Enshrouded Download

0

Enshrouded Download is een interessante naam die op mijn radar staat sinds de eerste aankondiging. De motion survival RPG van Keen Games, heeft tot doel zichzelf onder meer in de survival MMO stijl te plaatsen, waarbij signalen worden overgenomen van games als Minecraft, Valheim en hoger. Het geeft echter genoeg om de formule op te schudden en Enshrouded volkomen geweldig te maken en soms zelfs beter dan een aantal van zijn voorgangers.

Enshrouded Download

Enshrouded Download

Download

Enshrouded game recensie

De essentiële verwaandheid van Enshrouded Downloaden is dat jij een zogenaamde Flameborn bent, een overlevende die het verwoeste continent Embervale gaat verkennen. Het continent is gebroken, met substantiële ruïnes van een verloren volk verspreid over het panorama en de skyline, terwijl de diepten iets nog sinisters verbergen: de stroperige Lijkwade.
Enshrouded DownloadenHet is een oud gezegde in gaming: het is riskant om alleen te gaan, dus Enshrouded staat maar liefst 16 spelers toe om gezamenlijk de gevaren van Embervale en The Shroud te trotseren, al dan niet op een particulier gehoste server of via een gehuurde dedicated server. Je kunt het echter zeker alleen aanpakken, je moet het uitzoeken, ook al is het naar mijn mening genoeg.

Gezellig met een paar vrienden

Vanaf het begin is het duidelijk dat Keen Games hier iets heel unieks op het spoor is, maar toch heel bekend. Enshrouded volgt de standaardroute van ontwaken in een leeg land, klaar om te worden herbouwd door zijn nieuwe burgers. Je ontdekt het geschikte perceel, begint met het bouwen van gereedschap en een kleine schuilplaats, en dat allemaal terwijl je probeert vijanden en de natuur op afstand te houden.
Enshrouded GratisDe eerste momenten worden besteed aan het jagen op houten twijgen en stenen om eenvoudige pikhouwelen en stenen bijlen te bouwen om hout te vellen, zelfs toen ik bij vroege speurtochten ook buitensporig en laag naar materialen zocht om een aantal interessante reisgadgets te bouwen: een grijphaak en een zweefvliegtuig. Gezien de hoeveelheid steile kliffen die Embervale kriskras bewegen, ben ik dankbaar voor beide zoals ik heb verkend.

Naar beneden vallen

Het gebruik van de mistige sluier van de Lijkwade was lang niet zo rampzalig, het weten kon mijn vleugels spreiden en veilig met de stroom mee naar de grond gaan. Het slingeren rond ruïnes met de grijphaak is een stuk minder vrije vorm. Er is wel een gespecialiseerde tegel op een oppervlak nodig om de grijphaak bruikbaar te maken. De enterhaak lijkt een must-have, hoewel sommige bazen of doelwitten het meest effectief zijn bij het gebruik van de bijna Legend of Zelda-achtige hookshot.
Enshrouded spel pcIn werkelijkheid heeft The Legend of Zelda oprecht een enorme impact op Keen Games, wat duidelijk voelbaar is in zijn uithoudingsvermogen en gevechtssysteem. Het heeft het nu iconische stamina wiel dat we hebben gezien in Breath of the Wild en Tears of the Kingdom, terwijl het gevecht van Enshrouded ook een snaar in mijn geheugen raakt, een deel van de franchise, maar nog meer als je besluit om er meteen in te leunen.

Dit zou een van de grotere specifieke elementen van Enshrouded kunnen zijn die het anders maakten dan andere overlevings MMO’s. Terwijl anderen risico’s met zich meebrengen, van de overvloed aan vijanden ‘s nachts in Minecraft tot de diverse invasies in Valheim, is Enshrouded’s nogal gelijknamige Shroud. Dit is ook niet iets dat kan worden vermeden. Veel plekken, vooral in het begin, zijn alleen bereikbaar als je de Lijkwade betreedt.

Meer richting magie

Het is een overgangsritueel voor elke Flameborn op de server, en het is er een die je keer op keer zult maken, vooral omdat activa met een hogere stop zo nu en dan het meest effectief beschikbaar zijn in de mist. Het geeft bijna het gevoel dat je onder de golven wordt getrokken, vechtend om te klimmen en terug naar de oppervlakte komt, in het besef dat een onwelgevallige slag je afsluiting kan zijn.

Hoe download en installeer je het Enshrouded spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Enshrouded op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-6400 (2,7 GHz 4 Core) / AMD Ryzen 5 1500X (3,5 GHz 4 Core)
 • Hdd-ruimte : 60 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Enshrouded op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce RTX 2070 Super / AMD Radeon RX 6700 XT
 • CPU Videokaart : Intel i7-8700 (3,7 GHz 6 Core) / AMD Ryzen 7 2700X (3,7 GHz 8 Core)
 • Hdd-ruimte : 60 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de gamerecensie

Er zijn ook voorwerpen en drankjes die je kunt maken, zodat de hoeveelheid tijd die je in de lijkwade zelf kunt doorbrengen, toeneemt als jij en je vrienden later in het spel een uitstapje willen maken naar die Amber afzettingen die zo kostbaar zijn. Enshrouded nam de geweldige elementen van meer dan één game binnen het genre en verpakte ze op meerdere functionele locaties.

Leave A Reply

Your email address will not be published.