Stronghold Warlords Downloaden

0

Onder ons heeft geen enkele Stronghold Warlords Downloaden gehad om de heerser van zijn eigen huis te zijn! Een middeleeuwse economie runnen om zijn doelstellingen van succes te voeden voor het welzijn van de verovering? Dat is fundamenteel het triomfantelijke recept voor Stronghold-games. Het ongemak is dat dat recept niet heeft gewerkt sinds de laatste geweldige game in het arrangement, Stronghold Crusader, werd uitgebracht in 2002.

Stronghold Warlords Downloaden

Stronghold Warlords Downloaden

Downloaden
 Missies in de Chinese campagne

Je landhuis brengt arbeiders voort terwijl je de limiet voor huisvesting hebt met betrekking tot hen. Inactieve arbeiders kunnen voor altijd uit het zwembad worden gehaald om in de economie te werken of om als strijders voorbereid te worden, dus alles in aanmerking genomen zal een andere arbeider zijn. Stronghold Warlords Downloaden houdt de regeling afhankelijk van zeer elementaire economische ketens om uw familie te ondersteunen.

Rijst en groenten zijn twee van de eenvoudigste nietjes om te oogsten, en ze moeten niet verder worden gehanteerd om uw werknemers optimistisch te houden door ze te beschermen tegen honger en door ze twee unieke boodschappen te geven. Beriberi wordt niet weergegeven in het spel. De meest verwarrende ketting in de demo is dat een houthakker hout laat kappen en een specialist op dat punt verandert in een boog.

Stronghold Warlords Downloaden

Geweldige elementen

Explosieve mijnen verdringen pek terwijl de toxophilite een voorzorgsmaatregel uitvoerde, waardoor vijandige ontwikkelingen werden verspreid en troepen werden geëxecuteerd. Voor een meer draagbare vertolking zijn er vuurstieren, de VBIED’s van de oude wereld. Je kunt geen handgemeentroepen leveren in de demo, maar dat is een opzettelijke uitsluiting om je vertrouwd te maken met het Warlord-framework.

Je kunt discretionaire aandacht besteden aan het herzien van zijn bolwerkbescherming, inclusief dikkere verdelers en pinakels. De demo zal ook eisen dat je ook de Ox Warlord krijgt, aangezien hij kan worden aangestuurd om zendingen van hout en steen te geven, maar je hebt ze over het algemeen niet zo veel nodig zolang je de Turtle Lord veilig kunt houden door hem te versterken met boogschutters en axemen.

Krachtiger kastelen

In ieder geval kunnen we er echt zeker van zijn dat Stronghold: Warlords een leuk ogend spel zal zijn. Het heeft niet de activa die Creative Assembly naar een titel kan gooien. Hoe het ook zij, voor zover 3D Strongholds gaan, deze is tot nu toe in alle opzichten de beste. Dat is in ieder geval mijn inschatting als gamer die nooit problemen heeft gehad met hoe Mount en Blade eruit zien, je kilometers kunnen fluctueren.

Stronghold Warlords Gratis in ieder geval een positieve ontwikkeling. Dit herleeft omdat het arrangement onlangs op een vergelijkbare plek leek te blijven hangen. De latere titels, nieuwe games en heruitgaven hebben een strijd, ondanks dat de eerste games erfenissen vieren! Over het algemeen lieten we een scherpe intuïtie achter over onze mond. Hopelijk zijn Warlords de zwaluw van shochu die de smaakzin zal zuiveren.

Stronghold Warlords Downloaden

Buskruit en nieuwe belegeringsuitrusting

Met Unexpectedly Stronghold Warlords kun je AI-meesters selecteren, reviseren en ordenen over de frontlinie, zoals in het spel Warlords. Elke krijgsheer onder uw bevel ondersteunt uw vitale vaardigheid met speciale voordelen, kwaliteiten en uitbreidbare capaciteiten. Zet ze aan het werk voor jouw branche, zet ze schrap, maak wapens of werk samen voor een tangaanval! Elke missie, ontmoetingsspel en multiplayer-gevecht impliceert een nieuwe opstelling van krijgsheren om te ordenen en nieuwe belangrijke diepgang te vinden.

Firefly’s eerste spel dat de landhuiseconomieën van het Verre Oosten reproduceerde. Koninklijke krijgers en samoerai-clanleden terwijl je Japanse landhuizen aanvalt en Chinese stedelijke gebieden nieuw leven inblaast. Val record-krijgsheren aan met behulp van nieuwe aanvalswapens met explosieve brandstoffen, voorbeeldige eenheden en een totaal betere benadering om Stronghold te spelen.

Hoe Stronghold Warlords PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Stronghold Warlords Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Stronghold Warlords

Minimum

 • Besturingssysteem: Win 7 64
 • Bewerker: Intel Core i3-2115C 2.0GHz / AMD Athlon II X3 455
 • Grafische kaart: AMD Radeon R5 340 (OEM) of NVIDIA GeForce GT 740
 • Systeemgeheugen: 4 GB RAM
 • Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 7 64
 • Bewerker: Intel Core i5-750S 2,4 GHz / AMD Phenom II X4 965
 • Grafische kaart: AMD Radeon R7 360X of NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
 • Systeemgeheugen: 6 GB RAM
 • Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.