Persona 3 Reload Download

0

Hoewel wordt beweerd dat Persona 3 Reload Download loyale remake is van de originele Persona 3 lancering. Zijn in deze remake een handvol recente features verwerkt om het spel sprankelend en modern te laten aanvoelen. Atlus heeft al bevestigd dat Persona 3 Reload een vooruitstrevend gevechtsmechanisme en veranderingen aan Tartarus zal bevatten, waaronder het afwerpen van het Fatigue mechanisme.

Persona 3 Reload Download

Persona 3 Reload Download

Download

Persona 3 Reload game recensie

Er zijn echter enkele toevoegingen aan de game die de duur ervan zouden verlengen ten opzichte van die van de authentieke game, waardoor Persona 3 Reload spel in dit opzicht meer in overeenstemming zou komen met Persona 3 FES. De Persona serie is berucht geworden vanwege de zeer lange videogames, waarbij toegang zoals Persona Five Royal ongeveer honderd uur nodig heeft om het hoofdverhaal af te ronden.
Persona 3 Reload Gratis

Duistere verhalen

Een deel van wat deze games vaarwel maakt in vergelijking met andere JRPG’s is het kalendersysteem dat is uitgebracht in de authentieke Persona 3, waarmee spelers twaalf maanden lang aan recreatiedagen kunnen doorbrengen, terwijl ze hun sociale leven in evenwicht houden en meedoen. in de kerkercrawl gameplay in het midden van de game. Hoewel Persona 3 Reload ditzelfde mechanisme met het unieke zal delen.
Persona 3 Reload spel pc

Ruimtes tussen leven en dood

Het herwerken van Tartarus wordt een hoge prioriteit voor de bemanning en dat geeft aan. Het tempo voelt meer kruidig aan met verschillende briljante afleidingen om de aandacht vast te houden, bestaande uit gekristalliseerde schaduwenergiestalagmieten om items te vernielen en te grijpen en kisten die, om te openen, vervangbare stukjes nodig hebben, genaamd Twilight Fragments, die verspreid zijn tijdens Tartarus en de daadwerkelijke internationale. Persona 3 Reload PC Download

In de mode

De camera blijft een strakkere opname maken. Het lijkt eindelijk alsof ik simpelweg de geografie van Tatsumi Port Island aan het verkennen, ervaren en beheersen ben in plaats van er simpelweg boven te zweven. Maar de stemprestaties zijn niet het handigste punt dat is veranderd op het audioaspect, en dus richten we onze aandacht nu op wat moeiteloos mijn minst favoriete onderdeel van de demo werd: de gloednieuwe soundtrack.

Waar Persona 5 met behulp van jazz en funk sterk gemotiveerd raakte, is Persona 3 veel meer ingebed in hiphop en J-pop. Hoe zorg je ervoor dat je genoeg toevoegt en bijwerkt om het de moeite waard te maken, maar toch erkent dat er een reden is waarom je de moeite neemt om het origineel opnieuw te maken op de eerste locatie en dat het simpelweg al resoneerde en resoneerde met het publiek?

Het feit dat Square Enix deze naald totaal anders en nauwkeurig lijkt te hebben ingeregen met Final Fantasy 7 Remake maakt de capaciteitsoplossingen hier alleen maar ingewikkelder, en nu is het niet zeker of er iemand de juiste manier is om het te doen. Maar op basis van mijn plezier tot nu toe lijkt Persona 3 Reload eerlijk gezegd een haalbaar pad voor al het bovenstaande.

Vecht ‘s nachts tegen monsters

Het vergroten van de personages in het spel is niet altijd zo eenvoudig, maar omdat de ontwikkelaars de nieuw verkleinde variaties niet zomaar zelf in het spel konden stoppen; het vereiste een volledige zichtbare revisie die er op de lange termijn toe leidde dat ze elementen van de gebruikersinterface en de achtergrond en de omgeving en al het andere veranderden om min of meer bij de identieke grootte van dit soort geüpgradede karakters te passen.

Hoe kun je het Persona 3 Reload spel op je computer downloaden en installeren?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Persona 3 Reload op pc:

 • Grafische kaart : Nvidia GeForce GTX 650 Ti, 2 GB
 • CPU Videokaart: Intel Core i7-4790, 3,4 GHz
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Persona 3 Reload op pc:

 • Grafische kaart : Nvidia GeForce GTX 760, 2 GB
 • CPU Videokaart : Intel Core i7-4790, 3,4 GHz
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de gamerecensie

Eerlijk gezegd is er misschien genoeg leuks aan Persona 3. Het heeft een leuke verkennings en kerkercrawl die aantrekkelijk is, en het doet meer dan zijn opvolgers om de wrijving te grijpen van het zijn van een buitensporige student die ‘s nachts tegen monsters vecht. tijd. Persona 3 heeft de formule versterkt die de collectie nu al meer dan tien jaar aanstuurt, en voor het grootste deel houdt het gewoon goed stand in vergelijking met de extra moeilijke vervolgstukken.

Leave A Reply

Your email address will not be published.