Abzu Downloaden

0

Abzu Downloaden is het debuut van onafhankelijke studio reuze inktvis op de Windows PC platform, opgericht door één van de elektronische. Industry veterans Matt middenschip, die eerder werkte als art director op het spel reis gevormd bij 505 Games. Zijn eerste werk nadat deze onafhankelijk is een ambitieus project, duidelijk gebaseerd op hun veronderstellingen over de ervaringen met de genoemde productie.

Abzu Downloaden

Abzu Downloaden

 

PC Downloaden Game
Abzu heeft geen duidelijk

Samen met de progressieve verkenning van de wereld gepresenteerd meer speler moet raden gebaseerd op de geschilderde ontdekt in de ruïnes van fresco’s, de gebeurtenissen in het verleden, terwijl je probeert te interpreteren de huidige gebeurtenissen op het scherm, die getuige is. Het actie-zeebodem en één van de doelstellingen voor ons is hun onderzoek, evenals de residuele interactie van haar inwoners, zoals verschillende soorten vis.

Tijdens de route van dit charmante drie uur durende avontuur vol diepzeemysteries en ontdekkingen, ebden en vloeiden de wisselende melodieën met mijn gevoelens en voedden ze mijn interesse om de finale te bereiken, zelfs als het verhaal geen context had. Wat je gaandeweg doet, is een beetje licht op de gameplay, maar het is nog steeds een prachtige reis die echt de moeite waard is om te maken.

Abzu Downloaden

De context en de derde

Abzu’s interessante onderwaterwereld wordt geleverd met weinig creaties: je bent een mysterieuze duiker die wakker wordt en begint te ontdekken, maar het genereert genoeg mysterie om je door een reeks prachtige plekken voort te stuwen. Van zeewier dat in de moderne tijd zwaait tot mysterieuze verzonken heiligdommen, elk gebied weerspiegelt Abzu’s prachtige kunstwerken, aandacht voor elementen en een uitstekend gevoel voor schaal terwijl.

Dit avontuur voelt geweldig aan vanwege de manier waarop het voortdurend het volgende opwindende gebied voor je bungelt. Abzu’s reis naar de diepte wordt voornamelijk weergegeven door middel van mooie graphics, maar de opzwepende, suggestieve muzikale waardering steelt absoluut de show. Elke nieuwe nabijheid die je ontdekt, wordt geboekt via een nummer van Journey-componist Austin Wintory.

Drietraps acceleratie

Een klein deel van het spel kunt u ook laat het aquatisch milieu, waar humanoid karakter kan alleen worden verplaatst van de ene naar de andere plek, of wilt communiceren. De Abzu Downloaden, zoals in het voornoemde spel reis – Reizen, kunnen niet worden voorzien van nederlaag en slechts tot op zekere hoogte, de uitdaging krijgt dan wellicht alle verwezenlijkingen / trofeeën, die de makers van het programma.

In termen van de uitwerking

Uitgegeven op Abzu Gratis presenteert een hoog artistiek niveau, met een zeer kleurrijke wereld, waar op één scherm tegelijk kan oplopen tot enkele honderden bewegende objecten. De auteurs niet proberen om realistisch blijkt de diepe oceaan. Met deze behandeling, er is een goede kans dat de visuele titel niet oud voor vele jaren. Het verdient de hoogste lof voor deze musical, perfect gecorreleerd met rozgrywającymi gebeurtenissen.

De game studio Giant Squid is wel onze taak om penetratie dieptes van de zee, zodat de maker van nadruk die wordt gelegd op de animatie duiker, die onze protagonist en gemakkelijke bediening, die naast de mogelijkheid de richting van zwemmen en bewegende camera wordt ondersteund slechts drie knoppen – één verantwoordelijke voor het verkeer zelf , de tweede voor alle interacties die plaatsvinden op het niveau.

Abzu Downloaden

Een tijdelijke

Het meeslepende ensemble van strijkers en fluiten stuitert heen en weer tussen rustgevende deuntjes en opzwepende orkestmelodieën die me uren bij bleven nadat ik de controller had neergelegd. De orkestraties worden zorgvuldig gebruikt om emotionele momenten te accentueren op een manier die ik maar weinig videogames heb zien doen, waarbij het tempo stijgt en wegsmelt in het historische verleden zoals het hoort.

En elke keer dat het nummer verdween, dienden de omgevingsgeluiden van de oceaan als een regelmatige herinnering die ik in deze internationale film over het algemeen alleen hoorde. Dit alles zorgt ervoor dat Abzu het dichtst in de buurt komt van een speelbaar model van Disney’s Fantasia dat ik in een videogame heb zien produceren. En zijn bijdragen klinken in werkelijkheid ongelooflijk.

Hoe Abzu PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Abzu Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Abzu

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz/AMD Phenom II X4 805
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 6 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-860 Quad 2,80 GHz / AMD FX-8120
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R9 370X
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 6 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.