Port Royale 4 Spel downloaden

0

Port Royale 4 Spel werd gerapporteerd en kreeg ongelooflijk positieve input van de pers en fans. Het arrangement is bedoeld als een definitieve uitwisseling van recreatie, en de vierde passage in het arrangement hoopt de boel op te schudden. Presenteer een aantal coole nieuwe hoogtepunten terwijl je de meest geliefde hoogtepunten van fans verfijnt. De game komt waarschijnlijk pas in het tweede van het laatste kwartaal van 2020 uit, maar de voordelen gaan naar de mensen die pauzeren! Dus ondertussen hebben we de vier beste dingen gekozen die we het meest verwachten in Port Royale 4.

Port Royale 4 biedt een uitzonderlijke gamewereld met een schatting van ongeveer 4500 km x 2700 km rond 12 miljoen km². Dat is de hele Caraïben van het zuiden van de VS tot het noorden van Zuid-Amerika liefdevol gerepliceerd! Desalniettemin zijn het niet alleen details op het maaiveld: in het geval van ondiepten of riffen op kruispunten. Elke opgroeiende zeiler zou zijn hersens moeten hebben om de beste cursussen voor hun boten te vinden. Stromen kunnen schepen ruïneren of versnellen, afhankelijk van hoe u ze gebruikt! Het krachtige klimaatraamwerk van Port Royale 4 zal ook roet in het eten gooien bij gelegenheden zoals stormen!

Port Royale 4

Port Royale 4 Downloaden Spel

Downloaden
 

Economische simulatoren

Verder heeft Downloaden Port Royale 4 vervelende stapelschermen weggegooid. Wat je ook van plan bent in het wild dat in de haven is afgemeerd, door de oceanen te cruisen of de wereld door de stad te inspecteren, zie dat de hele wereld feilloos wordt afgeleverd en snel toegankelijk is. Zonder precedent voor de historische achtergrond van Port Royale, zullen maritieme schermutselingen van maximaal 10 boten het tegen elkaar opnemen in een turn-based conditie. Draag de pet van je commandant en gebruik je meest woeste strategieën om de gevechtssituatie om te keren.

Met inbegrip van 18 echt nauwkeurige boten, kunnen spelers verschillende strategieën gebruiken om hun domein te fabriceren en het zeventiende-eeuwse Caribisch gebied te overwinnen. Vanwege de nieuwe turn-based game-mechanica van Port Royale 4, zal de game in de recente geschiedenis meer strategisch zijn dan ooit tevoren. Je kunt je beste plannen uitspelen op een in-game hex-veld, waarbij maximaal 20 boten geïnteresseerd zijn in een gevecht van 10 voor elke kant. Op dat moment zijn er de nieuwe hoofdstrategieën, die tijdens het spel kunnen worden geopend! Bied tal van brandpunten in de strijd, bijvoorbeeld pittige fixes of aangedreven bewegingen. Een vaardigheidsboom is ook toegankelijk zodat u uw eigen unieke methodologie en scala aan vaardigheden kunt opbouwen.

Subjectieve en de objectieve delen in het Port Royale 4 spel

Hoe het ook zij, voor alle graszodenknuffelaars die het groezelige werk liever aan het team overlaten. Gevechten kunnen zich ook afspelen, waardoor je achterover kunt leunen, wat rum kunt proeven en de activiteit kunt zien ontplooien. Het Port Royale 4 vrij begint door te vragen met welk land je moet praten. Deze keuze heeft een enorme invloed op je verblijf op de planeet en zal de manier waarop dingen gebeuren blijven veranderen naarmate het spel vordert. Elk land heeft zijn eigen specifieke rangschikking van aandachtspunten en lasten in ons model, zie de bovenstaande schermafbeeldingen die we hebben gekozen voor Spanje! Wat een snelle ontwikkeling en kolonisatie van de nieuwe wereld hoog in het vaandel heeft staan. Als u voor Spanje kiest. U krijgt echter snellere verbeteringen in de ontwikkeling van uw domein en de ontwikkeling van uw nederzettingen.

Als je voor Engeland kiest, zul je op dat moment de maritieme capaciteiten van Groot-Brittannië exploiteren en grotere armada’s waarderen! Ook beloningen op uw scheepswerven die de uitbreiding zullen versnellen als uw armada’s. Maar mogelijk ten nadele van de gang van zaken in uw stedelijke gemeenschappen. Net zoals bij het kiezen van een land, kunt u ook door een van de vier tekens bladeren. Deze hebben eveneens hun eigen voor- en nadelen! Je zult dus op je specifieke roem moeten letten en je speelstijl en strategie op dezelfde manier moeten veranderen. In het bovenstaande model zijn we uitgekomen op het privateer-karakter. Privateers zijn fenomenaal in het toe-eigenen van vijandelijke schepen en armada’s, aanzienlijk meer met de steun van specifieke landen. Privateers zullen eveneens bekendheid verwerven, wat hen zal helpen om een ​​stuk vlotter door hun innovatieboom te reizen.

 

Extra laag gameplay

In ieder geval, als een kaper zich aangename boten toe-eigent, met name de boten van hun eigen land, zullen ze twee keer hetzelfde aantal bekendheidspunten verliezen, dus spelers mikken op dragen en ooglap en moeten een goede kennismaking met pratende papegaaien worden, moeten voorzichtig zijn met de moeilijkheden dat zou zo kunnen zijn. Min of meer: ​​kom consequent op de hoogte van uw kwaliteiten en tekortkomingen, en plan uw weg door de donkere wateren van de Caraïben zo ver mogelijk van tevoren!

In het geval dat een speler zo kiest, moet de hele economie en het uitwisselingsraamwerk natuurlijk mogelijk zijn, waardoor het bord verwaarloosbaar kleinschalig wordt als dat zo wordt gekozen. Als u de kans wilt hebben dat u de schattingen, scheepvaartroutes en sommen nauwkeurig moet beheersen, kunt u dat ook doen! Het aanpassen van scheepvaartroutes is helemaal gek, toegankelijke overlays voor de gids kunnen laten zien. Stromende windomstandigheden, stormen, ondiepe en diepe wateren. U kunt dan de koersen die uw boten kunnen nemen uitzetten en of er onderweg verschillende stops worden opgenomen. Bedenk gewoon dat u een inruilvergunning moet kopen voor de stad waarmee u moet ruilen. Dit opent echt verschillende perspectieven en maakt het hele framework ontvankelijker voor meer up-to-date spelers van deze spelstijl.

Sluit je aan bij de koloniale machten van Spanje

Dit is duidelijk het Caribisch gebied uit de zestiende eeuw, wat impliceert dat diefstal op zijn best is! Onbeschermde escorte zal waarschijnlijk vroeg of laat tijdens het spelen worden aangevallen. Gevechtsboten kunnen worden gedegradeerd tot bewakers om ze te beschermen. Om de grotere slagschepen te ontwikkelen, moet u de goedkeuring hebben van uw afgezant. Concessies die je met onderscheiding kunt aanschaffen voor het doen van missies en het uitschakelen van kapers, zodat je missies beter niet over het hoofd kunt zien! Elke wacht die oorlogsschepen heeft, zal eveneens een commandant nodig hebben om ze te bevelen. Commandanten zullen begrip krijgen door voor u te werken, wat aldus bekwaamheden zal openen voor de schipper naarmate ze hoger komen.

Voor het gevechtsraamwerk maakt Port Royale 4 spel downloaden gebruik van een soort turn-based strategiegevechten. Elke boot in de verbintenis heeft een vast aantal ontwikkelings- en bepalende momenten per beurt! De hoeveelheid gevechtsactiviteiten is afhankelijk van de gevechtshardware van de boot. Een boot met kanonnen langs elke kant heeft de mogelijkheid om beide te gebruiken als dat in een dergelijke situatie gebeurt. Er zijn verschillende arrangementen van shots die kunnen worden gebruikt! In een aanval die expliciet schade toebrengt aan de vijand, transporteert de kanonskogel of zijn groep grapeshot. Instappen moet ook mogelijk zijn als u een vijandelijk schip wilt vangen.

Vecht voor de suprematie van het Caribisch gebied

Verschillende buitengewone strategieën kunnen ook worden gebruikt om een ​​gevecht te helpen sturen ter ondersteuning van jezelf en deze kunnen tijdens het spelen worden geopend. In onze demo toonde Daniel het afsluiten van een ontwikkelingsruimte door de oceaan in brand te steken! Net als bij ruilen, kan de strijd volledig worden nagespeeld voor spelers die misschien minder geïnspireerd zijn door dat deel van de voortdurende interactie. Met alles in aanmerking genomen, lijkt Port Royale 4 op een oppervlakkig niveau misschien een echt verwarrend spel. De groep van Gaming Minds heeft echter veel gedaan om het spel aangenaam te maken. Meer verwarde delen van het spel kunnen volledig worden nagebootst, zodat spelers zich kunnen concentreren op verschillende perspectieven waar ze misschien beter in zijn.

De hoeveelheid menu’s is bovendien niet overweldigend en elk heeft een duidelijke reden. Consolideer deze sympathie met enkele oogverblindende beelden en het is de formule voor een game waar gamers uren in wegzakken! De Port Royale 4 gratis wordt in het derde kwartaal van 2020 op pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch verzonden, dus kijk hier op GT uit voor meer informatie! Met dank aan Daniel en Kalypso Media die de tijd hebben genomen om te pronken met Port Royale 4.

Port Royale 4 TrailerVaar 18 historisch authentieke schepen

Blader door vier pionierstroepen waarmee rekening moet worden gehouden: Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland! Elk met verschillende voordelen en opmerkelijke interactiviteitsstijlen. Vier kruistochten voor één speler die elk land volgen op weg naar grootsheid. Wijs een pionier aan uit vier onderscheidende personageklassen: The Explorer, Merchant, Buccaneer en Pirate. Opzetten en toezicht houden op uitwisseling met 60 Caribische stedelijke gemeenschappen in een enorme gamewereld.

Verken kliffen, ondiepe wateren en winderige klimaatgebieden om uw scheepvaartroutes te verbeteren. Bekijk meer dan 50 gebouwen om handelswaar te maken, bijvoorbeeld rum en extravaganties. Ontwikkel stadsstructuren met gevolgen voor de buurt om de winstgevendheid te stroomlijnen en om te gaan met de gelukzaligheid van uw bewoners. Vaar 18 over het algemeen bonafide schepen uit de late zestiende en zeventiende honderden jaren. Neem deel aan strategische, turn-based maritieme gevechten met baanbrekende commandanten. Open licenties, bouwbeurzen, nieuwe constructies en schepen door bekendheid te ontwikkelen in het door jou gekozen land.

Maak de kanonnen klaar

Afgezien van alle monetaire perspectieven om te controleren, is er nog veel onderzoek dat moet worden afgerond. Terwijl u door het Caribisch gebied vaart, ervaart u kleine brandpunten. Sommige zijn misschien net zo eenvoudig als een zeeman die zich bij uw team moet voegen! Anderen geven je misschien een speler in een geluksgids en nog meer geven je misschien een beloningsdoel. Deze vallen allemaal onder een vergelijkbare algemene paraplu, maar er zijn voldoende kleine contrasten om te voorkomen dat ze oud worden. Er zijn bovendien bedreigende boten om mee te vechten! Als je thuisland in oorlog is met een ander land, behouden jij en zij elke optie om elkaar aan te vallen. Privateers kronkelen bovendien over de wateren! Je mag in elk geval de wapens aansteken als je over een van deze gedegenereerden rijdt.

Helaas is de strijd het territorium dat over het algemeen het meest modderige stuk van het gratis spel Port Royale 4 zal zijn. Hoewel de rest van het spel allemaal continu gebeurt! Transportgevechten gaan naar een turn-based modus waarbij hexes worden gebruikt voor ontwikkeling en een vervangende activiteit. Turn-based functies bewonderenswaardig met bepaalde soorten gevechten. Daarom verlies je de sfeer van het instrueren van een armada wanneer ze abrupt beginnen af ​​te wisselen. Praktische ervaring opdoen in het maken van techniekgames voor een wereldwijd publiek op elk hypermodern podium! De portefeuille van Kalypso Media omvat de volledige rechten op de Tropico-overeenkomst, Commandos, Port Royale, Dungeons, Sudden Strike en Railway Empire.

Een nieuwe horizon

Boten zouden mammoeten moeten zijn. Je vecht voor mobiliteit, vooral tijdens het besturen van een bruut met meerdere masten. Door gevechten op te zetten als turn-based ondernemingen, verlies je het gevoel van zeemanschap dat de rest van het spel echt overdraagt. Bootgevechten voelen vaak ongemakkelijk aan in computerspellen. Als Port Royale 4 echter het tegenovergestelde doet, begrijpt u dat ze zich volledig onhandig moeten voelen. Gelukkig is de strijd in Port Royale 4 beslist geen centraal element. Het zal soms gebeuren, maar je kunt er meestal vanaf blijven als het geen thee is.

In het algemeen, als je op zoek bent naar een systeem, het bordspel waarmee je kunt kiezen hoe no-nonsense je dingen moet krijgen! Port Royale 4 ziet eruit alsof het aangenaam aan de gang is. Het is niet het meest opvallend vreselijke op de planeet om te zien hoe veel kleine schepen voorwaarts varen. Cruisen door de Caraïben en uitwisselen met steden. Je kunt ook de volledige baas worden, flexibele lijnen afsnijden en stedelijke gemeenschappen uithongeren totdat ze gedwongen worden om met jou en alleen jij samen te werken. Pas op voor deze: de downloaden Port Royale 4 heeft op dit moment enkele kleine problemen, maar het kan veranderen in een gehuld juweel wanneer het in september wordt uitgebracht.

 

Port Royale 4

Port Royale 4 PC Spel

Downloaden

Spel Port Royale 4 Systeemeisen :

Minimale vereisten voor Port Royale 4 spel

Besturingssysteem: Win 8 64
Bewerker: Intel Core i5-2400S 2,5 GHz / AMD FX-4100
Grafische kaart: AMD Radeon HD 7970 of NVIDIA GeForce GTX 680
VRAM: 2 GB
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 10 GB ruimte op de harde schijf

Port Royale 4 spel Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 10 64
Bewerker: Intel Core i5-6600 3,3 GHz / AMD Ryzen 3 3300X 4-core 3,8 GHz
Grafische kaart: AMD Radeon RX 570 8GB of NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
VRAM: 4 GB
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 10 GB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Port Royale 4 Gratis
  • Port Royale 4 Downloaden PC
  • PC Spel Port Royale 4
  • Gratis Port Royale 4
  • Spele Port Royale 4
Leave A Reply

Your email address will not be published.