Super Mario RPG Download

1

Super Mario RPG Downloadvideogames die toegankelijk zijn, binnen de mogelijkheden, die onwankelbare Nintendo gameliefhebbers al lang het liefst in een toegift zien via de retro-downloaddrager van de Virtual Console van de Wii, maar we hadden de hoop bijna opgegeven voor een paar aangezien het was geweest tot ziens. Vooral dit spel werd bijna jaren geleden als eerste beschermd op de eerste lijst met beoordeelde en kant en klare releasekandidaten.

Super Mario RPG Download

Super Mario RPG Download


Download

Karakter van het spel

Misschien had Square Enix geen groen licht gegeven? Misschien heeft Nintendo er echt voor gekozen om de titel niet opnieuw te bekijken? De complottheorieën kwamen en gingen. Maar nu, vroeg of laat, zouden ze voor de zekerheid weg kunnen blijven. Eindelijk is er weer Super Mario RPG Download. Super Mario RPG is een van de meest geprezen videogames die ooit Mario’s naam heeft gedragen.

Een avontuur/ rolgokken identiteit, het veranderde in het moderne resultaat van een samenwerking tussen bedrijven. Nintendo leende zijn primaire mascotte en zijn Mushroom Kingdom-wereld aan Squaresoft, destijds vooral erkend voor SNES RPG’s zoals Final Fantasy III en Chrono Trigger, en het bedrijf deed dat ook een geweldige klus om de hop- en bop-platformgameplay van de held te vergroten tot een volledig gerealiseerde functionele speelervaring.

Super Mario RPG Download

Nieuwe vrienden maken

Hoewel veel fanatici halverwege de jaren negentig sceptisch waren over de mogelijkheid om zich te manifesteren, maakte Mario de overstap naar de RPG-stijl in hoogwaardige vorm. Het verhaal begint als een ander Super Mario RPG Download spel, waarbij de prinses wordt ontvoerd via Bowser en onze besnorde held de achtervolging afwendt. De zaken nemen echter snel een verrassende wending, terwijl Mario’s reddingspoging wordt verslagen door de komst van elke andere schurk.

Het wapen, dat boven de top van de citadel uitsteekt en het cruciale decorstuk van het spel vormt, kondigt aan dat de Smithy Gang de controle over het land heeft overgenomen en dat er misschien niets is dat een loodgieter met een rode dop eraan kan doen. Mario’s reis neemt hem vervolgens mee op een omslachtig pad via het opnieuw ontworpen Mushroom Kingdom, terwijl hij macht, informatie en nieuwe bondgenoten verzamelt voordat.

Super Mario RPG Download

De historische relatie van Square

De middelste gameplay is volledig gebaseerd op de platformwortels van Mario, terwijl hij door gebieden rent om vijanden te ontwijken, rondspringt en zwevende blokken raakt. Een belangrijk onderscheid is echter dat de game wordt aangeboden vanuit een unieke invalshoek dan andere Mario-titels, het isometrische gezichtspunt. Het wordt ook wel de 3/4 weergave genoemd en geeft elke omgeving in een hoek weer en geeft Mario de mogelijkheid.

De hoekverschuiving kan een beetje verwarrend zijn, omdat het af en toe moeilijk is om de intensiteit van sommige elementen in de omgeving goed te meten. Maar dat is nu geen game-breaking-klacht, en nu niet een die zo traumatisch blijkt te zijn als in een paar verschillende isometrische titels. Terwijl je je oriënteert met isometrische bewegingen, kun je Mario naar alle waarschijnlijkheid onmiddellijk tegen een vijand aanlopen.

Springt met Mario

Net als in Final Fantasy of Chrono Trigger spelen gevechten zich af met behulp van het kiezen van opties uit een menu en het bekijken. Je kunt een primaire aanval gebruiken, een beschermende houding aannemen, een unieke stroom vrijgeven of een item op een manier gebruiken door op een van de vier gezichtsknoppen op de Classic of super mario rpg legend of the seven stars rom download controller te drukken.

Speciale bewegingen zijn dynamischer en waarschijnlijk dodelijker, maar ze slurpen je bloempunten net zo weg als magische factoren in andere RPG’s. Het unieke aan de oorlogssequenties van Super Mario RPG Download Gratis is iets dat je niet zou kunnen zien door simpelweg ernaar te kijken in beweging, ook al draait het allemaal om de timing. Mario zal meer schade aanrichten met zijn aanvallen als je een tweede keer op de aanvalsknop drukt, met de juiste timing.

Super Mario RPG Download

In het RPG genre

Op dezelfde manier is hij in staat om de schade die hem wordt toegebracht door de aanvallen van vijanden te verminderen of zelfs volledig teniet te doen door bovendien dringende A te gebruiken wanneer ze naar binnen duiken om een uithaal te maken. De unieke bewegingen voeren het onderwerp tot het uiterste, waarbij een aantal ervan herhaaldelijk en zo snel mogelijk op de knop moeten drukken om zo krachtig mogelijk te zijn.

Het is een innovatieve toevoeging aan wat anders een alledaags gevechtsapparaat zou zijn geweest, en het is dit soort prachtige details van de layout van Super Mario RPG dat andere, meer hedendaagse rollenspeltitels het voor zichzelf hebben toegeëigend. Het religieuze vervolg Paper Mario en de Mario & Luigi spellen maken er bijvoorbeeld allebei gebruik van, en zelfs de Penny Arcade Adventures van dit jaar is Mario veel dank verschuldigd.

Super Mario RPG Download

Mario RPG ooit

Mallow en Geno zijn gloednieuwe personages voor Super Mario RPG Download Free, beide gemaakt met behulp van Square voor de game. Als je een Smash Bros.-fan bent, heb je waarschijnlijk moeten luisteren naar mensen die smeken om Geno en zo nu en dan Mallow om kennis te maken met Smash, en hoewel dat tot nu toe niet is gebeurd, moet je nadenken over de kansen, lezers. Mallow is een kikker. We weten dat hij er niet zo uitziet.

Hij is spraakzaam, onhandig en erg emotioneel. Geno is het tegenovergestelde van een levende pop die de snelste persoon in het spel is en een opmerkelijke lichamelijke aanvaller, en een man van weinig woorden. Deze twee waren cultfavorieten omdat Super Mario RPG voor het eerst werd gelanceerd, en het idee dat nog veel meer mensen ze naast hun cameo’s kunnen herkennen als een kostuum Geno of Spirit Mallow in Smash. 

Hoe Super Mario RPG PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Super Mario RPG Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Super Mario RPG

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows (64-bit)
 • Processor: AMD Vishera FX-6350 3,9 GHz of hoger; Intel Pentium Dual-Core G4400 3,30 GHz of hoger
 • Ramgeheugen: 4 GB
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 18 GB
1 Comment
 1. odyysey says

  Perfecte link werkt bedankt

Leave A Reply

Your email address will not be published.