ReCore Downloaden

1

ReCore Downloaden is gehandhaafd in klimaten scifi actie adventure, gepubliceerd vensters op het pc platform. Featured titel is het resultaat van samenwerking comcept studio, opgericht door een voormalig werknemer Capcomu en medeoprichter van merken zoals Mega Man, Onimusha en Dead Rising Keijiego Inafune met het team anker Studio, waaronder de maker van de cultserie als legendarische Metroid Prime.

ReCore Downloaden

ReCore Downloaden

PC Downloaden Game
Aanvankelijk ontwikkeld

Als een exclusieve game voor de Xbox, Recore verscheen eindelijk ook populaire pc met Windows 10. Wat meer is, dit is een van de eerste vervaardiging afgegeven krachtens het programma Xbox Speel overal, volgens welke de game te genieten op beide consoles en een computer, genoeg te koop een kopie van één van deze platformen en de tweede krijgen we geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Sprongen hebben net genoeg houdtijd om je een moment te bieden om mentaal te visualiseren waarin je zult landen zonder dat je je langzaam of zweverig voelt, en richels en schakelsystemen zijn precies zo gepositioneerd, dat ze geenszins meer precisie vereisen dan de responsieve bedieningselementen haalbaar maken. Het beste gebruik van te maken uw verbeterde schade.

ReCore Downloaden

Gevechten zitten

Je kunt bijvoorbeeld mengselstrepen construeren door ingekeepte segmenten van de levensbalk van een vijand weg te hakken. Hogere combo’s suggereren grotere schade als je schiet, dus je leert hoe je kleine, gemakkelijk te doden vijanden of vijanden met ongelooflijk gesegmenteerde fitnessbalken kunt zien, aangezien energie te voet kan worden opgebouwd voordat je je tot de zwaardere moet wenden om.

Na verloop van tijd krijg je een ervaring van hoe uitzonderlijke vijanden hun bewegingen telegraferen, welke van hen schoon zijn om uit de buurt te blijven, en welke van hen je moet onderbreken met een geladen schot uit je geweer. De uitvoerig geconstrueerde springpuzzels van ReCore, en in tegenstelling tot veel 3D-actiespellen die platformelementen proberen te bevatten, wordt dit hier met een zeldzame gratie behandeld.

Vol met kleine nuances

Het verhaal van de game ReCore Downloaden illustreert zeer grimmige visie op de richting waarin de mensheid post en hoe kan er als volgt uitzien. Tijdens het spel nemen we aan het Joule-Adams, één van de laatste vertegenwoordigers van het menselijk ras, dat na de grote ramp te raken van de massa werd verzonden naar een verre planeet ver Eden ter voorbereiding van een nieuwe thuisbasis voor de mensheid.

Na vele jaren in cryogene slaap, onze protagonist wakker en ontdekt dat niet alles verliep volgens de oorspronkelijke veronderstellingen. Ze nam de kolonie omdat de fractie van vijandelijke robots, waarvan het doel is om de mensheid. Het blijkt echter dat niet alle machines burn met tomeloze haat van het volk, en een van de uitzonderingen is sympathiek robot Mack, die hard op weg is een trouwe metgezel heldin.

In een vijandige omgeving

Belangrijk aspect van de game is vooral overleven en de strijd tegen vijandelijke robots. Onder hen vinden we zowel de kleine machines, waarvan de nederlaag mag niet al te veel problemen en krachtige bazen vaak hun grootte in overmaat van heroïne en waarbij verschillende tactieken om te vechten. Tijdens het spel Joule maakt gebruik van een breed scala aan verschillende wapens en gadgets die haar unieke vaardigheden.

Een van de belangrijkste elementen van de mechanica Recore, terwijl de sleutel tot succes in het spel ontpopt zich tot een vaardig gebruik van verschillende mogelijkheden die robots. ReCore Gratis gameplay neer op een gigantische wereld, die voornamelijk bestaat uit woestijnachtige gebieden en de belangrijkste doelstelling van dit project is het zoeken naar middelen en verborgen schatten en propitiation elke opeenvolgende bondgenoten.

ReCore Downloaden

Elk van hen heeft zijn

De kern van het bewustzijn dat we verder kunnen gaan in het lichaam van een andere machine, unieke vaardigheden, terwijl het tegelijkertijd zijn huidige persoonlijkheid. Naast de genoemde Mack, in de loop van het spel ontmoeten we andere vriendelijk ten opzichte van de machine. Sommige zijn zeer flexibel en handig tijdens zowel verkenning en gevechten, de andere kan ons helpen tijdens het klimmen of escape.

En nog anderen zijn typische combat robots die gewetenloze steviger tegenstanders ondervonden. Een soort nieuwsgierigheid is het feit dat de individuele robots in de game worden gepresenteerd en niet als een hersenloze machine, maar als begiftigd met eigen intelligentie wezens die kunnen leren en onthouden de ervaringen uit het verleden. Daardoor is in de loop van het spel worden steeds sterker en het ontwikkelen van een nieuwe en nuttige vaardigheden.

Hoe ReCore PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op ReCore Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van ReCore

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3,2GHz /AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 50 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4690 3,5 GHz / AMD FX-8370
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 390
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 50 GB

 

1 Comment
 1. hans says

  Ik raad de spellen gratis aan en alles werkt

Leave A Reply

Your email address will not be published.