Deus Ex Mankind Divided Downloaden

0

Deus Ex Mankind Divided Downloaden is een spel dat een combinatie van schieten en RPG en stealth. Het is een directe voortzetting van Deus Ex: Human Revolution uitgegeven in 2011. De game speelt zich af in de verre, dystopische toekomst, de verwijderde oorspronkelijke cyber-point boeken. De mensheid heeft beheerst de kunst van borstvergroting: plaatsen van een ander soort bio-implantaten en mechanische verbeteringen dankzij die zij hebben bijvoorbeeld.

Deus Ex Mankind Divided Downloaden

Deus Ex Mankind Divided Downloaden

PC Downloaden Game
In de mensheid verdeeld 

Die twee jaar na de gebeurtenissen van het spel dan aan een bijzondere tak van Interpol op jacht naar terroristen uitgerust met bio-implantaten. Meer sterkte, ze kunnen verdwijnen met optische camouflage en hun ledematen zijn in staat om de vuurwapens. Zelden zo komen we tot een situatie waarin op hun weg tegenkomen tijdens de individuele bewakers dit keer zelfs patrouilleren in de hoekjes en gaatjes gaan ze doorgaans minstens twee van ons.

Het op afstand hacken van een raamluik op de tweede grond, waarna Icarus er naartoe stormt, is mijn favoriete tweestoten van heimelijke infiltratie geworden, waardoor ik toegang kreeg tot een aantal locaties waar de voordeur geen keuze was. Deze harmonieuze afstemming tussen mechanica en omgevingsindeling strekt zich ook uit tot de terugkerende uitbreidingen. Sap een van de verschillende mogelijke antwoorden moet vinden.

Deus Ex Mankind Divided Downloaden

In staat zijn om bijna overal te vliegen

Sluipen, spierballen of hacken zou niet veel betekenen als er niet iets was dat echt de moeite waard was om tegen te komen. Een onschuldig uitziende curiosawinkel zou mogelijk een mysterieuze doorgang hebben die leidt naar een garagebox vol waardevolle spullen, of als je door een nabijgelegen huurhuis sluipt, kun je in een van de vlezige sidequests met meerdere elementen terechtkomen.

Het is een beetje plotseling dat Eidos Montreal bereid is toe te staan ​​dat we deze missen als we niet goed genoeg zoeken, vanwege het feit dat deze niet-verplichte avonturen qua complexiteit en ontwerp niet veel minder state of the art zijn. kunst dan de hoofdmissielijn. Je zult hier geen makkelijke opdrachten vinden of opdrachten ophalen; Dat zijn langdurige vormopdrachten met veel bewegende delen.

Net als de vorige deel van de serie

Uitgebracht op het PC Deus Ex Mankind Divided Downloaden over niet-lineaire en gedifferentieerde aanpak van de game. De makers van entertainment mogelijk gemaakt op twee manieren  één is ingesteld op open actie en strijd, de andere beloningen stealth, infiltratie en stille verwijdering van vijanden. Vijanden veel gevaarlijker door verbeterde kunstmatige intelligentie en het vermogen.

De gebruikersinterface kan u ook veel beter informeren terwijl u zichtbaar bent, wie u ziet en hoe dicht u bij het uitlokken van een vuurgevecht bent. Bovendien zijn er een aantal stealth-assistentie-uitbreidingen die niet verplicht waren in Human Revolution, zoals de mogelijkheid om een ​​projectie van je resterende beschouwde regio te bekijken of om vijanden op de minikaart te laten verschijnen zonder ze visueel te hoeven verzamelen.

Deus Ex Mankind Divided Downloaden

De held van de game

Het spel bleef non-lineaire karakter. Met allerlei verbeteringen aan de verwijdering van Jensen kan een verscheidenheid aan manieren om de missies in de game: sterk, met een breed scala aan wapens, diplomatie en stealth en vermijd daarbij contact met vijanden en dergelijke. Focus op computers hacken, camera’s en elektronische sloten. U kunt natuurlijk ook een combinatie van de drie stijlen van spel.

Tijdens het spel ook bereid om zijmissies die invloed kunnen hebben op het verloop van de opdrachten van de plot. In Deus Ex Mankind Divided Dutch PC studio Eidos eveneens verbeterd de eindbaasgevechten, die nu kan worden ingevuld op verschillende manieren, verbeterde intelligentie van tegenstanders die meer actief en agressief en verbeterde de strijd met langeafstandswapens.

Handelen in groepen

Bovendien, de makers zorgde voor veel diverser vijanden op zijn weg tegenkomt vijanden en vecht je je eigen body modifications en exoskeletten waarmee je ver en mechs. Veel aandacht werd besteed aan de verbetering van de confrontaties met bazen, met wie wij nu strijd op verschillende manieren sluipen en aanvallen als een donderslag bij heldere hemel, directe confrontatie, een mengsel van beide stijlen.

Hoe Deus Ex Mankind Divided PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Deus Ex Mankind Divided Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Deus Ex Mankind Divided

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3,3GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 30 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 4-core 3,4 GHz / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 30 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.