Lies of P Download Gratis

0

Afgezien van de honden wil Lies of P Download Gratis een echte Souls-recreatie zijn, net zoals de pop Pinocchio ernaar verlangt een echte jongen te zijn. Het is oprecht vergelijkbaar en opwindend, maar ook al is imitatie vleiend, uit wat ik van Lies of P Gratis heb gespeeld, zou het zijn persoonlijke identificatie niet helemaal kunnen lokaliseren. Het is er echter binnen de put. De stad Krat is een modieuze, fictieve Belle Époque-stad zonder menselijkheid.

Lies of P Download Gratis

Lies of P Download

Binnen ons karakter

Spelers nemen de rol aan van de twinky Timothée Chalamet achtige Lies of P Download, de praktische pop die de nasleep van een poppeninvasie onderzoekt. Ze zijn blijkbaar al lang niet meer boos en hebben de stad overgenomen, de met regen doordrenkte straten zijn nu leeg, afgezien van de zoemende technologie en koffers en karren die lukraak verspreid lagen, waarschijnlijk terwijl mensen zich haastten om uit te breken.

En terwijl vijandelijke poppen meestal de vorm aannemen van goed geklede heren, af en toe zonder hoofd, politieagenten met ronde helmen en mensen die eerder als gedomesticeerde honden werden genoemd. De Parade Master heeft een angstaanjagend clownsgezicht, terwijl de schattige krullende snor van de Scrapped Watchman zijn slingerende en ongemakkelijke gorilla-achtige beweging en effectieve elektrische ontlading logenstraft. Lies of P Download

Belle Epoque-architectuur

P zelf, die tegelijkertijd duidelijk menselijk is door vergelijking, is een gadget om aan te sleutelen game full version free download. Zijn interne onderdelen kunnen worden geüpgraded met nieuwe elementen, er is een vaardighedenboom die later wordt ontgrendeld en die op amusante wijze P-Organen wordt genoemd, en zijn linkerarm herbergt buitengewone extra wapens zoals een grijphaak of een elektrisch aangedreven shocker.

De constructieopties zijn niet zo groot of talrijk als bij een Souls-spel, maar Lies of P Download gratis is een speeltje dat je naar eigen wens kunt aanpassen. Een andere grappige, mechanische twist is de stevigheid van het wapen. Maar to download heeft natuurlijk een slijper in zijn binnenarm die op elk moment kan worden gebruikt om zijn mes opnieuw te slijpen, wat resulteert in een totaal coole samurai-achtige animatie. Lies of P Download

Effectieve artdirection

Maar waar Souls-videogames vaak gaan over positionering rond een vijand, gaat Lies of P download meer over timing. Deze stalen vijanden hebben een naar verluidt magnetische capaciteitswoordspeling die niet bedoeld is om P vanuit welke houding dan ook te raken, waardoor een echte timing nodig is om weg te blijven of feilloos te blokkeren. Hoewel het nog steeds een leuke onderneming is, verandert het baasgevechten in een les in ritmisch patroon.

In vergelijking met de Souls-games is het een beetje te stijf en inflexibel. Ontwikkelaar Fireshine Games heeft echt een gretig neusgat voor Souls-achtige factoren, wat betekent dat Lies of P alle kenmerken van de stijl bezit. Valutaverlies bij overlijden. Looping-graadontwerp met vreugdevuurachtige controlepunten. Bekende bedieningselementen. Een op statistieken gebaseerde nivelleringsmachine die wapenverbeteringen beïnvloedt.

Stad Krat

Onmiddellijk ontdekte ik dat ik zorgvuldig over elke fase omhoog nadacht, langzaam sluiproutes in elke omgeving ontrafelde en vijanden besluipte voor een kritische steek van achteren. Bazen worden vaak verslagen door veelvuldig gebruik van perfecte blokken die, op hun beurt, een overweldigde duizeligheid veroorzaken voordat ze een diepgewortelde aanval ontketenen. De bekende ritmes van Sekiro en Bloodborne gaan terug, wat als compliment bedoeld is.

De evaluatie met Bloodborne is misschien wel het maximale acute, de suggestieve en ellendig gotische straten van Yharnam verruild voor de gespecificeerde, maar schone Krat met een niet te onderscheiden kleurenpalet. Bloodborne is misschien wel het beste voorbeeld van From Software van onberispelijke; Lies of P kan simpelweg niet concurreren. Voor Souls-fanaten is game lies of op zijn minst een intuïtieve ervaring. Lies of P Download

Klassiek sprookje

Een vastberadenheid om zelfs het laadscherm te plaatsen zegt Now Lying en een charmante kijk op het Pinocchio-verhaal zijn voldoende om me te laten verlangen om groter te spelen. En in de nasleep van de soms overweldigende open international van Elden Ring is het strak gerichte en lineaire ontwerp van Lies of P bijna geruststellend. Toch zijn die touwtjes iets te strak gebonden aan de actie spellen, wat bevestigt dat From Software de marionettengreep blijft.

Het is meer dan acht jaar geleden dat Lies of P Download PC op de PS4 werd gelanceerd, en in die tijd is er tot nu toe duidelijk geen game geweest die de Bloodborne-jeuk zou wegnemen. Hoewel veel recreatiestudio’s opmerkelijke Soulslikes ontwikkelen die groter zijn door het product van Dark Souls en Sekiro, hoeven bijna geen studio’s om een paar redenen te concurreren op het podium van Bloodborne. Lies of P Download

Huidige Soulslikes

Lies of P wil een van de eersten zijn en lijkt dat uitzonderlijk goed te doen en met een ronduit spannend concept bovendien. De setting, de omgeving en het verhaal dragen allemaal genoeg gewicht in de schaal om dit een uitstekende kans te maken voor mensen die de PS4-unieke game misschien al een aantal jaren over het hoofd hebben gezien, maar we hopen dat het niet zonder een paar grote tekortkomingen is beter worden naarmate de sport vordert.

Misschien wel het Lies of P Download minst overtuigende deel van de volledige preview was het vijandelijke bereik. Het concept van een Pinocchio-onlinegame waarin kwaadaardige poppen op bloeddorstige wijze tekeergaan in de Belle Epoque-metropool Krat is nieuw, maar het voelt alsof het nog wat tijd heeft voordat dit concept helemaal uitgewerkt voelt. Weet je, dat is bepaald geen baanbrekende functie.

Bazen en gameplay mechanica

Onze preview-vijanden waren voornamelijk nachtwakers en opvoedende dirigenten, sommige groot en sommigen spichtig, die nooit veel opvielen en geen groot project vormden, afgezien van af en toe een mini-baas. De lies of p is regio’s waar we doorheen speelden, begonnen af en toe bijna collectief te combineren vanwege hoe vergelijkbaar alles eruitzag naarmate we verder kwamen. Krat lijkt briljant, maar heeft wel wat bereik nodig.

Hoe Lies of P PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Lies of P Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Lies of P

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: AMD Ryzen 3 1200/Intel Core i3-6300
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 560 4GB / NVIDIA GeForce GTX 960 4GB
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: AMD Ryzen 3 1200/Intel Core i3-6300
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 6500 XT 4GB / NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Lies of P Gratis Download

Lies of P Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.