Corsairs Legacy Download

0

Als je ontdekt dat je graag een piraat was, dan is Corsairs Legacy Download de sport voor jou. Games gebaseerd op piraten zijn niet zo alledaags, er zijn zeker een paar briljante, maar videogames met dit soort thema’s zijn veel minder gebruikelijk dan fabels of sciencefiction. Dat is de reden waarom dit een spel is waar ik tegenwoordig erg enthousiast over ben en hopelijk ook wat extra mensen enthousiast zal maken.

Corsairs Legacy Download

Corsairs Legacy Download

Download

Corsairs Legacy game recensie

Het spel speelt zich af in 1689 en biedt een volwaardige piratenwereld om in te spelen. Zoals je kunt verwachten speelt het spel zich af in het Caribisch gebied en dit is altijd cool. Corsairs Legacy Pirate Action RPG zal de mensheid overwinnen. De populariteit van spellen als Assassins Creed IV: Black Flag, Sea of ​​Thieves, en voor het geval je naar de antieke school moet, laat Monkey Island zien dat er behoefte is aan piratenspellen.
Corsairs Legacy Downloaden

Kijk waar avonturen op wachten

De gameplay trailer die momenteel op Steam staat, is echter verschrikkelijk, hij lijkt traag en oninteressant en lijkt in niets op wat de allerlaatste sport kan zijn. Dit is een bewegings RPG waarin je stoere zwaardgevechten kunt aangaan en je wapen kunt gebruiken terwijl het zwaard niet goed genoeg is. Je kunt je piraat verbeteren omdat er veel ontwikkeling in het spel zit en er een heleboel speurtochten kunnen zijn, personages waarmee je interactie kunt hebben.
Corsairs Legacy Gratis
Dus in de verte lijkt Corsairs Legacy Pirate behoorlijk behoorlijk. Wat zonder twijfel mijn interesse heeft getrokken, zijn de ongelooflijke omgevingen. Vooral de zandkusten en het heldere water zien er fantastisch uit bij deze sport. Met de gratis versie hopen we de fanatici van piratenvideogames de wens te bieden om te begrijpen hoe de lotuitdaging eruit zou kunnen zien, in termen van mechanica en foto’s.

Ga op het stuur staan

Het zal ons helpen problemen eerder dan de volledige release van de game van ons af te zetten. Duik in de historische piratensimulator in de zorgvuldig nagebouwde omgeving van de Caribische plaats aan het einde van de zeventiende eeuw. De missie is voornamelijk gebaseerd op een vloergebaseerde RPG modus waarin je de primaire man of vrouw manipuleert en een stijl waarin je een zeilboot bestuurt.
Corsairs Legacy Spel PC
Neem deel aan een spannend verhaal dat historische statistieken verbindt met de arena van het boek Captain Blood: His Odyssey. Het verhaal van het spel gaat over een eiland genaamd Barbados, snel na de gebeurtenissen in de originele boeken. Er werd een enorm scala aan messen en geweren gemaakt op basis van het idee van goed bewaarde oude monsters, museumporties en hun replica’s.

De avonturen van Kapitein

Tijdens het zorgvuldig bekijken van alle modellen waarvoor het verbeterteam verantwoordelijk werd, overlegden we met historici. De onderneming probeert ook zo dicht mogelijk bij het financiële systeem van die tijd te komen, en tegelijkertijd het spel in evenwicht te houden. In visuele zin is dit een standaard Unity sport met eenvoudige foto’s die geen impact zullen creëren.

De missie heeft verre van de afmetingen van Sea of ​​Thieves, en eerlijk gezegd ziet het gelekte model Captain Blood er spannender uit. Maar voor fanatici van de authentieke Corsairs kan het werk Mauris maakte voldoende zijn, aangezien voorafgaande games in de collectie voortdurend als middelmatig worden beschouwd.

Hoe download en installeer je de Corsairs Legacy game op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Corsairs Legacy op pc:

 • Grafische kaart : GeForce GTX 660/Radeon HD 7870
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-3450 (3,1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3,5 GHz)
 • Hdd-ruimte : 25 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 7/8/10 (64 bits)

Aanbevolen hardwarevereisten voor Corsairs Legacy op pc:

 • Grafische kaart : GeForce GTX 980 / Radeon RX 590
 • CPU Videokaart : Intel Core i5-4690 (3,5 GHz)/AMD FX-8300 (3,3 GHz)
 • Hdd-ruimte : 25 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 7/8/10 (64 bits)

Samenvatting van de gamerecensie

De strijd van de Corsairs Legacy kent veel minder impactopmerkingen dan binnen de oude Corsairs. Wapens en aanvallen zijn eerlijk gezegd niet langer voelbaar, en de meest effectieve animatiecurven verergeren wat er gebeurt. De ontwikkelaars leken op zoek te zijn naar verstandig gedrag in sabelgevechten, omdat het Kingdom Come: Deliverance werd, maar tegelijkertijd herlaadt het wapen robotachtig terwijl het op de riem wordt geplaatst.

Leave A Reply

Your email address will not be published.