Mortal Kombat 1 Download Gratis

0

Mortal Kombat 1 Download Gratis is het naderende deel van de lange collectie statusgevechtsgames, die in september het begin zal markeren van een nieuwe generatie. Nu de stressexamens voor de game Mortal Kombat 1 Gratis steeds dichterbij komen, duiken franchiseliefhebbers graag in het vernieuwde universum, al is het maar voor een korte tijd. Dit volgt op de release van een geheel nieuwe gameplay-trailer voor de gloednieuwe inzending.

Mortal Kombat 1 Download Gratis

Mortal Kombat 1 Download

Variaties van elke vechter

In de trailer hebben we een dieper inzicht gekregen in de terugkerende personages en nieuwe conflictarena’s die we kunnen verwachten wanneer de game uitkomt. Hoewel er nog geen titels meer zijn getoond, is hier een lijst met alle fasen in Mortal Kombat 1 tot nu toe. Het eerste niveau dat wordt getoond in de officiële gameplay-debuuttrailer voor Mortal Kombat 1 Download is wat we zullen bespreken als het Teahouse.

Afgezien van de dodelijke slachtoffers is het conventionele Aziatische theehuis gewoonweg heel mooi. Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero en andere vechters ontmoeten elkaar in het appartement van Johnny Cage, dat fungeert als een niveau in de gameplay-trailer voor Mortal Kombat 1. Dit vormt het decor voor een brutaal duel tussen Johnny Cage en zijn plotselinge verkeer, waardoor ons onze eerste blik op het merk Netherrealm . Mortal Kombat 1 Download

Nieuwe aanvallen en vaardigheden

In dit voorbeeld deed Sub-Zero mee aan de oorlogvoering, waarbij hij enkele specifiek bloedeloze klappen uitdeelde tegen een zonnige achtergrond in LA. Het is een geweldig feit dat de historische ruïnes al een tijdje in verval lijken te zijn voorafgaand aan de komst van Liu Kang en Scorpion. Hoewel het haalbaar is dat de ruïnes, begroeid met weelderige tuinen, de thuisbasis zijn van de vuurgod, zullen we pas precies begrijpen hoe Liu Kang.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat de vorm zou kunnen vallen in het licht van het duel. We kunnen er heel goed van uitgaan dat deze Shaolin-tempel de thuisbasis van Raiden is, gezien de context van de clip die wordt getoond in de recente gameplay-trailer voor Mortal Kombat 1. Niet het meest effectief, maar de unieke jager is hier ook volledig in zijn detail en levert dodelijke aanvallen af met hoogwaardige tact en vaardigheid.Mortal Kombat 1 Download

Dynamisch gevechtssysteem

De prinsessenzusters Kitana en Mileena vechten het uit in een oorlog zonder beperkingen op koninklijke gronden. Gehuld in schitterende rode wandtapijten en decoraties, is dit gebied vermoedelijk de thuisbasis van beide strijdende partijen, die een uitgebreide geschiedenis hebben van haat-liefdeverhoudingen. In de ultramoderne tijdlijn van Mortal Kombat 1 zullen we waarschijnlijk de tumultueuze relatie tussen de twee zussen zien verkennen via bloed.

Deze soort bostempel neemt een grote stap ver weg van de andere arena’s die zijn ontdekt in de nieuwste trailer voor Mortal Kombat 1 Download gratis. Tijdens een gevecht tussen Mileena en Liu Kang kunnen we zien dat de prachtig weelderige achtergrond plaats maakt voor een helder pad voorbij het hout buy mortal kombat 1. Hoewel we niet zomaar positief kunnen zijn, lijkt dit hout heilig, gezien hun gloeiende, onervaren blik.

Beroemde vechtserie

Tijdens wat lijkt op een Lantaarnfestival aan het water, nemen Johnny Cage en Kung Lao het tegen elkaar op in de strijd. Gebaseerd op de clip van deze fase in de gameplay-trailer, lijkt het fantastisch complex te zijn met kleine details waar je ook verschijnt. Ondanks het betoverende ecosysteem doemt een nog sinister uitziend standbeeld op boven de twee strijdende partijen terwijl ze duelleren.

We zullen zeker meer gegevens ontvangen over nieuwe fasen en de volledige selectie personages in Mortal Kombat 1 nu de lancering in september nadert. Voorlopig kunnen we het eenvoudigst wedden op betrouwbare titels voor elk gebied en hun betekenis binnen het plot. Gelukkig kunnen degenen die zich hebben aangemeld voor de aanstaande Mortal Kombat 1-stresstests eenvoudigweg een eerste hand krijgen om al deze ontdekte reeksen te bekijken. Mortal Kombat 1 Download

Benadering van de strijd

Mijn half uur met Mortal Kombat 1 Download PC werd gevuld met rauw geschreeuw terwijl ik klappen uitdeelde met een vriend. Plezierige momenten met een toenemend aantal coole combo’s en geen gebrek aan huiverend gelach over de belachelijke dodelijke slachtoffers van de sport. Kortom, ik kan zonder twijfel niet wachten om meer te spelen actie. Het is veilig om te zeggen dat deze fase niet alleen maar uit lachen en videogames bestaat.

Gebaseerd op mijn korte tijd ermee tot nu toe, voelt download mortal kombat 1 beta zowel als een natuurlijke volgende stap voor de franchise als een terugkeer naar de basis en een extra creatieve manier om mode te voorkomen voor degenen die er ook vanaf kunnen komen met behulp van MK11. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verhaalmodus, die lange tijd een hoogtepunt is geweest in de Mortal Kombat-serie en er voor deze reboot filmischer uitziet dan ooit. Mortal Kombat 1 Download

Twee vechters tegelijk

Kameo Fighter selectie en hoe de Switch-versie gaat draaien, maar MK1 zou heel goed een van de geweldige videogames van het jaar moeten zijn, en een andere grote overwinning voor de strijd tegen recreatieliefhebbers na de eersteklas Street Fighter 6 Download. In het historische verleden kunnen we verschillende geestelijken zien werken aan hun persoonlijke bewegingen terwijl de twee tegenstanders in de tempeltuinen sparren.

Mortal Kombat 1 kan nu worden gereserveerd en als je jouw exemplaar boekt, krijg je toegang tot een unieke bèta waarmee je online kunt vechten vóór de releasedatum van de sport op 19 september. Ik kom zeker terug naar het gebied om zo snel mogelijk nog grotere ingenieuze, walgelijke combo’s te maken, dus live afgestemd op meer. Zo’n vredig gebied voor een duel waarbij mensenlevens verloren gaan.

Gevechten van Mortal Kombat

Wanneer je je strijders uitkiest in de versus-modus, zullen ze het tegen elkaar opnemen, wat praten en vervolgens naadloos overgaan in de daadwerkelijke aanval. Het is een van de coolste, snelste en meest naadloze overgangen die ik ooit heb gezien tussen karakterselectie en gameplay in de strijd tegen videogames, to download mortal kombat waardoor je helemaal in beweging komt zonder dat er een enkel laadscherm in zicht is.

Hoe Mortal Kombat 1 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Mortal Kombat 1 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Mortal Kombat 1

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel® Core™ i5-6600 | AMD Ryzen™ 3 3100 of Ryzen™ 5 2600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce® GTX 980 of AMD Radeon™ RX 470 of Intel® Arc™ A750
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 100 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
 • Processor: Intel® Core™ i5-8400 | AMD Ryzen™ 5 3600X
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce® GTX 1080 Ti of AMD Radeon™ RX 5700 XT of Intel® Arc™ A770
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 100 GB beschikbare ruimte

Mortal Kombat 1 Gratis Download

Mortal Kombat 1 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.