INSIDE Downloaden

1

INSIDE Downloaden is een arcade spel met elementen van logica. Verantwoordelijk voor de productie van een Deense studio Playdead, die eerst goed ontvangen onafhankelijke game versloffen. In tegenstelling tot het voorgeborchte, Inside is een titel die biedt 2,5d graphics, of volg de actie side, maar de achtergrond is gemaakt van driedimensionale modellen.

INSIDE Downloaden

INSIDE Downloaden

PC Downloaden Game
Maar vleugjes schaduw vaak roze

In de game volgen we de lotgevallen van een jongen die de mensheid te redden van de duivelse krachten geleidelijk aan macht over de wereld en het uitvoeren van experimenten op mensen. De speler met de opeenvolgende kaarten moet aantonen buitengewone vaardigheid en het vermogen van logisch denken en duidelijke feiten. Net als de vorige game studio, Inside distinguished ascetische en zeer donkere kunstwerken.

Afgegeven op pc Windows Inside Downloaden is een arcade game, verwijzend naar de stijl van het vorige project. Van dezelfde artiesten of surreële spel Limbo, die onverwacht succes in een versie voor de Xbox 360 in 2010, en werd later overgebracht naar alle belangrijke platforms, waaronder mobiele. De titel van de verantwoordelijkheid van de Deense studio Playdead, geregisseerd door Dino Pattiego.

INSIDE Downloaden

De gameplay van Inside

Terwijl je het militaristische complex van Inside binnendringt en de gewone diepte induikt gedurende de drie stevige, prettig tempo uren die nodig zijn om de campagne te voltooien, wordt het uiterlijk en de gameplay altijd aangepast bij onverwachte benaderingen. Als je in een eenmansonderzeeër zit en antwoorden diep in deze basis probeert te vinden, is dit het meest effectief bij het begin van het mysterie.

Sterfgevallen komen vaak voor en kunnen in het begin onvermijdelijk en oneerlijk lijken, maar het zijn zeker lessen die jullie leren wat je wel en niet moet doen. Er moet wel iets gebeuren, omdat er verrassend genoeg helemaal geen instructies op het scherm of gesproken instructies zijn. En terwijl je sterft, zijn de animaties van de dood van de jongen zo divers en soms van het allerhoogste niveau, dat ze vermakelijk en soms zenuwslopend zijn.

Maar sfeervolle 2D-puzzelplatforming

De binnenkant wij volgen de acties van de onbekende jongen, het oversteken van de donkere, de regen met bakken universum. In het begin is hij ontsnapt jagen voor zijn volk, maar na verloop van tijd ontdekt dat in de plaatsen waar het doorkwam, gerund door de mysterieuze en vreemde experimenten. In vergelijking met zijn eerste titel, de bedenker van Playdead verrijkt met nieuwe gameplay-elementen.

Maar de voornaamste principes zijn afgeleid van de klassieke 2D-platformactie. Facing achtervolgers protagonist komt neer op het oplossen van meer of minder complexe logische puzzels en interactie met de omgeving. Dit vereist vaak een grote capaciteit en hoge snelheid handmatig respons. De game Inside PC bevat geen dialogen of teksten, dus de speler moet let dan goed op de omgeving om een beter inzicht te krijgen in het verhaal.

INSIDE Downloaden

Grijs kleurt de hele omgeving

Worden gebruikt als een gedurfde vergelijking die de aandacht trekt, zoals de ontwerpers het willen. Cameraschilderijen zijn ook prijzenswaardig; de hoek verandert nauwelijks, maar van scène tot scène bevindt u zich voortdurend in de meest geschikte kijkpositie voor wat er op het scherm gebeurt, en er is meestal een zichtbare beloning telkens wanneer de camera dichterbij komt, naar buiten trekt of aanpassingen maakt houding.

Ik stopte gewoon om mijn omgeving te waarderen, waarbij ik de subtiel speciale animaties, stemmige verlichtingsarmaturen, het krachtig contrasterende kleurenpalet of zelfs de griezelig verontrustende geluidsindeling in me opnam. Je kunt aandacht besteden aan de ademhalingsproblemen van de jongen nadat hij een tijdje heeft gerend. Je kunt hem zien struikelen nadat hij springt en vasthoudt aan een jogginglanding.

Veel op Limbo’s eenvoudige

Kijken hoe hij wordt gezapt en van het scherm wordt gesleept met behulp van een elektronische tentakel of naar de vergetelheid wordt gestraald, voegt wat lichtzinnigheid toe aan de stabiliteit door de ingetogen verscheuringen en geweerschoten. Intussen zijn de controleposten liberaal genoeg en zijn de vrachttijden zo kort dat doodgaan geenszins als een straf lijkt.

Onder haar belangrijkste developers was ook zakenrollersgilde houd je nauwlettend Jensen, wiens artistieke visie een beslissende invloed gehad op het succes van de eerste game ontwikkelaars van Kopenhagen. Een grote bijdrage aan de productie van binnenuit filed het Danish Film Institute, dat medegefinancierd is het creëren van het spel. Zware groteske sfeer wordt aangevuld door goed passend soundtrack.

Hoe INSIDE PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op INSIDE Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van INSIDE

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz/AMD Phenom II X4 820
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 630 / AMD Radeon HD 6570 v2
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-920 Quad 2,67GHz / AMD Phenom II X4 945
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 v2
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

 

 

1 Comment
 1. MCdj says

  dit spel is leuk en cool

Leave A Reply

Your email address will not be published.