Horizon Forbidden West Complete Edition Download

0

Horizon Forbidden West Complete Edition Download komt de volgende dag uit, en hoewel gecombineerde releases van videogames. DLC vrij gebruikelijk zijn, valt deze op omdat hij absoluut in zijn geheel op schijf staat. Dit is een grote zegen voor schuldeisers van lichamelijke recreatie, omdat je op deze manier een volledig opgelapt en voltooid model van Forbidden West op je plank kunt houden, een goede manier om in de ideale staat te blijven.

Horizon Forbidden West Complete Edition Download

Horizon Forbidden West Complete Edition Download

Downloaden

Horizon Forbidden West Complete Edition game recensie

Het is nu niet absoluut ongeëvenaard voor hedendaagse ontwikkelaars om bijgewerkte fysieke releases aan te bieden met de volledige uitrol van patches en DLC voor een game. De Horizon Forbidden West Complete Edition Gratis PC is daar een uitstekend voorbeeld van. Sommige moderne lichaamsspellen worden echter veel stiller uitgebracht. Veel Switch cartridges krijgen bijvoorbeeld herziene afdrukken met patches bedekt op de winkelwagen.

Horizon Forbidden West Complete Edition download

Rondom het verhaal

Aloy is bezig met een tijdgevoelige uitdaging vol mysterie, niet in de laatste plaats wat betreft de personages, van wie er velen stevig in het grijze gebied tussen vriend of vijand zitten. De wendingen zijn talrijk en ik had tot het einde van Aloy’s reis een vermoeden hoe het zou aflopen. Dat avontuur is niet van korte duur; Mijn playthrough, die werd bereikt in een redelijk rustig tempo, dat het voltooien van een groot aantal facetmissies omvatte, duurde ongeveer 32 uur.

Guerrilla heeft deze keer oprecht een les ontdekt met betrekking tot het vinden van een balans tussen het opbouwen van een wereld. Horizon Forbidden West Complete Edition Download pakte een aantal enorme, ambitieuze ideeën aan, maar struikelde soms als het erom ging ze op een interessante manier over te brengen, met een overmatige afhankelijkheid van audio en tekstdocumenten die in nutteloze laboratoria en verlaten werkplekken werden gemaakt.

Horizon Forbidden West Complete Edition gratis pc

Nu het podium stevig is gezet

Forbidden West is in staat om verwachtingsvol over de diepe gaten in de expositie te stappen waar Zero Dawn zo nu en dan het slachtoffer van werd, en vaker wel dan niet genadig lange platendumps af te gaan ten gunste van een eleganter geadviseerd verhaal. Hoewel er nog steeds een behoorlijke hoeveelheid audiologboeken te vinden zijn, is de tevredenheid ervan een grote stap vooruit, en nog belangrijker.

Deze keer worden belangrijke momenten aangegeven via aantrekkelijke tussenfilmpjes waarin het eerlijke percentage van de persoon wordt verwerkt. Terwijl Horizon Zero Dawn ging over Aloy die een riskante nieuwe wereld ontdekt, gaat Forbidden West helemaal over een nieuwe wereld die ontdekt hoe riskant Aloy kan zijn. Na de activiteiten van Zero Dawn is ze een levende legende: aanbeden door enkelen, gevreesd via anderen.

De dag politiek

De onrust tussen strijdende stammen zorgt voor een stressvolle achtergrond. Er zijn ook enkele echte opvallende missies: een missiereeks over een onhandige maar sympathieke uitvinder die de ambitieuze erfenis van zijn grootvader wil bevredigen, is een bijzonder hoogtepunt. Het is een perfect voorbeeld van hoe goed de zoektocht van Aloy botst met de verhalen van andere mensen om iets echt gedenkwaardigs te creëren.

Altijd zonder problemen

Het kan soms de vorm boven karakteristiek ervaren, waarbij beweging en verplaatsing een constante moeilijkheid zijn. Desondanks komt het samen en verandert het in een indrukwekkend samenhangend geheel. Horizon Forbidden West Complete Edition werkt, het is een verrassing en staat op het hoogtepunt van het medium. Het is alleen jammer dat het niet voortdurend zijn uitzonderlijke voet vooruit zet.

Horizon Forbidden West Complete Edition Downloaden wilde geen vervolg, maar de tijd die je met de cast van dit spel hebt doorgebracht rechtvaardigt het beter dan de vele verbluffende baasgevechten of prachtige vergezichten. Hoewel de grootte en de beelden geenszins verbazen, is het blijvende effect onder al dat plateren een menselijk verhaal dat gaat over het opnieuw verbinden met wat cruciaal is in het leven van degenen om ons heen.

Hoe download en installeer je de game Horizon Forbidden West Complete Edition op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Horizon Forbidden West Complete Edition op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (versie 1909 of hoger)
 • Processor: Intel Core i3-8100 of AMD Ryzen 3 1300X
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB of AMD Radeon RX 5500XT 4GB
 • Opslag: 150 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Horizon Forbidden West Complete Edition op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (versie 1909 of hoger)
 • Processor: Intel Core i5-8600 of AMD Ryzen 5 3600
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3060 of AMD Radeon RX 5700
 • Opslag: 150 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.