Hades Downloaden

1

Hades Downloaden controle door gitaren te puffen, gevechten opwinden en verrukkelijke, opzichtige afbeeldingen van figuren uit de Griekse! dit fantastische activiteitenspel van de arthouse studio Supergiant heeft al jaren echt vorm gekregen. We spelen bijvoorbeeld als Zagreus, een misdadig kind van de verborgen wereld, in een poging weg te komen uit het verlaten gebied van zijn vader en de wereld erboven te zien.

Hades Downloaden

Hades Downloaden

Downloaden
 De god van de onderwereld

In vele rondes van deze aard, waarbij elke inspanning je ontdoet van vooruitgang en moeilijk gewonnen krachten. Als ik teruggestuurd word naar het begin, moet ik stoppen. Hoe het ook zij, wanneer Zagreus weer verschijnt in de kantoren van het Hades Downloaden! Er zijn onhandige verhullingen en sombere arbeiders; de heerser van de verborgen wereld protesteert over hopen administratief werk!

Hoe onderscheidend ze ook zijn, Supergiant’s eerdere spellen Pyre, Transistor en Bastion zijn allemaal op dezelfde manier samengevat. Verhaal, vakmanschap, muziek, stemacteurs, omgeving? Gehenna voelt als een reactie daarop, een Supergiant spel dat zich concentreert op het vechten en het ongetwijfeld naar het hoogste niveau tilt. Dit is geen spoiler omdat je de score hebt bekeken, maar ze spijkeren het. De strijd is fantastisch.

Hades Downloaden

Mythische wezens

Gehenna geeft ons ook geen tekort aan de andere dingen, hoe effectief het ook zou kunnen zijn. Het is een roguelike, of een roguelite, of een actie RPG met permadeath. Hoe je het ook noemt, het is waar het verhaal een hulpmiddel is! Ofwel verborgen in het legende-naslagwerk. In ieder geval in de achterwaartse zitopstelling de secundaire lounge van een van die voertuigen met een raam dat deze van de bestuurder isoleert.

De beste Griekse fantasieën gaan over goddelijke wezens en legendes, en als normale mensen dat ook zijn. Ze beperken zich bijvoorbeeld tot fantasie-ethiek over hoe je je vreemde partner zou moeten naleven. Ongeacht wat, aangezien hij uiteindelijk de westenwind kan worden. Abbadon weet dit en zet ongelooflijke personages zoals Athena en Achilles in de schijnwerpers, die ze in brede modelstreken schildert.

Onberispelijke mix van verhaal

Tegen het begin van elke run kies je een geweldig wapen, vergelijkbaar met het Aegis-schild, erken een hulp! Vergelijkbaar met die van Dionysus die hoofdpijnschade aan je aanvallen toevoegt! Voer het eerste van de drie verborgen domeinen van de wereld in. Ze bestaan ​​uit willekeurig verdeelde kamers waar een bepaald aantal tegenstanders naar voren komt. Daarom overwin je ze, verzamel je een prijs en ga je de volgende kamer binnen.

Naarmate je vordert, zul je uitzonderlijke capaciteiten openen die de kans op expliciete herontwerpen in elke run helemaal vergroten! De mogelijkheid uitbreiden om mijn eigen formulier op te zetten. Er zijn geen niveaus in Hades, maar u kunt uw gegevens aanpassen. De mogelijkheid dat u uw precieze wensen zult vinden, is willekeurig, maar uw vermogen om die mogelijkheid te beheersen maakt het overtuigend.

Verschillende dingen over Hades

Wat de strijd van Hades me helpt te onthouden, zijn de fantasieproblemen van Bastion, vooral bij het spelen met gekke wapenmixen uit de late game. Bovenal was de strijd van het bolwerk het uitzicht als het wankele gebied. Mijn hete kijk op een game uit 2011 is echter dat het vechten echt lukt! Hades voelt als een ontwikkeling ervan, alleen het oproepen van goddelijke wezens in Hades geeft begiftigingen in plaats van veroordelingen.

Daarna, terwijl scherven van onduidelijkheid kunnen worden besteed in het Huis van Hades voor voortdurende herontwerpen! Als dubbele cross-schade of het vermogen om de ondergang uit te dagen en terug te keren naar half welzijn als je in ieder geval zou vallen. Parels kopen herontwerpen voor het middelpunt en daarnaast voor de verborgen wereld. Waaronder kamers met recuperatiebaden of urnen die kunnen worden verpletterd voor obolen.

Hades Downloaden

Meer onheil of een gloednieuwe special

Er is een gelijkheid tussen de prijzen en mijn eigen capaciteiten, beide drijven me verder. Het is het meest vergrendeld met de herontwerpboom van een roguelike sinds Rogue Legacy. Dat is de helft van wat me terugbrengt naar Hades, en de andere helft is het zich ontvouwende verhaal van Zagreus. Hij had ongetwijfeld de meest opvallend vreselijke held van een videogame kunnen zijn. Woedende, bleekgele prins die bruist van conventionele felheid.

Zagreus is beminnelijk, met een wrange komische neiging! Mijn schuren was een genoegen, zeer verplicht om navraag te doen. De heerser lijkt ook gewoon een aanvaardbaar persoon te zijn, die zich afstemt op verhullingen als ze praten over hoe ze overgaan. De huiswerker waarderen die bovendien een afgehakte gorgonenkop is, en observeren wie de vertegenwoordiger van de dag is terwijl je hallo, bravo, Achilles zegt.

Hoe Hades PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Hades Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hades

Minimum

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8500 GT
 • CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
 • Bestandsgrootte: 15 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1

Aanbevolen

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 5450
 • CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
 • Bestandsgrootte: 20 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1
1 Comment
 1. jamess says

  Bedankt voor leuk spel

Leave A Reply

Your email address will not be published.