Furi Downloaden

0

Furi Downloaden wordt losgelaten op het PC platform Windows dynamic actiegame met een combat-systeem gemodelleerd. De Japanse producties van hack and slash, houdt de serie Devil May Cry of Bayonetta. Het project ontwikkelde een serie bekende pijlinktvissen en mobiele fights Combo Crew Franse studio The Game Bakers.

Furi Downloaden

Furi Downloaden

PC Downloaden Game
Furi handeling plaatsvindt

Neem je de warrior proberen te ontsnappen met behulp van een gigantische gevangenis. Op weg naar de vrijheid hem geworden, maar de bewakers die overwonnen moeten worden om hun sleutels. Aan het begin van de campagne ontvangt de speler slechts kruimels van kennis over de wereld en de held en alleen tijdens gameplay voldoet aan volgende elementen, die stap voor stap onthullen het hele verhaal.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Furi allemaal om mode draait. Het combineert snel en waanzinnig zwaardvechten met kleurrijke, door de kogelhel geïnspireerde dual-stick-opnamen om gevechtsrapporten te creëren die nu lijken op het maximum van de top-anime-gevechten. Furi’s motie valt op dankzij de mate van volharding en terughoudendheid die de daaropvolgende strijd vereist.

Furi Downloaden

Maar sommige gevechten zijn

Omdat je helemaal geen nivellering, gadgets of ontgrendelbare mogelijkheden hebt, word je gedwongen om vertrouwd te raken met slechts vier fundamentele bewegingen: schieten, zakken, ontwijken en pareren. Je kunt elke pass, exclusief pareren, betalen om een ​​krachtigere versie uit te voeren, een waardige beloning voor het gevaar dat de geleidelijke opbouw ervan omvat. Dit zorgde ervoor dat de onderneming op nieuwe en opwindende manieren groeide.

The Strap, een waanzinnige, met een zeis zwaaiende gevangene die op wielen door haar geëlektrificeerde gevangenis snelt en je van verre beschiet met krachtstralen en kogelregens is een veel buitengewoon gevecht dan gevechten in de buurt van gevechten in tegenstelling tot extra traditioneel melee-georiënteerde bazen zoals een ridderzwaard en Een vader die een bord hanteert, bekend als The Hand, of The Edge, een stijlvolle.

Dan de hoogtepunten

In de beschikbare voor pc Windows Furi Gratis ziet het er interessant audiovisuele bindend. De bedoeling van de auteurs was het ontwikkelen van de game, zodat ieder optreden de guard is een uniek karakter. Daarom moeten de verschijning van vijanden in dienst was van Takashi Okazaki, dat de vader van de serie Afro Samurai. Maar het bedenken van de lagen van de muzikale artiesten belast met het Franse electro scene.

Geleid door de speler het karakter is voornamelijk actief in de strijd, dat gemaakt is van vuurwapens en het zwaard. De skirmish is volledig arcade en biedt een grote verscheidenheid aan aanvallen en de mogelijkheid om ze te combineren met combo’s. Tussen gevechten, we hebben verkend. In deze hoofdstukken te weten van de geschiedenis van de wereld en krijgt de gelegenheid om waardevolle tips die u zal toelaten om de zwakke punten van de vijand.

Furi Downloaden

Aanzienlijk zwakker en extra repetitief

Door samoerai gestimuleerde krijger die lijkt op je eigen persoon, maar ze zijn allemaal even grappig en verrassend. De lay-out van de baas raken en weglaten, zo nu en dan janky-mechanica en het vertrouwen op gescripte aanvalssequenties verpesten de float een beetje te regelmatig. De modieuze look en het geweldige deuntje zorgen er op zijn minst voor dat het de hele weg door geweldig klinkt en klinkt.

Elke baas in Furi’s eigenaardige en kleurrijke interstellaire gevangenis had het volledige gebruik van al deze vaardigheden nodig om hem uit te schakelen, maar nu meestal niet op dezelfde manier. Furi kan overgaan in een groot aantal van zowel strikt voorspelbare aanvalssequenties die een vervelende sleur van aanval en respons veroorzaken, als frustrerend chaotische uitdagingen waarbij de uiteindelijke resultaten af ​​en toe meer over geluk dan over talent gaan.

Het zorgt voor stabiliteit

Opmerkelijk is Furi Downloaden nooit vechten met meerdere tegenstanders tegelijk alle veldslagen in de vorm van dueling één-op-één. Elk van de vijanden is een afzonderlijke vorm, bezit een eigen uitstraling en vechtstijl en vaardigheden vergelijk zelf geleid door onze held. De gehele ontwikkeld zodat de campagne werd in de praktijk in de vorm van een lange reeks van confrontaties met de bazen.

Hoe Furi PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Furi Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Furi

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-3245 3,4GHz /AMD Athlon II X4 641
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 5 GB

Aanbevolen systeemeisen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470 3,2 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 5 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.