LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden

0

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden de komende editie van de succesvolle serie van actie-adventure combineert populair merk Deense LEGO blokken van de iconische Star Wars-universum. Dit begon in 2005, ging door een serie heeft drie volwaardige visies, gebaseerd op de motieven van de nieuwe trilogie en de klassieke cinema en geanimeerde televisieserie The Clone Wars.

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden

PC Downloaden Game
We zijn er dus nog

Maken met een kleurrijke avontuur actie, die ook een heleboel bekende personages uit de film en gekenmerkt door verschillende avonturen: strijd met de vijand en het oplossen van puzzels die het meest creatief gebruik van populaire Deense blokken. De makers van de studio TT Games verleiding echter ter voorbereiding van de nieuwe elementen die gediversifieerde en enigszins vernieuwd beproefde formule serie.

Deze game is gebaseerd op de zevende aflevering van de beroemde stellar saga die verschijnt in ons land als Star Wars: Resurrection Power, die had een bioscoop première in december 2015. Is verantwoordelijk voor de opkomst van het spel opnieuw de studio Traveller’s Tales en de titel is gemaakt voor een breed scala aan platforms zoals PC Windows. Basisprincipes van gameplay in de kracht wekt niet zijn herzien.

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden

Objecten in de wereld

Bouwen en verzamelen bekend zijn bij iedereen die een LEGO-game heeft gespeeld, gooit The Force Awakens een aantal nieuwe en bijzondere scenario’s in die me verrasten met hoe grappig ze waren. In het bijzonder op dekking gebaseerde shootouts die lijken op My First Gears of War. Deze secties waren volkomen plotseling, maar hebben er echt toe bijgedragen dat er wat diversiteit in de bekende gameplay-loop is gekomen.

Voeg daarbij het feit dat elk personage een unieke meter heeft waarmee je het slagveld kunt doorbreken met een groovy ogende, precieze aanval, en Force Awakens heeft de prettig aanvoelende beweging van elke LEGO-sport tot nu toe. De Force Awakens moeten magisch zijn. Eerst heeft het Star Wars nieuw leven ingeblazen na een reeks blindgangers, en nu heeft het de instortende LEGO-videogames hetzelfde.

Schot in de arm gegeven

LEGO Star Wars: The Force Awakens is de meest creatieve, snelle en grappige LEGO-game in jaren. Ontwikkelaar Traveler’s Tales toont meestal een gretige liefde en genegenheid voor het oorspronkelijke materiaal, maar met deze kijk op de meest recente Star Wars-film vertelt het een vermakelijk verhaal dat een uitzonderlijk eerbetoon is aan Episode VII via een hele reeks slimme puzzels en precieze karakters.

In tegenstelling tot de onsamenhangende verhalen in de teleurstellende LEGO Marvel’s Avengers, maakt The Force Awakens efficiënt gebruik van de woorden uit de film. Het verhaal van Rey, Finn en Enterprise volgt hetzelfde verloop als de film, maar gooit er ook een hele reeks slimme grappen en flauwekul in. De plot van LEGO Star Wars The Force Awakens Downloaden volgt grotendeels het schroefdraad in prototype film.

Bestellen met behulp van

De eerste is de functie van meerdere constructie, waarmee de puzzels op een iets andere manier, die gewoonlijk wordt geassocieerd met een iets andere animatie. Een andere nieuwe functie is de spectaculaire battle blasters, waar we de stormtroepen van de opperste. De handeling plaatsvindt 30 jaar na de gebeurtenissen in de terugkeer van de Jedi. Hoewel de mechanismen voor het breken.

Het formulier worden de verschillende elementen van het milieu. De laatste nieuwigheid is sterk verbeterd vlucht modelruimte schepen dat de loodsdienst alleen of in co-op-mode op een heleboel vrijheid arenas. Liefhebbers van exploratie in het spel vijf grote, gedetailleerde kaart van de planeten Jakku, D’Qar en Takoda, Starkiller base en het interieur van de Millennium Falcon LEGO STAR WARS The Force Awakens Gratis.

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden

Focust op het lot van

De nieuwe personages: een voormalig soldaat van het opperste einde Finn, verlaten als kind mops schroot Rey en de piloot van de weerstand Poe Dameron. Op de achtergrond zijn er ook belangrijke personages uit het vorige deel van de saga, zoals Han Solo, Luke Skywalker en prinses Leia, evenals gloednieuwe, speciaal voor de game threads, extra kloof tussen fictie terugkeer van de Jedi en de kracht ontwaken..

Hoe WRC PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WRC Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WRC

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz/AMD Phenom 9850 quad-core
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 6850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 14 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 2,66 GHz / AMD Phenom II X4 970
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 5850 1024 MB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 14 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.