Rise of the Ronin Download

0

Rise of the Ronin Download brengt aan de ene kant verwarring, het is een bewegingssport met gevechten die een stuk beter. Dan het maximum van zijn vrienden, een spannende historische fictiewereld en personages, unieke coöp en veel leuke kleine details die het toeren door de kaart maken het voltooien van missies is een lachertje. Aan de andere kant wordt het zwaar belast met behulp van de krachten van de All Game.

Rise of the Ronin Download

Rise of the Ronin

Downloaden

Rise of the Ronin spel recensie

Net als een geweldig tv programma dat lang over de vervaldatum blijft lopen, het veel beter had kunnen worden herinnerd als er veel minder van was geweest. Als ontwikkelaar Sony Interactive Entertainment zijn vlijmscherpe katana’s had gebruikt om de zwakkere delen af te snijden die de elektriciteit het eenvoudigst verdunnen, zou Rise of the Ronin spel misschien meer zijn gebleken dan de som der elementen in plaats van minder.

Rise of the Ronin gratis pc

Oude omgeving

Je observeert het fictieve verhaal van jongeren die het bloedbad van hun dorp overleefden met de hulp van shogunaattroepen, die vervolgens als moordenaars worden opgevoed. Je Blade Twins zijn een soort schone lei, waardoor je het paar kunt personaliseren in een stevige persoonsschrijver, waarna je de uitdaging wordt aangegaan om vanuit Amerika aan boord van de Black Ships te sluipen en Commodore Matthew Perry zonder familie te vermoorden.

Rise of the Ronin Downloaden speelt zich af in het midden van de negentiende eeuw in Japan, in de tijd van de Boshin-oorlog die uiteindelijk resulteerde in het Tokugawa-shogunaat na de onder druk staande heropening van Japan. Het verhaal krijgt veel grootser dan dat, qua regie. Leuk om te ontmoeten met de fictieve versies van Genzui Kusaka en Sakamoto Ryoma.

Rise of the Ronin Downloaden

Je ontmoet historische figuren

Maak deel uit van een doorgewinterde of anti-shogunaatfractie en maak moeilijke selecties die het lot van Japan helpen bepalen gedurende een van de meest interessante tijdperken van zijn geschiedenis, hoewel er bepaalde dingen opduiken, ongeacht je selecties. Op een oppervlakkig niveau gaat dit verhaal in ieder geval over ideeën die de onderwerpen nationalisme, xenofobie, kolonialisme verstoren, het confronteren van een nieuw tijdperk.

Stel je voor dat je politieke activisten en revolutionairen ook samoerai waren, en dat je op de goede weg bent. Tegelijkertijd is het verhaal van Rise of the Ronin gratis het online spel dat gelijk staat aan een lachpopcornfilm die je in de bioscoop ziet en er dan op geen enkele manier nog een keer over nadenkt: spannend terwijl je ernaar kijkt, maar ergens begin je de fijnere informatie van te verwaarlozen. het moment dat de lichten enkele tientallen uren later weer aangaan.

Verschillende gevechtspatronen

Stijlen voldoen aan een soort steen-papier-schaar-balancerende structuur, met enkele uitzonderingen. Het nadeel van dit systeem is dat sommige wapens er meer profijt van hebben dan andere. De katana heeft bijvoorbeeld acht gevechtsstijlen om uit te kiezen. Je kunt zien wat je kunt krijgen voordat je hem ontgrendelt, waaronder een stijl die voornamelijk gebaseerd is op Ryu Hayabusa’s moveset in Ninja Gaiden Izuna Drop en zo.

Andere alternatieven, zoals de gepaarde zwaarden, odachi of mijn geliefde ossenstaartzwaard, maar hebben er misschien maar drie of vier, hierdoor is er veel minder variatie als je dol bent op deze wapens. De snelste manier om iemand neer te halen is door een vechtstijl te kiezen die beter is dan die van hen en hun Ki neer te leggen totdat ze wankelen en ineenkrimpen, en van daaruit kun je een Critical Hit landen die heel veel schade aanricht.

Hoe download en installeer je het Rise of the Ronin spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Rise of the Ronin op pc:

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780
 • CPU: Intel Core i5-2500K
 • Bestandsgrootte: 80 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit of hoger

Aanbevolen hardwarevereisten voor Rise of the Ronin op pc:

 • Geheugen: 16 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3050
 • CPU: Intel Core i7-4770K
 • Bestandsgrootte: 80 GB
 • Besturingssysteem: tot Windows 11
Leave A Reply

Your email address will not be published.