Dead Rising Downloaden

0

Dead Rising Downloaden voor de pc Windows is een third-person actiegame ontwikkeld door Capcom. De belangrijkste auteur van productie is Keiji ontvangt Inafune de beroemde Japanse ontwikkelaar, die de vader niet alleen het merk, maar ook de Lost Planet en Onimusha. Oorspronkelijk, productie werd uitgebracht op Xbox 360 in 2006, en tien jaar later werd overgeplaatst naar de Xbox, PlayStation 4 en PC.

Dead Rising Downloaden

Dead Rising

PC Downloaden Game

De game vertelt

De avonturen van Frank West een fotograaf die werkzaam zijn op het gebied van journalistiek. Op zoek naar sensatiezucht bezoekers op een klein stadje Willamette, Colorado, die om onbekende redenen was gesloten en geïsoleerd van de rest van het land door het leger. Op de plek ontdekt hij dat dit niet is gebeurd zonder reden – in een winkelcentrum handvol overlevenden gevlucht uit de zombies.

Animaties zijn ook geweldig. Zombies verkreukelen trappen, schuifelen stijf heen en weer, staren naar hun handpalmen in idiote verbazing en worden nauwkeurig competitief als Frank dichtbij komt. Ze kunnen ook worden teruggegeven in een uitbreiding van prachtige flarden met wapens zoals de katana, kettingzaag of ceremonieel zwaard. Uitstekende bewegingsonscherpte-effecten worden ook tijdens de duur van de sport gebruikt.

Dead Rising

De Willamette hoofdpersoon

Dead Rising Downloaden voor de is een ongewone actiegame met open wereld vol met duizenden zombies, tot elke prijs willen vermoorden ons. Frank heeft tot taak de volgende locatie in de zoektocht naar de waarheid over de oorzaken van de ramp. Echter, dit is het belangrijkste, maar niet het enige doel van de fotograaf, zoals de avonturen die hij ontmoet ook andere bewoners die behoefte hebben aan zijn hulp.

Hoewel Dead Rising geenszins zeker een fantastisch, opvallend moment van uiterste schoonheid heeft, kan er een bijzonder zichtbaar plezier worden ontleend aan het doorsnijden van menigten gemakkelijk levendige hersenloze vijanden. Het is op een bepaald moment van de dag ook een mooier spel als de zon door de ramen van het huis schijnt en de zombies op de binnenplaats bedekt met een ironische hemelse bloei.

Piloot die rekening of niet van

Het probleem is dat naast hen van tijd tot tijd om de verschillende psychopaten meestal nog geduchtere dan de zombies. Gelukkig, de hoofdpersoon is een vindingrijk man, kunnen gebruiken om vrijwel alles valt in zijn handen. Ontwikkelaars mogen gebruiken in de strijd tegen het indrukwekkende arsenaal van artikelen – van een bezem en een brandblusser, de maaimachine, samurai zwaard, de vuurwapens.

Degene die de geluidseffecten voor deze sport heeft opgenomen, wil het graag verbeteren, want er zijn een aantal misselijkmakende spetters en een gestaag, zenuwslopend refrein van ondood gekreun. Alle wapens, van de kettingzaag tot het waterpistool, klinken zoals ze zouden moeten klinken. De sonische stoot waarmee de voorhamer op de grond slaat, klinkt vol dodelijke druk.

Na dat tijdstip

Voor zombies en redding van de overlevenden en psychopaten ontvangen Prestigepunten of ervaringspunten ontwikkelen het karakter, en daardoor wordt deze. Snellere, meer gezondheid, meer ruimte in uw inventaris of hij kan blijven wegslingeren. Een interessant element urozmaicającym gameplay Dead Rising Gratis PC is de verstreken tijd. Zoals reeds vermeld, Frank heeft slechts 72 uur in slaagt het raadseltje.

Er zijn ook een aantal ongelooflijk bloederige tussenfilmpjes, vooral de scène met het verlies van levens van een zekere sekteleider, allemaal gedetailleerd met stremmend geschreeuw en weerzinwekkend praktische knak, en stromende geluiden. Er komen zelfs een paar behoorlijk goede stemmen naar voren in de verhaalscènes, en de diverse godslastering die Frank uitspreekt tijdens zijn avonturen zijn altijd passend.

Dead Rising

De game loopt twaalf keer

Dan in werkelijkheid zo één virtuele dag is twee uur doorgebracht op het scherm. Dit betekent dat wij soms moeten erg gehaast willen we zoveel mensen te redden. Na dat volgens onze acties, zien we het einde van één van de diverse terminals. Wapens niet alleen die impromptu vrij snel echter slijten, dus zo nu en dan lopen we van iets anders. Frank heeft nu 72 uur te onderzoeken en rangschikken van alle feiten.

In een grappige wending is het sportcircuit normaal gesproken etherisch, popcorntracks die je waarschijnlijk zou ontdekken als je in een lift pompt. Het vormt een geweldige aanvulling op het diepgewortelde en raspende zombiegesis dat het grootste deel van de audiocomponent van Dead Rising vormt.

Hoe Dead Rising PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Dead Rising Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Dead Rising

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo 2,4 Ghz/AMD Athlon X2 2,8 Ghz
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 550TI / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470 3,2 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7790
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.