Dishonored 2 Downloaden

1

Dishonored 2 Downloaden is een intense actiegame in termen van FPP, waarin de speler opnieuw geconfronteerd worden. Met de hordes verschillende tegenstanders. In Platinagaranties 2 we kunnen spelen als held van de eerste game, Corvo Attano of als Emily Kaldwin titel, deze brengt ons naar de kustplaats Karnac gelegen ten zuiden van Dunwall. Zette een mooi oog voor de visuals.

Dishonored 2 Downloaden

Dishonored 2 Downloaden

PC Downloaden Game
Een faillissement of in het verleden

Nogmaals in het arsenaal van een speler vindt u een aantal ingenieuze en dodelijke gadgets en de game kun je gaan ten minste enkele verschillende manieren inaanmerkingneming zowel in de schaduwen, en totaal rampage. Belangrijker nog, elk van de twee personages is uniek voor zichzelf gadgets, vaardigheden en methoden van navigeren op de kaart, bijvoorbeeld. Emily heeft een speciale arm in de vorm van tentakels.

De prachtige, schilderkunstige esthetiek is overgenomen door het unieke, en elk meubelstuk, kunstwerk en merkeigenschap voelt doordacht en samenhangend aan. Een deel van de vreugde van het verkennen van Karnaca is het ontdekken van de dichte internationale constructie van Arkane, van de excentrieke reclamespots tot de kranten die dieper ingaan op de kennis van de sector die de verdachten in een moordzaak zijn.

Dishonored 2 Downloaden

De stad voelt levend

In tegenstelling tot de straten van het unieke Dunwall, waar een rattenplaag werd gebruikt als reden voor hun leegte, bloeit Karnaca. NPC’s nemen je over om je een optionele zoektocht te bieden; een winkelier zou je misschien ineens vragen om dekking te bieden voor een naderende bende, anders hoor je meer dan één met bloed bespatte walvisvaarders praten over de gevolgen van iets dat je waarschijnlijk hebt gedaan.

Dit en meer verschijningen van de dodelijke bloedvliegnesten, volledig gebaseerd op de grote verscheidenheid aan mensen die je hebt gedood, klaar voor het volume van de manier waarop je acties de sector in grote lijnen beïnvloeden, van minuut tot minuut , maar het is nog steeds een leuke touch. Bijvoorbeeld de technologische verbeteringen die zijn gecreëerd door gekke industriëlen en die de wereld zouden kunnen opschudden.

Kunt de locatie vrijmaken

Maar blijkbaar wordt de belangrijkste persoon niet aan de hoofdrolspelers gegeven, maar aan Meagan Foster, ingesproken door Rosario Dawson. Ze is de kapitein van de Dreadful Wale, het schip dat als basis dient tijdens missies. Meagans verhaal, een moeilijk, gepusht meisje met een mysterieus verleden, ontvouwt zich langzaam en subtiel in Dishonored 2, met empathie gebracht met de hulp van Dawson.

Hoewel de game heeft twee hoofdpersonages in Dishonored 2 Downloaden geen co-op-mode. De hoofdmode is leuk singleplayer-campagne die wij behandelen als Corvo en Emily en tijdens het spel kunnen we niet veranderen. Dezelfde missies zijn hetzelfde voor beide personages, maar elk van hen heeft een andere benadering van die in-game evenementen en tekens. Platinagaranties 2 werkt op de motorunit Void / IT5.

Voor zover mogelijk na playthroughs

Gemeenschappelijke vijanden zijn bijzonder ontvankelijk voor de geringste beweging, wat problemen voor je betekent als je iemand te luid aanvalt in een grote groep. Het is grappig om met ze te spelen vanwege hun aandacht en hun reacties op massale aanvallen. Trek de aandacht van een vijand naar een verdovingsmijn door met een fles te gooien of een geluid te maken. Hyperlink hem met zijn vrienden met Domino.

Actie Dishonored 2 Gratis plaatsvindt, 15 jaar na de gebeurtenissen in de eerste aflevering van de serie. De hoofdpersonages zijn terug Corvo Attano en Emily Kaldwin met nadruk op het laatste cijfer, maar gebeurtenissen niet langer plaatsvinden in bekend van de voorganger Dunwall de hoofdstad van het eiland van het Rijk geregeerd door de familie Kaldwin maar op een warme middag in Karnac, zetel van de Hertog van eilanden Serkonos.

Dishonored 2 Downloaden

Helden er 

Emily valselijk wordt beroofd van de kroon, en gedwongen te vluchten, ver van Dunwall. Het bereiken van Karnak, de hoofdrolspelers op zoek gaan voor mensen die zich schuldig maken aan samenzwering en het herstellen van de rechtmatige troon van de keizerin. Door gebruik te maken van menselijk gedrag bij de eerste poging. Waarlangs hij kan vanaf een afstand in de rand van het dakpaneel en automatisch voor hem te beklimmen.

Hoe Dishonored 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Dishonored 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Dishonored 2

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-3245 3,4GHz /AMD Athlon II X4 641
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470 3,2 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.