Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

1

Ik ben aan het nerden over Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download omdat het voorheen aan de macht zou moeten zijn, maar mijn relatie met Age of Sigmar, Frontier maximale nieuwste vliegtuighoppen, epische fabel per product was grotendeels op afstand. Realms of Ruin is een aankomende RTS die een glanzende, gepantserde vuist uitstak om me een stukje dichterbij te trekken.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download


Download

Het verhaal zal zich ontvouwen

En de realiteit dat het veel op Dawn of War lijkt, ook wel een van mijn favoriete RTS series aller tijden genoemd, maakte dat ik des te enthousiaster werd om contact op te nemen en het in handen te krijgen. Als je nu niet weet wat Age of Sigmar precies is, zal ik mijn best doen om het zo snel mogelijk voor je te onderbreken. De internationale van Warhammer Fantasy, de enige die we zien in de Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download spellen.

Maar ze gaan niet langer allemaal verloren, aangezien veel sleutelfiguren het hebben overleefd en de setting herboren wordt omdat het ver in Realms of Ruin ligt: mensen, dwergen en orcs, in de meeste gevallen hernoemd naar iets dat Games Workshop juridisch auteursrechtelijk beschermd is, maar nog steeds herkenbaar is in stijl en mentaliteit Oorlogvoering in een groot aantal thematische fabelrijken die met elkaar verbonden.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

Een opschudding veroorzakend

De middelpunten van deze nieuwe setting zijn de Stormcast Eternals. Als ze vreemd op de mariniers uit de Fable Area lijken, komt dat omdat dat precies is wat ze zijn. De geselecteerde krijgers van de enorme Lawful Good-god, Sigmar, de zeer gelijkwaardige die binnen het rijk wordt aanbeden in Warhammer Fantasy, bovendien is hij een gemanifesteerde man of vrouw die je kunt ontmoeten en waarmee je kunt communiceren.

Als jij een van de Vrije Mensen bent die een onderkomen wil verwerven in de Mortal Realms, zijn dit de zwaargewichten in je team. Gezien het feit dat de grote lijst met legers van Age of Sigmar is verdeeld in de brede uitlijningen van Chaos, Destruction, Order en Death, en we deze al hebben opgenomen, kun je verwachten dat er één uit de Chaos-uitlijning en één uit de Death-uitlijning lid wordt van de lach.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

Weg van speciale regels

Sommige demonen en sommige ondoden, om het eerlijk te zeggen. Ze geven ze geweldige talenten, maar hun menselijkheid wordt langzaam weggevaagd elke keer dat ze van het slagveld worden opgewekt. In termen van de manier waarop het in werkelijkheid presteert als een RTS, is het grootste contrast waarschijnlijk Relic’s Dawn of War-serie, hoewel het gebrek aan dekking en aandacht bij melee-gevechten het mogelijk het dichtst bij Dawn of War drie plaatst.

Je beheert squadrons, in tegenstelling tot persoonsapparaten, en er is mogelijk geen basisconstructie in Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download PC stijl. Je kunt je overheersende hub verbeteren om je eenheidslimiet te laten groeien en eenheden van een hoger niveau vrij te geven, naast het bouwen van nutsstructuren en verdedigingswerken op de talrijke beslagpunten die zullen dienen als je belangrijkste voorraad aan tikkende activa.

Tijdperk van Sigmar

Elke eenheid heeft op zijn minst één energetisch potentieel, zoals dit Orruk-internetkanon dat een enorme formatie troepen zou kunnen afsluiten, en squadrons onder de aanval kunnen zich terugtrekken naar de basis om te genezen, dat is over het algemeen een stuk goedkoper dan het bouwen van een gloednieuw squadron. Er is ook een eenheidsdriehoek waarin aanvalstroepen heavys verslaan, heavys beat ranged en ranged beat aanvallen.

De Stormcast Eternals zijn duidelijk op de hoogte van zwaardere, duurdere eenheden, ook al kiezen de Kruleboyz voor zwermtactieken en onophoudelijke agressie. In onze game waren de handigste twee van de vier races beschikbaar om te spelen: de Stormcast Eternals en de Kruleboyz. We waren allemaal gekoppeld aan elke andere deelnemer met vergelijkbare ervaring en hadden drie spellen om dingen uit te proberen.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

Speciale vaardigheden

Ik kreeg oprecht een body in mijn eerste Stormcast vs. Stormcast-game, voerde een verdomd exact gevecht uit in een Kruleboyz vs. Kruleboyz-game voordat ik werd verslagen, en kreeg toen voor de derde keer een body als Kruleboyz vs. Stormcast. Alle drie waren ze tegen de gelijkwaardige tegenstander, die na de realiteit gewoonweg heerlijk werd om mee te praten, maar ze werd een stuk hoger in realms of ruin open beta games.

Het ritme van elke gezonde persoon zal vertrouwd aanvoelen voor iedereen die een verbazingwekkende hoeveelheid tijd in Dawn of War II of een van de Company of Heroes-spellen heeft gestoken, met wisselende gevechtslinies, verreikende verkenners die voor opschudding zorgen in het achterveld, en schermutselingen daarna. schermutseling wordt bepaald door wie zich waar en wanneer terugtrekt.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download

Mechanicus en Darktide

In gevallen zoals de Breaka-baas op Mirebrute Troggoth, brachten zijn Breaka-harnas en Regeneration talenten schade aan zichzelf toe om harder te slaan en vervolgens keerde de conditie terug in de loop van de tijd, net zoals op de Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download Gratis. Bevrijders hebben echter niet genoeg op het gebied van speciale regelgeving in AoS. Monsters en helden kunnen dit beleid echter overtreden.

Hier kregen ze een beschermingsmuur die hen nu niet alleen een aparte functie geeft als de meest tankachtige infanterie, maar hun verhaal als een ontembare muur van sigmar realms of ruin open versterkt. Het wordt vooral leuk om met de Kruleboyz te gokken en al hun gadgets op te zoeken en te zien hoe ze zijn afgestemd op het spel, aangezien ze niet langer een factie zijn die specifiek bekend is. Net als de verschillende videogames voelt elk leger zich anders. 

Leven met deze lijnen

Het werkt goed als vervanging en vergroot de langzamere reactietijd die inherent is aan het gebruik van een controller in plaats van een muis. Zodra je een eenheid hebt geselecteerd, kun je gezamenlijk de coördinaten koppelen waarop je ze nodig hebt om te bewegen sigmar realms of ruin cd, aanvalsacties inschakelen en uitschakelen met de triggers, en mogelijkheden gebruiken met de bumpers op je controller.

Hoe Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit (22H2)
 • Processor: Intel i5-6600 / AMD Ryzen 5 1400
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM) / AMD Radeon RX 5600XT (6GB VRAM)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 27 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10,11 64bit
 • Processor: Intel i7-8700 / AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2070 Super (8GB VRAM) / AMD Radeon RX 6700 XT (12GB VRAM)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 27 GB beschikbare ruimte
1 Comment
 1. PCspel says

  Dit spel werkt voor mij goed zeer goed werk

Leave A Reply

Your email address will not be published.