Metro Redux Downloaden

0

Metro Redux Downloaden is de gecombineerde versie van twee titels in de serie Metro. Praten over gestart in 2010, de cyclus van actiegames met een first person perspectief (FPS) gevestigd in het universum Metro 2033, een grimmige post-apocalyptische wereld gecreëerd door de Russische schrijver Dmitri Głuchowski. Op de besproken set bestaat uit twee producties die zijn aangepast vooral grafisch op zodanige wijze gebruik te maken.

Metro Redux Downloaden

Metro 2033 Redux Downloaden

PC Downloaden Game
Er zijn nu meer gedetailleerd

Opnieuw het karakter Artyom, maar dit keer laat de tunnels om de verwoeste gebieden op het oppervlak. De makers van de Deep Silver hebben ter harte genomen bij de kritiek op de oorspronkelijke, wat resulteerde in een verbeterde strijd mechanica, een meer open sites, alsook tenuitvoerlegging van de multiplayer-mode. Veel critici Metro: Laatste licht was zelfs bejubeld als een van de beste games van 2013.

Dat is een enorme ontwikkeling, maar de grootste is dat de vijandelijke AI zich constanter voelt, waardoor het haalbaar is om rond te sluipen of op groepen vijandige bewakers te jagen zonder het risico te lopen al hun vrienden willekeurig naar je echte locatie te laten crashen zodra ze een frame zien. PlayStation 3 en pc, maar Redux verbetert zowel de momentopnamen als de gameplay op uitgebreide manieren.

Metro 2033 Redux Downloaden

Meestal voor het hogere

Ook is Metro 2033 achteraf uitgerust met dezelfde kleine details die het zoeken naar schilden vooral grappig maken, maar niet langer vooral moeilijk in Last Light, zoals muzikale signalen die je laten weten wanneer bewakers dichtbij zijn, wat hun alarmstatus is en wanneer je Ze hebben een moord gescoord of dreigen opgemerkt te worden. Niet alle gevechten zijn even spannend vanwege de stealth-mogelijkheden.

Waarin je zo zwaar lastiggevallen kunt worden dat het voelt alsof een paar graden kledingmaker gek werd met een rubberen stempelapparaat bij het plaatsen ervan. Die momenten duren echter net niet te lang, en hoewel het de moeilijke, sombere aantrekkingskracht van het unieke mist, is Redux typisch een veel soepelere, extra opwindende en hoger uitziende manier om van Metro 2033 te genieten.

Terwijl Spartan het digitale

Wij verkennen de ondergrondse nissen van het vechten met angstaanjagende mutanten of probeert te besluipen en tussen hen. Hoewel niet zonder gebreken, de titel is geprezen door critici voor haar heerlijke klimaat, alsook interessante oplossingen voor het afbeelden van gebeurtenissen en ideeën voor het gebruik van apparatuur. De tweede game die deel uitmaken van het pakket dat Metro: Laatste licht vanaf 2013.

Vooral in de allerlaatste fasen

Nogmaals, wij bereid enige niet-interactieve cut-scènes gespeeld op de game-engine, waardoor iets ergens te spreken. De oude en de nieuwe editie is niet zo in dit opzicht identiek zijn, en het verschil kan niet alleen worden verlaagd tot het grafisch ontwerp; gaat veel dieper en betreft bijvoorbeeld een combinatie van twee kleinere levels in één grote, zoals in het geval van de episode dode stad.

De eerste van deze items Metro 2033 oorspronkelijk uitgegeven in 2010. De actie vindt vooral plaats in de tunnels van de Moskouse Metro Redux Downloaden, die na de verwoesting van de atomaire word een toevluchtsoord voor nabestaanden. Het hoofdpersonage is een jonge Artyom en het verhaal van de game heeft een nauwe relatie met het uitgegeven in 2005, een boek van dezelfde titel.

Metro 2033 Redux Downloaden

Volledige conversie woonde

Zoals de meesten van hen zijn objecten direct afkomstig uit het laatste licht Metro Redux Downloaden. De mogelijkheden van de achtste generatie consoles PlayStation en Xbox 4. Dit maakt geen onderscheid in gameplay, maar het is een aangename bijkomstigheid. 2033 houdt er niettemin van om in open gebieden handenvol monsters naar je te gooien. Dat is allemaal ongewijzigd ten opzichte van het authentieke model op Xbox 360.

Het begint met de keuze om wel of niet door de tunnels te snellen in de Survival-modus, die zwaardere, Metro 2033-achtige bedreigingen en schaarse middelen belooft, of ze te bestormen met overvloedige munitie en sneller tempo in de door Last Light geïnspireerde Spartan-modus. Als je vergeet welke je hebt gekozen, kijk dan eens naar je horloge. Het analoge model van 2033 verschijnt in Survival.

Hoe Metro Redux PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Metro Redux Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Metro Redux

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4500 2,2GHz /AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 3870
 • DirectX®: 10
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 10 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E8400 3,0 GHz / AMD Athlon II X2 270
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 10 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.