ReCore Dutch PC Spele Computer

1

ReCore Dutch PC is gehandhaafd in klimaten scifi-actie-adventure, gepubliceerd, o.a. vensters op het pc-platform. Featured titel is het resultaat van samenwerking comcept studio, opgericht door een voormalig werknemer Capcomu en medeoprichter van merken zoals Mega Man, Onimusha en Dead Rising – Keijiego Inafune met het team anker Studio, waaronder de maker van de cultserie als legendarische Metroid Prime.

ReCore Downloaden PC Dutch

ReCore Downloaden PC Spele

PC Downloaden Game

Aanvankelijk ontwikkeld als een exclusieve game voor de Xbox, Recore verscheen eindelijk ook populaire pc met Windows 10. Wat meer is, dit is een van de eerste vervaardiging afgegeven krachtens het programma Xbox Speel overal, volgens welke de game te genieten op beide consoles en een computer, genoeg te koop een kopie van één van deze platformen en de tweede krijgen we geen extra kosten in rekening worden gebracht.


Het verhaal van de game ReCore Spele PC illustreert zeer grimmige visie op de richting waarin de mensheid post en hoe kan er als volgt uitzien. Tijdens het spel nemen we aan het Joule-Adams, één van de laatste vertegenwoordigers van het menselijk ras, dat na de grote ramp te raken van de massa werd verzonden naar een verre planeet ver Eden ter voorbereiding van een nieuwe thuisbasis voor de mensheid. Na vele jaren in cryogene slaap, onze protagonist wakker en ontdekt dat niet alles verliep volgens de oorspronkelijke veronderstellingen. Ze nam de kolonie omdat de fractie van vijandelijke robots, waarvan het doel is om de mensheid. Het blijkt echter dat niet alle machines burn met tomeloze haat van het volk, en een van de uitzonderingen is sympathiek robot Mack, die hard op weg is een trouwe metgezel heldin. Het doel van deze twee is een manier te vinden om de oude orde in de wereld en sla een stervend mensengeslacht.

ReCore TrailerReCore Dutch Downloaden gameplay neer op een gigantische wereld, die voornamelijk bestaat uit woestijnachtige gebieden en de belangrijkste doelstelling van dit project is het zoeken naar middelen en verborgen schatten en propitiation elke opeenvolgende bondgenoten. In een vijandige omgeving, een belangrijk aspect van de game is vooral overleven en de strijd tegen vijandelijke robots. Onder hen vinden we zowel de kleine machines, waarvan de nederlaag mag niet al te veel problemen en krachtige bazen vaak hun grootte in overmaat van heroïne en waarbij verschillende tactieken om te vechten. Tijdens het spel Joule maakt gebruik van een breed scala aan verschillende wapens en gadgets die haar unieke vaardigheden. Een van de belangrijkste elementen van de mechanica Recore, terwijl de sleutel tot succes in het spel ontpopt zich tot een vaardig gebruik van verschillende mogelijkheden die robots. Elk van hen heeft zijn eigen omdat de kern van het bewustzijn dat we verder kunnen gaan in het lichaam van een andere machine, unieke vaardigheden, terwijl het tegelijkertijd zijn huidige persoonlijkheid. Naast de genoemde Mack, in de loop van het spel ontmoeten we andere vriendelijk ten opzichte van de machine. Sommige zijn zeer flexibel en handig tijdens zowel verkenning en gevechten, de andere kan ons helpen tijdens het klimmen of escape, en nog anderen zijn typische combat robots die gewetenloze steviger tegenstanders ondervonden. Een soort nieuwsgierigheid is het feit dat de individuele robots in de game worden gepresenteerd en niet als een hersenloze machine, maar als begiftigd met eigen intelligentie wezens die kunnen leren en onthouden de ervaringen uit het verleden. Daardoor is in de loop van het spel worden steeds sterker en het ontwikkelen van een nieuwe en nuttige vaardigheden.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3.2GHz /AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4690 3.5GHz / AMD FX-8370
 • Memory: 16 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 390
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

ReCore Dutch PC

ReCore Gratis Spel

PC Downloaden Game

1 Comment
 1. hans says

  Ik raad de spellen gratis aan en alles werkt

Leave A Reply

Your email address will not be published.