Stronghold Warlords Downloaden gratis

0

Onder ons heeft geen enkele wens gehad om de heerser van zijn eigen huis te zijn! Een middeleeuwse economie runnen om zijn doelstellingen van succes te voeden voor het welzijn van de verovering? Dat is fundamenteel het triomfantelijke recept voor Stronghold-games. Het ongemak is dat dat recept niet heeft gewerkt sinds de laatste geweldige game in het arrangement, Stronghold Crusader, werd uitgebracht in 2002. Zou Stronghold Warlords gratis de betovering van mishandeling door arbeiders kunnen herstellen?

De eerdere titels in het arrangement rommelden door Europa, net op weg om voor Crusader vergelijkbaar met het Midden-Oosten rond te dwalen. Stronghold Warlords yeets de drooggevallen oude setting voor Azië. Het is ongetwijfeld een beetje moeilijk om Middle Age Era toe te passen op Azië! Dus de missies die met de volledige game worden vervoerd, beslaan meer dan duizend jaar verifieerbare gelegenheden. In elk geval accepteren we u zo ver terug als BC. Daarna neem je de verantwoordelijkheid op je voor eenheden die worden aangedreven door de Vietnamese, Chinese, Japanse en Mongoolse kronieken.

Stronghold Warlords

Stronghold Warlords Spel

Downloaden
 

Missies in de Chinese campagne

In ieder geval hebben we voorlopig alleen nog de review demo en dat zou zo ver moeten gaan dat het onderzoek naar de game gaat. Je bent nog de meester van het landhuis, een buitensporige soldaat die een groot deel van zijn energie veilig investeert, weg van de bloedende randen. Je landhuis brengt arbeiders voort terwijl je de limiet voor huisvesting hebt met betrekking tot hen. Inactieve arbeiders kunnen voor altijd uit het zwembad worden gehaald om in de economie te werken of om als strijders voorbereid te worden, dus alles in aanmerking genomen zal een andere arbeider zijn plek bij het openluchtvuur hebben. Downloaden Stronghold Warlords houdt de regeling afhankelijk van zeer elementaire economische ketens om uw familie te ondersteunen.

Rijst en groenten zijn twee van de eenvoudigste nietjes om te oogsten, en ze moeten niet verder worden gehanteerd om uw werknemers optimistisch te houden door ze te beschermen tegen honger en door ze twee unieke boodschappen te geven. Beriberi wordt niet weergegeven in het spel. De meest verwarrende ketting in de demo is dat een houthakker hout laat kappen en een specialist op dat punt verandert in een boog. Je hebt dan alleen een inactieve arbeider nodig om een ​​boogschutter te maken. Tot nu toe geen problemen. Anticiperen dat zwart poeder een van de extra veeleisende moderne ketens in het voltooide spel zou moeten zijn, omdat het een ongelooflijke nieuwe optie is voor de voorraad.

Geweldige elementen van Stronghold Warlords gratis

Explosieve mijnen verdringen pek terwijl de toxophilite een voorzorgsmaatregel uitvoerde, waardoor vijandige ontwikkelingen werden verspreid en troepen werden geëxecuteerd. Voor een meer draagbare vertolking zijn er vuurstieren, de VBIED’s van de oude wereld. Je kunt geen handgemeentroepen leveren in de demo, maar dat is een opzettelijke uitsluiting om je vertrouwd te maken met het Warlord-framework. Het Stronghold Warlords spel zal, nou ja, Warlords minor NPC-nederzettingen bevatten, gewoon buiten het op de gids. Beïnvloed ze aan uw zijde door discretie door inactief geproduceerde strategiefocussen of door overwinning te besteden.

Daarom heb je de mogelijkheid om verwachtingen te wekken, zoals aangegeven door hun specialisatie. In het spel dat van je verwacht dat je 15 minuten wacht, heb je een Turtle Warlord, zijn landhuis gerangschikt op het spil van de tegenstander. Je kunt discretionaire aandacht besteden aan het herzien van zijn bolwerkbescherming, inclusief dikkere verdelers en pinakels. Je moet de Tiger-krijgsheer pakken om hem je handgemeen-eenheden te laten sturen. De demo zal ook eisen dat je ook de Ox Warlord krijgt, aangezien hij kan worden aangestuurd om zendingen van hout en steen te geven, maar je hebt ze over het algemeen niet zo veel nodig zolang je de Turtle Lord veilig kunt houden door hem te versterken met boogschutters. en axemen.

Plaatsing van economische en agrarische gebouwen

De opnames die we hebben gezien, zijn verder gegaan in het soort troepen dat we op de lange termijn kunnen hopen het spel avontuur moeiteloos te laten verlopen. Daarna zullen Vietnamese speerwerpers en blaaslinies de nauwelijks zwaar geklede aanvalstroepen zijn die je in het spel meteen kunt verwachten! Zie hoe je onbeschermde boerderijen en winningsbestemmingen opvallen. In de demo zul je de toestroom van hen tegenkomen. In de tussentijd zullen de Chinese soldaten komen in Auxiliary en Imperial assortimenten. Het laatste is een betere verdedigende dekking en duurder voor het veld. Geleidelijk aan, om te zien hoe die verbazingwekkend unieke soorten eenheden uit de Aziatische landmassa en geschiedenis zullen werken in de complete spellen!

Omdat de ontwikkelaars niet lijken te praten over het hebben van echte groepen in het spel naast de eerder genoemde Warlords. Afgezien van de opvallende curiositeiten, is de rest niet zo vooraan in het spel. Het verbeterde raamwerk voor het bouwen van verdelers is moeilijk te zien, het is zeker eenvoudiger om te zien dat slingers niet langer troepen induceren die een verdeler kwijtraken. Het samenbrengen van troepen in arrangementen is in ieder geval in visuele zin prettig. Je hebt echter niet zoveel gevallen waarin je gewoon op een eenzame plek snijdt, afgezien van buitensporige pathing-gevallen.

Verdedigingsmuren en constructies

Omdat de demo zo beperkt is, is het moeilijk om aan te geven hoeveel verschillende frameworks we hebben bedacht om te koesteren! Anticiperen op de fundamentele regeling zal werken. Welke rampzalige gebeurtenissen, vlammen en ziekten zullen we moeten aanpakken in Azië? Zullen we de kaders voor controle van werknemers hebben die lijken op vreugde en angst? Hoeveel lussen moeten we doorlopen om het brouwsel uit de buurt identiek te maken?

Stronghold Warlords TrailerKrachtiger kastelen

In ieder geval kunnen we er echt zeker van zijn dat Stronghold: Warlords een leuk ogend spel zal zijn. Het heeft niet de activa die Creative Assembly naar een titel kan gooien. Hoe het ook zij, voor zover 3D Strongholds gaan, deze is tot nu toe in alle opzichten de beste. Dat is in ieder geval mijn inschatting als gamer die nooit problemen heeft gehad met hoe Mount en Blade eruit zien, je kilometers kunnen fluctueren.

Stronghold Warlords Spel downloaden in ieder geval een positieve ontwikkeling. Dit herleeft omdat het arrangement onlangs op een vergelijkbare plek leek te blijven hangen. De latere titels, nieuwe games en heruitgaven hebben een strijd, ondanks dat de eerste games erfenissen vieren! Over het algemeen lieten we een scherpe intuïtie achter over onze mond. Hopelijk zijn Warlords de zwaluw van shochu die de smaakzin zal zuiveren.

Buskruit en nieuwe belegeringsuitrusting

Met Unexpectedly Stronghold Warlords kun je AI-meesters selecteren, reviseren en ordenen over de frontlinie, zoals in het spel Warlords. Elke krijgsheer onder uw bevel ondersteunt uw vitale vaardigheid met speciale voordelen, kwaliteiten en uitbreidbare capaciteiten. Zet ze aan het werk voor jouw branche, zet ze schrap, maak wapens of werk samen voor een tangaanval! Elke missie, ontmoetingsspel en multiplayer-gevecht impliceert een nieuwe opstelling van krijgsheren om te ordenen en nieuwe belangrijke diepgang te vinden.

De volgende sectie in de constante methodologie van Firefly Studios, Stronghold Warlords gratis! Firefly’s eerste spel dat de landhuiseconomieën van het Verre Oosten reproduceerde. In Warlords neem je de verantwoordelijkheid voor Mongoolse zwermen op je. Koninklijke krijgers en samoerai-clanleden terwijl je Japanse landhuizen aanvalt en Chinese stedelijke gebieden nieuw leven inblaast. Val record-krijgsheren aan met behulp van nieuwe aanvalswapens met explosieve brandstoffen, voorbeeldige eenheden en een totaal betere benadering om Stronghold te spelen.

Stronghold Warlords

Stronghold Warlords Spel

Downloaden

Spel Stronghold Warlords Systeemeisen :

Stronghold Warlords spel Minimumvereisten

Besturingssysteem: Win 7 64
Bewerker: Intel Core i3-2115C 2.0GHz / AMD Athlon II X3 455
Grafische kaart: AMD Radeon R5 340 (OEM) of NVIDIA GeForce GT 740
Systeemgeheugen: 4 GB RAM
Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

Stronghold Warlords spel Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 7 64
Bewerker: Intel Core i5-750S 2,4 GHz / AMD Phenom II X4 965
Grafische kaart: AMD Radeon R7 360X of NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Systeemgeheugen: 6 GB RAM
Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Gratis Stronghold Warlords
  • Stronghold Warlords Downloaden
  • Spel Stronghold Warlords
  • PC spel Stronghold Warlords
  • Stronghold Warlords Downloaden PC
Leave A Reply

Your email address will not be published.