Soulstice Download gratis

0

Soulstice Download gratis heeft een donkere, edgy toon die liefdevol aanvoelt en onmiddellijk uit de vroege jaren 2000 werd getrokken. In werkelijkheid zouden sommige van zijn creatieve voorspoedigen binnen in de Replay manga’s kunnen verschijnen. Dit komt de game ten goede, aangezien Soulstice gratis een macabere, verwoeste internationale mythe geeft die wordt overspoeld door griezelige ondoden, vreselijke mutanten en moorddadige revenants.

Soulstice Download gratis Soulstice

Downloaden

Specifieke set vijanden

Zodra de langdurige proloog met het achtergrondverhaal voorbij is, laat Soulstice Download je goed in de beweging vallen, zodat je kunt genieten van het humeurige ecosysteem met af en toe een klein beetje uitleg van Briar en Lute. Deze stukjes verbale uitwisseling zijn een aangename manier om de somberheid van de arena te accentueren, hoewel de dames de neiging hebben om hun communicatie een beetje te vaak te herhalen naar mijn smaak.

Maar ook buitengewoon riskant

Waardoor je gedwongen wordt om achter ze aan te rennen om stress te behouden. In Soulstice voelt de hitstop veel te lang aan voor positieve aanvallen, wat het nadelige effect heeft dat het gevecht er zenuwachtig uitziet. Nog een kleine nitpick: bij sommige aanvallen ontbreken overgangsanimaties. Neem bijvoorbeeld Briar’s priem. Het is oprecht een zwaard dat verandert afhankelijk van de aanval.

3D beat ’em usOntvang niet zoveel releases omdat het genre dat verdient. Bayonetta, Devil May Cry en Metal Gear Rising: Revengeance hebben lang na hun debuut een blijvende indruk achtergelaten, maar er zijn maar weinig videogames van hun soort. Een nieuw genre binnenkomst is een welkome boost, en Soulstice Download gratis belooft veel van die verslavende actiegerichte gameplay. Soulstice

Rond om de klus te klaren

Een onhandig geconcentreerd apparaat, in combinatie met beperkte afstandsaanvalsalternatieven, leidt tot frustrerende situaties terwijl je het opneemt tegen grote corporaties van vijanden. Evenzo, het barrière apparaat waar je zorgvuldig tussen Soulstice gratis moet schakelen om te laten zien dat vijanden je offensieve vaardigheden vaker beperken dan nu niet. Desalniettemin maken de boeiende bewegingen van het spel en de heerlijk grimmige sfeer het de moeite waard.

Een ramp trof het Heilige Koninkrijk van Keidas, waardoor Wraith hordes de sector in kwamen. De kwade wezens corrumperen en bezitten de levenden, en richten verwoesting aan in het hele rijk. Als reactie waren opmerkelijke infanteristen Soulstice Download, Chimera genaamd, gecreëerd om het Wraith gevaar tegen te gaan, maar de manier waarop dwong zielen om als één te leven. De volgende krijger is bovennatuurlijk krachtig en magisch gewillig.

Verzonden op je missie

Je speelt als een paar jonge Chimera zussen die verbonden zijn door een zielenketen: Briar een gepantserde, bruut krachtige krijger en Lute een spookachtige verschijning. Jouw missie is om Keidas te infiltreren, de voorraad van de inval weg te nemen en iedereen te redden die je ontdekt. Gelukkig voelde Reply Game Studios hetzelfde en gebruikten ze hun liefde voor het genre om Soulstice Download te creëren. Soulstice

Relatie tussen Briar en Lute

Soulstice Download haalt ideeën uit de actie-recreatiestijl, samen met Darksiders en de huidige God of War-reboot. De sport lijkt echter het meest op Devil May Cry, de westerse reboot van de iconische demon slaying. Ondanks dat DmC door de fanbase werd gepand vanwege zijn afwijkingen, had DmC slimme gedachten en smakelijke bewegingen die het gemakkelijk een betere beloning hadden kunnen opleveren.

Als het nu niet verplicht was geweest tot de Devil May Cry branding en niet was gebroken door slechte PR voorafgaand aan de release. Soulstice Download PC heeft combinatiegerichte gevechten. Je rijgt zoveel mogelijk melee aanvallen aan elkaar om vijanden snel en correct te sturen. Je probeert dit met behulp van het wisselen van verschillende wapens on the fly met behulp van de D-pad. Briar heeft een responsieve beweging en de actie voelt meestal eerlijk aan.

Weinig locaties in het spel

Je basiswapen is een enorm, tweesnijdend grootzwaard, met een zwaar zwaarbijl-secundair wapen. Soulstice Download Je kunt naast andere wapens ook een snelle zweep met bladen, een pantserbrekende handschoen en een krachtige boog verdienen. Deze wapens worden je aangeboden als je stijgt via het verhaal. Vijandelijke monsters telegraferen hun aanvallen, zodat je zonder moeite ontwijking in je aanval kunt weven.

Soulstice is een geweldige herinnering

Unieke aanvallen worden uitgevoerd met speciale inputs. Dubbeltikken op de bewegingsstick tijdens een aanval zorgt bijvoorbeeld voor een stotende steek. Bovendien kun je tegelijkertijd op sprong en aanval drukken om een uppercut uit te schakelen, vergelijkbaar met in Thymesia Download. In feite voelt de algehele snelheid en vechtcadans van Soulstice Download gratis net als de gevechten van DmC. Een andere DmC-achtige monteur is het veldapparaat.

Bepaalde soorten vijanden zijn ongrijpbaar of onkwetsbaar onder normale omstandigheden, dus de melee-aanvallen van Briar hebben geen effect. Om dit tegen te gaan, roept Lute een magische verbleking op rond Briar, waardoor een unieke uitstraling Soulstice Download ontstaat die demonen blootlegt elke keer dat ze erin zitten. DmC had een vergelijkbare monteur met zijn Angel and Demon wapengadget.

Nasleep van een kleine apocalyps

In Soulstice Download kun je het Evocation Field of het Banishment Field oproepen met respectievelijk de LT/L2- en RT/R2-knoppen. De velden die het meest effectief zijn, blijven ongeveer 10 seconden over, en dan voert Lute een langdurige cooldown in voordat ze er weer een kan oproepen. Als gevolg hiervan moet je de velden tijdens het gevecht effectief aansporen en deactiveren om de luit niet langer op te branden. Soulstice Het spel bevat actie uit de jaren 2000.

Deze velden worden ook gebruikt voor het oplossen van puzzels. Sommige kristallijne structuren kunnen het beste worden onthuld met het Evocatieveld, terwijl andere alleen kunnen worden vernietigd met het Verbanningsveld. Soulstice Download legt die beperkingen op je weg in de loop van platformsecties om de gameplay tussen verkenning en gevechten een boost te geven. Briar volgt vijanden nog steeds niet goed.

In zorgwekkende situaties met kamers die gevuld zijn met vijanden, kan de focus op de juiste vijand ronduit raadselachtig worden, vooral wanneer vijanden in de lucht voorrang moeten krijgen. Deze worden talrijker naarmate je verder komt via de metropool, Soulstice Download met explosieve kristalclusters die je deactiveert met je gebied dat je moet vermijden, of krachtige magische mijnen die je vermijdt door niet je discipline in de buurt te gebruiken.

Ondanks enkele elementen

Sommige acties, zoals haar dash aanvallen, hebben een slechte monitoring, waardoor die resterende aanvallen grotendeels tevergeefs zijn. Er is ook een targeting-gadget met gids, maar deze is niet langer veel hoger. Zelfs als je opgesloten zit in een Soulstice Download vijand. Lute’s veldbesturing verergert dit probleem. Veel ontmoetingen met vijanden en eindbazen maken intensief gebruik van de Evocation en Banishment Field mechanica. Soulstice

De boeiende wereld van Soulstice

Je moet constant jongleren tussen roze en blauwe velden om positieve soorten vijanden correct aan te vallen, en Soulstice Download mixt voortdurend het vijandelijke bereik om ontmoetingen fris te houden. Dit klinkt geweldig op papier, maar het wordt echt vervelend tijdens het oefenen, terwijl je je velden moet manipuleren terwijl je achter snel verplaatsende of luchtvijanden aanjaagt. Het helpt niet dat veel van Briar’s combo’s vijanden door de kamer slaan.

Helaas heeft deze wijziging geen goede animatie, wat een ongepolijste ervaring creëert. Helaas missen veel aanvallen vloeiende overgangsanimaties waardoor de beweging er veel gepolijster uit had kunnen zien. Maar de structuren beperken het gevecht in plaats Soulstice Download pc van het te versieren. Briar’s auto concentreert zich op gadgets en laat veel te prefereren. Ze stemt haar vijanden niet alleen af, dus je moet haar handmatig in rekening brengen in de richting van doelen.

Ontworpen gevechtselementen

Strooi in de spanning Soulstice Download geconcentreerd op problemen, en veel van je gevechtssituaties kunnen haastig verslechteren van grappig tot irritant met een enkele fout. Velden doen niet iets speciaals om de beweging aan te vullen. Het blauwe gebied moet je bijvoorbeeld meer cel maken, omdat een paar vijanden die het nodig hebben in de lucht zijn. De karmozijnrode discipline moet aanvallen verfraaien met sterkere verdovingsuitkomsten of pantserkrakende talenten.

De velden proberen dit echter niet duidelijk. Je roept Soulstice Download eenvoudig een schaduw op om kleurgecodeerde vijanden bloot te leggen, die je via ontwerp moet gebruiken. Een kleine klacht is de afleidend lange hit prevent effecten. In actievideogames beloont het verbinden met een aanval je met een verspreide treffer die een impact voorkomt die de vijand voor een paar lichamen bevriest om de impact van de klap te accentueren.

Hoe Soulstice pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Soulstice PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Soulstice PC
Systeemvereisten (minimaal)
Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti
CPU: Intel Core i3-3225
Bestandsgrootte: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7 (SP1) 64bit
Systeemvereisten Aanbevolen:
Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti
CPU: Intel Core i3-3225
Bestandsgrootte: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10

Soulstice Gratis

Soulstice

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.