketend. Bovendien niets belet te wachten op de komst van de nacht (de loop van de tijd kan versnellen dankzij een speciale e-sigaret). Open locaties is niet alles wat het te bieden heeft Metal Gear Solid 5: De Fantoompijn platofrmę Windows PC. De tenuitvoerlegging van de werkzaamheden is één ding, maar een even belangrijk onderdeel van het spel is het ontwikkelen van een centrum van dispositional (moeder) die voor elke missie.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3.2GHz / AMD FX-8320
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 650 2GB / INTEL Radeon HD 5850 2048MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 28 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790 4-Core 3.6GHz / AMD FX-9590
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 28 GB

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.